Отзывы покупателей о Надежные ледоступы на 24 шипа Ледоходы с шипами и ремнями. Размер L, для обуви 38-43
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: M
Классные ледоходы
- Валерій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: XL
Дуже добрі, надійна конструкція, добре чіпляються за лід та слизьку поверхню великими шипами.
- Достоинства:
- Надійна конструкція, великі шипи, є ремінець зверху.
- Недостатки:
- Немає.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: XL
Трошки складно буває вдягнути, але свою задачу виконують повністю.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: M
Після 1го ж використання поржавіли…
Прошу звʼязатись зі мною для оформлення повернення- Недостатки:
- Поржавіли
- Продавец GlavMag
Вітаю.
Металеві шипи у льодоступах виготовлені з вуглецевої сталі, яка може покриватися поверхневим нальотом корозії після контакту з вологою, снігом або реагентами. Це є нормальною експлуатаційною особливістю виробів такого типу та не впливає на їхню функціональність, міцність чи безпеку.
Звертаємо увагу, що товар був у використанні, про що свідчать описані вами обставини. Відповідно до чинного законодавства, товари, які були у використанні, не підлягають поверненню або обміну, .
Поверхневий наліт на металевих шипах не є підставою для повернення, оскільки:
- не перешкоджає використанню товару за призначенням;
- виникає внаслідок нормальних умов експлуатації (волога, сіль, реагенти);
- не є дефектом або браком виробу.
Рекомендуємо після використання просушувати льодоступи за кімнатної температури, за потреби протирати шипи сухою тканиною.
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: M
Дуже легко вдягаються та знімаються, надійно тримаються навіть без ремінців. Для міських нечищених замерзших доріг-ідеально! Нарешті я не боюсь послизнутись і впасти. Дуже задоволена покупкою. Також приємно здивувала дуже швидка доставка. Найкраща покупка цєї зими!
- Достоинства:
- Гарно тримаються на взутті,міцні,надійні шипи, швидка доставка
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: XL
На 46-й розмір вдягнулись без проблем. Тримаються наче надійно.
На практиці ще не перевіряв. Сподіваюсь, що мороз витримають.- Достоинства:
- Вдала конструкція, легко вдягаються та добре тримаються.
- Недостатки:
- Поки немає
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: XL
На лоьду ще не пробував. а на ботинках майже не помітні
- Олександр У***Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: XL
дуже чудові кішки, швидко доставили, сьогодні випробував, навіть на льоду втримався.
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: L
Найкращі льодоступи, я просто в захваті. Отримала оперативно, якраз на страшенну ожеледицю.Дякую продавцеві.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: L
Прекрасні рекомендую
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: XL
Якісні льодоступи льодоходи із 24 шипами та ременями XL 43-47
Знайти такі якісні льодоступи великого розміру було не просто. Мені дуже до вподоби, що вони мають зручні ремені. Сподіваюсь, що завдяки цім ременям мені більше не треба хвилюватися, що льодоступ загубиться під час прогулянки чи пробіжки в умовах ожеледиці. Не думаю, що це можна використовувати в гірських умовах на підйомах та спусках, бо там треба мати справжні кішки. Але для рівнини в умовах міста - це саме те, що мені і треба.- Достоинства:
- Є ремені, добре тримається на черевику, еластична гума, без неприємного запаху, багато шипів
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: M
доставка быстро, резина мягкая, ещё не пробовала.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: L
Два дня по льду (дорога как стекло была) : великолепно просто...
Держаться и без ремней на обуви прилично...- Достоинства:
- легко одеваются, легко снимаются
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: L
Замовила льодоступи. Відправили дуже оперативно. Сьогодні пройшли перший тестдрайв, 1,5 км льодової дороги. Льодоступи рекомендую!!!
- Достоинства:
- Вдіваються добре, щільно. Не спадають+ кріплення в вигляді додаткових ремінців
- Руслан И***Отзыв от покупателя. Продавец: GlavMag. Размер: L
На первый взгляд сделано добротно, ждём лёд на улицах - думаю не подведут..
- Достоинства:
- Очень быстро доставили....
- Недостатки:
- ремни, в комплекте--на детскую обувь пойдут в самый раз...
- Продавец GlavMag
Вітаю! Дякую за відгук. Щодо ременів — вони нормально фіксуються на звичайному взутті. Просто там трохи специфічний спосіб їх кріплення до льодоступів. Це складно пояснити словами, тому ми відобразили це на фото в оголошенні.
- Руслан К***
Разобрался с ремешками, все отлично...
товар соответствует описанию и другим заявленным параметрам