- AI аналіз відгуків108 відгуків: позитивний — 68%, нейтральний — 17%, негативний — 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
За свои деньги норм. Обычная китайская камера. Правда не дружит со сторонними приложениями и не интегрируется в другие китайские системы. А так все норм. Подключилась без проблем. Изображение хорошее.
- Достоинства:
- За такой ценник даже если она год поработает то будет неплохо
- Недостатки:
- Пока не обнаружены.
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
За свої гроші непогано передає зображення.
- Достоинства:
- За неділю користування поки все добре
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец FlashShop
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Купив
Все настроїв за 5хвтлин
Прпцює добре.
Можна брати.- Продавец FlashShop
- Арзубов О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Хороша камера. Брав рік тому дві працюють добре. В цьому році докупив ще.
- Достоинства:
- Хороша якість відео. Легко налаштовувати.
- Недостатки:
- На сайті вказана доставка от двох тисяч безкоштовна, а по факту я платив.
- Продавец FlashShop
Дякуємо за зворотний зв’язок — саме завдяки відвертому спілкуванню з клієнтами ми вдосконалюємо наш сервіс. Сподіваємося, що ситуацію вдалося вирішити швидко. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Гузенко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Для двору чи прилеглої території хороша річь. Легко налаштовується та підключається до телефону.
- Продавец FlashShop
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Налаштовується доволі просто, працює по WiFi 2.4 Ггц. В якості спостереження все працює добре. Вночі спрацьовує підсвічування реагуючи на рух. Для запису відео потрібно докупити карту пам'яті, вбудованої немає.
- Достоинства:
- Швидко відправили, все Ок.
- Игорь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Через раз,выключается карта памяти и запись невозможна,в чем причина ,не понятно ?????!!!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Указал
- Продавец FlashShop
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
Найчастіше така проблема пов’язана з картою пам’яті: низька швидкість, помилки або неправильний формат.
Рекомендуємо відформатувати карту або спробувати іншу (Class 10 і вище). Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам радість!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Через декілька місяців після встановлення камери перестали крутитися в сторони, працюють тільки в одному положенні, дуже прикро тому що якість камер класна.
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже прикро, що виникла така ситуація при користуванні камерою. Найчастіше подібна проблема може бути пов’язана зі збоєм у налаштуваннях, застосунку або роботі приводу повороту.
Рекомендуємо перезавантажити камеру та перевірити керування через додаток. Сподіваємося, що наші рекомендації допоможуть.
Сподіваємося бачити вас постійним покупцем і чекаємо вас у нашому магазині!
- Игорь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Вме ок !!!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Коробка камери виглядає, як вже відкривали і рвали. На камері світлодіод скло захисне зламалося і тріснуте. Вже побачив після підключення. Підключив швидко через додаток. Буду далі спостерігати, функціях поки працює і знімає
Дякуємо за ваш відгук!
Схоже, пошкодження сталося під час доставки, адже кожен товар ми перевіряємо перед відправкою. Раді чути, що камера підключилася, працює та виконує свої функції. Сподіваємось, що наступні покупки принесуть вам ще більше задоволення!
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Камера прийшла доволі швидко. Підключення просте та зрозуміле .
Підключав до Wifi без кабеля, картинка при цьому не погана . В програмі мова на англійська але чомусь на українській. По роботі все працює. Якість камери не погана , можна з sd на fhd переключати .
Головне завчасно купити карту мікро SD тому що не буде відео в лише фото .- Достоинства:
- Проста як двері .
- Недостатки:
- Реклама при вході з'явилася в програмі .
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Через півтора місяці припинила обертатись
- Достоинства:
- Якість зйомки, звук
- Недостатки:
- Не завжди після увімкнення світла з'єднувались з вай фай, припинила обертатись, хоча чути що вона намагається.
- Продавец FlashShop
Добрий день!
Дякуємо за відгук. На жаль, через часті перебої з електропостачанням та різкі перепади напруги камера могла некоректно перезавантажуватися, що інколи впливає на роботу поворотного механізму та підключення до Wi-Fi.
Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише приємні враження.
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Отлично
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Як для бюджетної камери, принесла більше вражень, ніж очікувалося.
- Достоинства:
- Простий у підключені, якість зйомок якісна.
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Влада Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Чудово працює видно гарно
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Как обновил прошивку через настройки, то стало хорошо.
- Достоинства:
- Цена, стабильность работы
- Продавец FlashShop
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Для данной цены нормальная китайская камера. Тут есть много плохих отзывов, но могу сказать что с фирменнымы брендовыми камерами тоже проблем хватает, аж бесит когда заплатил нормально и получил фигню. А тут единственное только была проблема, что не всегда камера включалась с первого раза, но это решилось обновлением прошивки - обычное дело, просто нужно было зайти в настройки камеры. Бывает подтормаживает, но опять могу сказать, что другие камеры работают часто хуже. Так что моя оценка максимальная.
- Достоинства:
- Цена, стабильность работы (нет долгих зависаний и перегрузок)
- Продавец FlashShop
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
За свою цену отличная камера!
- Достоинства:
- Не плохое качество, легкая в установке
- Недостатки:
- Платные услуги в ПО, нету влаго защиты
- Продавец FlashShop
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
За ці гроші нормальна штука.
Дуже швидка доставка.
Продавець додав ще бонус/подаруночок, дякую.- Достоинства:
- якісна картинка, дешева
- Недостатки:
- короткуватий штатний дріт підключення живлення
- Продавец FlashShop
- Гузенко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Гарна камера з зрозумілим набором функцій. Просте налаштування. Встановили самі на стовп напроти двору. Добре зєднуєтьсяпо wi-fi але з'єднали за допомогою інтернет кабелю до роутера, так більша швидкість для керування. Розпіновка кабелю на картинці. Гарна картинка як вночі так і в день.
- Достоинства:
- Просте налаштування та гарна картинка.
- Недостатки:
- Невиявив.
- Продавец FlashShop
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Задоволений товаром
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все чудово працює без нарікань
Брала дві)
Все легко підключається)
Все зрозуміло- Недостатки:
- Не знайшли
- Юра К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Вже другу камеру замовляю все супер, дякую гарно за два подарунки, дрібниця але дуже приємно дякую
- Достоинства:
- Ціна відповідає качеству
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец FlashShop
- Владислав Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все добре
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все працює без проблем дотаток топ
- Достоинства:
- Просто підключення
- Недостатки:
- Корпус виглядає слабким
- Продавец FlashShop
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Камера просто супер, вже замовив ще такі, дякую продавцю за гарний товар
- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Отлично
- Продавец FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дякую, просте та швидке підключення. Якість зображення гарна.
- Достоинства:
- Відправка швидка, 5 балів за комунікацію з продавцем. Рекомендую.
- Продавец FlashShop
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Камера працює добре, дякую за хороший товаршкода що не підключається до 5G, но нічого підключив на 2,4
- Достоинства:
- Супер
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Задоволена! Рекомендую. Зручніше користуватись додатком ICSEE та краще тримати під навісом, щоб її менше заливало
- Продавец FlashShop
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Непогана камера за свої гроші. Продавцю 5 за обслуговування, думаю буду заказувати в них ще.
- Артем О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Камерою задоволений.
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Працює вже декілька днів .всі функції виконують свою роботу.задовооені.плануємо купити ще декілька
- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Товаром користуюся декілька днів... вданий момент задоволений.
- Достоинства:
- Зручність в користуванні
Достатньо функцій в додатку
Циклічний запис - Недостатки:
- Довжина кабелю (можна виправити придбавши комбінований патчкорд)
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Працює, прикольна цяцька за такі гроші
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец FlashShop
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
За ці кошти суперова камера. Якість не hd але видно і в ночі і в день. Незручний кабель, доведеться перероблювати або бурити дірку на 16мм.
- Достоинства:
- Ціна, функціонал
- Недостатки:
- Короткий кабель, якість зображення
- Продавец FlashShop
Добрий день, Ігоре! Ми вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!