Отзывы покупателей о Светодиодная гирлянда звезды штора 3м GarlandoPro WYF11 гирлянды для дома помещения 3х0,9 м 8 режимов Синий

Оценка пользователей 4.3/5
  • Тетяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 3. Цвет свечения: Белый

Гарна

• Продавец  SmatX

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Раді, що покупка вам сподобалася.

• Дмитро К***

Дуже добре)))

• Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Ірина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 3

Товар не відповідає заявленим характеристикам. Провід живлення 50 см замість 3 метрів

Достоинства:
    Гарний дизайн
    Недостатки:
    Короткий провід
    • Продавец  SmatX

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Дозвольте уточнити щодо довжини шнура. У характеристиках вказано:
      • довжина світлової частини гірлянди — 2,5 м,
      • загальна довжина разом із проводом для підключення — 3 м.

Тобто довжина проводу до розетки справді становить приблизно 50 см, і це відповідає опису товару.

Якщо виникнуть додаткові питання або буде потрібна допомога — будь ласка, напишіть нам через особистий кабінет, і менеджери з радістю вам допоможуть.

• Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 3

Гірлянда супер! Святковий настрій гарантовано! Ширина якраз дозволяє розвісити на все вікно, то виглядає як зоряне небо, дуже гарно!

Достоинства:
    Велика кількість різних режимів, довгий шнур дозволяє дотягнути до розетки без подовжувача.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  SmatX

• НАТАЛІЯ К***

Нажаль через 2 дні роботи пів гірлянди (місяці і великі зірки) перестали світити... Але гірлянда дійсно гарно прикрашала стіну.

• Продавец  SmatX

Вітаємо. Прикро, що так сталося. Напишіть менеджеру з особистого кабінету для вирішення вашого питання.

• Лілія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 3. Количество источников света: 108. Цвет свечения: Разноцветный

Гарна гірлянда, яскраво світиться. Дитині сподобалося.

Достоинства:
    Яскравість
    Недостатки:
    Прислали свічення жовтого кольору замість різнокольорового,навіть не попередили((
    • Продавец  SmatX

• Ірина Я***

Гірлянда просто супер!!!!!
    Купувала для оздоблення робочого кабінету. Але замовлю ще дві для домашньої веранди. Раджу всім друзям

Достоинства:
    М'яке жовте світло
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Катерина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 3

Хороша якість за свою ціну, виглядає стильно.

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 3

Купила у дитячу кімнату, виглядає незвично і дуже ніжно. Рекомендую!

Достоинства:
    Приємне жовте світло.
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 3

Чудова річ для декору, діти в захваті! Гарно працює, виглядає неймовірно. Створює святкову атмосферу!

Достоинства:
    Легко вмикається, зручні режими.
    • Продавец  SmatX

Вітаємо!) Дякуємо за відгук та позитивний зворотній зв'язок!

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 3

Дуже гарна гірлянда, прикрашає віконечко і створює затишок! Виглядає дуже мило!

Достоинства:
    Красивий дизайн, світить яскраво.
    • Продавец  SmatX