Отзывы покупателей о Гель для вмивання для комбінованої та жирної шкіри - Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel 150ml (1359248-12943812)

• Юрій К***

Купував багато дорожчих гелів для своєї жирної блискучої шкіри. Цей один із кращих і дуже гарна ціна

Достоинства:
    Ідеальне очищення. Шкіра і не пересушена і не жирна після нього
  • Вікторія

Дуже ніжно очищує і при цьому дуже добре. Не пересушує , мені подобається як звужується пори. Приємні відчуття після вмивання.

• Валерія К***

Користуюсь гелем більше місяця в комплексі з кремом і тоніком, матують чудово і зволожують, абсолютно не пересушують шкіру навідміну від інших матусю з засобів, я дуже задоволена і купуватиму ще

• Марина

Мені підійшов. Не сушить шкіру, очищує делікатно, маю всі лінійку - дуже задоволена)

• Марина

Гель підійшов. Маю комбі шкіру з висипами, дуже ніжно очищує, не сушить, не стягує
    У мене вся лінійка, раджу брати одразу все
    Гель добре піниться, на одне використання потрібно 2 натискання)

• Алла

Дуже сподобався цей засіб для вмивання, тому що після вмивання не залишається відчуття сухості шкіри. Гарно очищує і заспокоює шкіру обличчя. Рекомендую спробувати.

• Даша Ж***

Знахідка для моєї жирної шкіри! Дівчата, щиро рекомендую, цей гель делікатно очищає шкіру, не пересушує. Використовую кожного дня, зникли запальні процеси на обличчі. Дуже сподобався.

Недостатки:
    Не помітила
  • Оля

Раніше постійно користувалася корейськими пінками, але навіть жирну шкіру вони добряче так пересушують. А цей гель знахідка: очищає супер, проте не до скрипу, не сушить. Добре піниться, мені вистачає одного-двох натискань, тож вистачить надовго

Достоинства:
    Добре очищає, не пересушує, приємний аромат
  • Олена

Дуже задоволена цією умивалкою! По-перше, дійсно допомагає боротись з жирною шкірою, делікатно очищує. Заспокоює шкіру та зменшує кількість висипать

• Валерія К***

Гель приємної текстури, чудово піниться і гарно, не агресивно очищує шкіру, себорегулює і візуально звужує пори

Достоинства:
    Якість
  • Марина Б***

Придбала для подруги всю лінійку для жирної шкіри, дуже задоволена. Дійсно матує, зник жирний блиск на обличчі. Я за неї дуже рада

Достоинства:
    Дійсно матує
  • Ольга С***

В гель для вмивання я закохалась з першого використання. Очищує шкіру від макіяжу, зволожує. Використовую щодня. Рекомендую спробувати.

• Ліза

Чудово очищає шкіру. Гарно піниться. Легко змивається. Має приємний аромат. Не сушить і не залишає відчуття стягнутості. Рекомендую

• Тетяна

Гель просто чудовий! Добре піниться. Добре пахне. Шкіра після використання виглядає свіжою. В проблемних місцях немає неприємного блиску. Шкіру не стягує. Вона зволожена. Пори стають менш помітними. Придбала більшість засобів з усієї лінійки. Задоволена результатом. Рекомендую!

• Юлія

Гель-просто топ, гарно очіщує шкіру,не залишає відчуття стягнутості шкіри,приємно пахне та дуже економний у використанні. Однозначно буду брати ще

• Ольга

Гель використовую кожного дня. Гарно очищує мою комбі шкіру. А аромат божественно освіжаючий. Задоволена результатом!!!

• Вікторія

Подобається мені цей гель. Змиваю ним гідрофільну олію. Гарно очищує , добре піниться, не сушить, не стягує і видно як звужує пори після використання.

• юлия

Легкий гель, якісно очищую шкіру . Немає відчуття стягнутості , шкіра залишається зволоженою і найголовніше, він дійсно матує т-зону. Також є захисний клапан від натискання, що дуже зручно в подорожі

Достоинства:
    Дійсно матує шкіру
  • Людмила С***

Чудовий варіант для власниць комбінованої шкіри!
    Гель даної лінійки дуже добре очищує шкіру,при цьому не залишає сухості навіть при користуванні хлорованою водою!
    Видаляє бруд та сліди макіяжу,залишає відчуття чистоти та свіжості!

• Таня М***

Для моєї комбінованої шкіри - знахідка. Купила всю серію засобів . При вмиванні добре піниться, ніжно очищає шкіру від себуму, приємно пахне зеленим чаєм. Відсутнє відчуття стягнення шкіри. Комбінована шкіра виглядає рівною. Засіб подобається буду іще купувати й для дітей підлітків.