Отзывы покупателей о Аккумуляторная батарея Procraft Battery 20/4 Turbo

• Сергій Л***

Супер !

• Леонід К***

Гарний

Достоинства:
    Недорогий
    Недостатки:
    Невиявлено
  • Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника. Емкость: 4

Важкий. Приїхав повністю заряджений використовував для пилки, працює добре. Рекомендую цього продавця.

Достоинства:
    Важкий важчий навіть за ту що була в комплекті до пилки. Гарне обслуговування.
  • Владислав А***

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника. Емкость: 4

Быстро доставлено. Аккумулятор хорошего качества.

• Роман К***

Все ок!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Прийшла бракована. Не бачила зарядний пристрій. Обміняла через магазин представник фірми ПроКрафт. Оплатила пересилку, що додало до варттості 160 грн

• Костянтин Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Вітаю! Акумулятор на трійку! Для ліхтаріка пройде, на пилці слабуват, індикація не відповідає рівню заряда, показує 3 світлодіода, вимикаєш пилку, пиляє 30 сек. і встає! Дивишся на рівень заряду, а там вже 1 світлодіод горить! Думаю собран на слабкіх елементах !

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Не відповідає заявленим характеристикам.
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Дуже гарно тримає заряд , уже рік у користуванні і недоліків не виявлено . Рекомендую , якість висока , ціна доступна , зношування довготривалого використання .

• Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з акумулятором.

• Андрій

Акумулятор відповідає заявленим ттх

Достоинства:
    !!!
  • Олександр К***

Вартує своїх грошей.

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

По вазі добрий,у роботі тримає заряд теж не погано! Рекомендую!

• Максим А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IGN. Емкость: 4

Норм батарея, трохи туго заходить в посадкове місце інструменту. Заряд тримає.

Достоинства:
    Нормальні матеріали батареї. Ціна.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Гарний акумулятор, на холоді правда просідає ємність.

• Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.

• Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Сьогодні отримав . Працює добре.

• Владимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Хорошая батарея, бралась как дополнение к 2 Ah которая шла с шуруповёртом, в итоге стала основной

Достоинства:
    Удобство
    Недостатки:
    Пока нет
    • Представник бренду

• Наталя Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

залишу не стандартний відгук. при вмілих руках можна використовувати для ноутбука. ноут працює при середньому навантажені близько 4 годин. мініпилка ріже добре.

Недостатки:
    ставити на зарядку треба на всю ніч, оскільки індикатор показує постійно 4 поділки, навіть тоді, коли заряд майже не тримає
    • Антон Т***

Да я тоже использовал для ноута Асус с номинальным напряжением 19В хватало на 4 часа 40 мин а режиме энергосбережения. Только нужно нормально сделать чтоб в темноте не перепутать полярность и не спалить ноут. Я покупал адаптер для батареи макита и припаивал туда провод для ноута.

• Представник бренду

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Все Ок гарний стан продавця рекомендую

Достоинства:
    Гарно тримає заряд

• Віталій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал. Емкость: 4

У мене стався гарантійний випадок. Гарантія існує. Я скинув скріншот замовлення в сервіс і питання вирішилось.

Достоинства:
    Дякую продавцю за швидку допомогу у вирішенні питання. Також сервіс за чотири дні повернули АКБ з ремонту.
    Недостатки:
    Перелік сервісних центрів у списку не відповідає дійсності.Це тел.фірмових Procraft магазинів.Менеджер одного із магазинів надав мені номер сервісного центру.
  • Тарас

Чудово тримає заряд. Рекомендую

• Віталій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал. Емкость: 4

Купив в червні 2025 року. Почав використовувати в блекауті васеги на адаптері ліхтарі. Один раз підзарядці, другим разом полетіла плата бсм!

Достоинства:
    Велика ємність
    Недостатки:
    Індикатор заряду працює не правильно. Хоч гарантія заявлена її не має. Чекаю зв'язку з продавцем. Можливо буде відповідь
    • Продавец  Пан-професіонал

Доброго дня. Надали Вам контакти сервісних центрів, звертайтесь, будь ласка. Гарантія є, як і заявлено на АКБ вона складає 1 рік.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Изготовлен 06.25.все как заявлено.качественно.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Протестировал батарею разряжая мощностью 20Вт, батарея отдала 4,18 Ач при разряде до 15,5В. Т.е. емкость формально соответствует заявленной.

Достоинства:
    Красивая, внутри 10 элементов 18650 по 2000mAh
    Недостатки:
    Индикатор уровня заряда показывает уровень заряда 2 отметки при 16В, то есть неправильно
    • Вадим С***

10* 2000= 20 000 мач ?! Как же тест ?И! Почему пять звезд ?

• Антон Т***

Неправильно считаете. Схема включения 2P5S, емкость считается 2*2000 mAh и 5 пар последовательно дают напряжение 5*4.2=21V. Замер подтверждает. Звезды за цена/качество.

• Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Акумулятор працює.наскільки ємність відповідає , побачимо згодом. Із прикольного - акумулятор Не підходить до ...... Тадам!! Перфоратора Pro craft !! Просто не підходить по розміру! Прикольно! Таке навіть у ноунейм кітайців не буває. Але на шуруповерт підходить . О тож добре.

Достоинства:
    Працює. Ціна.
  • Сергій М***

АКБ якісний. Підійшов до пилки

Достоинства:
    Якість.ціна.
    Недостатки:
    Не побачив
    • Представник бренду

• Алексей Г***

СПАСИБО Розетке за Б/У акумулятор

• Анар А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Супер, все подходит. Мощность больше чем в аккумуляторе, который идёт в комплекте с шуоуповертом.

• Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Все підійшло, все працює. Тепер обріжу всі дерева в садочку. Ось, тільки буде стале потепління.

Достоинства:
    Ціна швидка доставка.
    • Представник бренду

• Евген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Видає слабкій ток, болгарка стартує і відразу глохне.

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    не тягне болгарку прокрафт
    • Представник бренду

Добрий день. На жаль акумулятор серії турбо має менший струм в порівняні з акумуляторами серії макс та індастріал, через що такі інструменти як болгарка не можуть працювати.
      Радимо обрати акумулятори ємністю від 4А серії Max або ж Industrial, болгарка з ними працюватиме стабільно та не буде йти в захист.
      ссылка

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал. Емкость: 4

Отримав без ніякої документації, один акумулятор в коробці а вдома вже догледів що в ньому ще й не працючий фіксатор ( защолка ) , не спрацьовує зовсім схоже що там взагалі немає пружини... некоректна індикація заряду

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал. Емкость: 4

Нещодавно було куплено пилу ланцюгову акумуляторну Procraft PKA44 в комплекті с одним акумулятором на 2 ач. Докупив цей акумулятор вдвічі більшої емності. Працюе довше начебто навіть більше ніж вдвічі.
    Заряджаеться, правда, теж вдвічі довше.

Достоинства:
    Більша емність - довше робота.
    Недостатки:
    Шкала індикатора теж нелінійна. Вроде тільки-но було два зелених і хлоп - вжє навіть не вмикається.
  • В'ячеслав Т***

Працює добре

• Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.

• Зелинский Ю***

Ок

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4

Не бутафорне,по факту .користуюсь другий сезон все норм.

Достоинства:
    Згідно номіналу.перевірено.
    Недостатки:
    Поки невиявив
    • Представник бренду

• Сергій Я***

Батарея заряд держе Відмінна