- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: USWAY. Объем 1 шт: 2 л
Змініть назву та опис товару, щоб не вводити в оману покупців (вже після відмови на відділені побачила, що були такі відгуки , тобто це не помилка в описі)
У вас вказано «гель для прання» , по факту відправляєте «рідину»
Рідина менш концентрована та дешевше- Недостатки:
- Некоректна назва та опис товару
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Багато років замовляю цей гель. Гель дієвий.
- Достоинства:
- Перевірений багатьма роками, особтсто
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Рідину додаю прямо в барабан. Прання з рідиною дає гарний, приємний, результат.
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Має приємний легкий запах. Не сильний. Добавляю, якщо постіль ше кисневий порошок і пере на ура. Задоволена.
- Достоинства:
- Справляєть зі своїм призначенням
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Посредственный гель. Ничего плохого и сильно хорошего не могу сказать. Из хорошего возможно состав .
- Еля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Виручає на всі випадки . Сорочку відіправ від помади. Врятував.
- Достоинства:
- екологіч
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Zanovo
У мене двоє дітей, тому прання щодня, і хотілося щось економне і ефективне. Гель добре відпирає базові забруднення - пил, їжу, сліди від прогулянок. Аромат приємний, свіжий, але не різкий. Після висихання одяг просто пахне чистотою. Речі не стають жорсткими. За свою ціну дуже достойний варіант.
- Достоинства:
- Дієвий
- Продавец Zanovo
Дякуємо за замовлення. Дякуємо що обрали наш магазин
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
В характеристиці до товару вказано, що це гель, а насправді ж рідина. Беру щоразу гель і навіть не думала, що таке може бути. Відкрила,а там таке враження, що гель розвели з водою 50 на 50. Запах досить їдкий і неприємний, хоча гель,який був до того ледь відчутно пахне. Боюся навіть ним прати, щоб не було алергії. Додаю фото гелю,який був до того і чудово мені підходив і фото тієї рідини, яку я зараз отримала, щоб ніхто більше не переплутав. Перевіряйте на розетці, бо я нажаль помітила вже вдома.
- Недостатки:
- Дуже рідкий засіб, їдкий запах, не такий як в гелі
Представник постачальникаДоброго дня, Олена. На етикетці вказано що данний засіб це рідина для прання. По характеристикам він нічим не відрізняється від гелю для прання тільки консистенцією та ароматом.
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Задоволена
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Гарний гель для прання. Не викликає алергії. Раджу
- Достоинства:
- Гель густий, не викликає алергії
- Юлія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Добре піниться гарно пере, чудова якість та і алергії не викликав, задоволена)
- Валентина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Користуюсь після народження дитини,вже 2 роки. Брала майже все цієї фірми. Дуже класно пере,залишає тонкий аромат ледь чутний тому можна сушити і в помешканні. Алергічних реакцій не викликає. Дуже економний.Речі після нього в гарному стані,рекомендую.
- Достоинства:
- Склад,ціна,якість прання,економний
- Аліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Давно використовую засоби цієї марки. Пере добре, особливо у поєднанні з засобом для посилення прання та видаленням плям, цієї ж марки. Крищка-ковпачок дозволяє зручно дозувати.
- Достоинства:
- Ефективність, екологічність, зручність
- Недостатки:
- Не виявлені
- АнтонінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Приємний аромат, не хімозний. Для прання на невисоких температурах 30-40 градусів само те що потрібно! Швидко розчиняється, гарно виполіскується
- Достоинства:
- Аромат, екологічний склад, великий обʼєм
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Гарне пере. Немає запоху
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Варто відзначити, що це дійсно рідина для прання, а не гель. Відповідно засобу на одне прання використовувалося більше. Не економно для мене.
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Прання багато. Цей об'єм, те що потрібно. Улюблений гель для прання, та щей такий великий. І гарно стає під вонною в куточку.
- Достоинства:
- Об'єм
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Засіб гарно пере речі !!!
- Достоинства:
- Екологічний
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Має приємний аромат та безпечний склад. Супер, задоволена.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
На літо для футболок, шортів і легких речей підійде.
- Достоинства:
- Ціна - якість
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Використовую для прання навіть дитячих речей, тому що ця рідина з гарним складом. Не викликає подразнень, ледь відчутний приємний аромат. Підходить для прання на низьких температурах
- Достоинства:
- Підходить для прання на низьких температурах. Великий обʼєм
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Найкращий гель для прання.
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Непоганий засіб. Засоби еко подібні за своєю формулою. І вони відрізняються від звичайних. Треба спробувати, декому не подобається.
- Лілія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Супер. Мені ця рідина подобається більше ніж гель,відпирає краще і надовше вистачає. Без запаху!
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Мій улюблений гель для прання. Для мене важливо, що не викликає алергію і без різкого запаху
- Достоинства:
- Натуральнийй селад. Без SLS
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Класний засіб
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Дуже люблю цей засіб- екологічний наш український виробник. Замовляю на Розетці вже не перший раз.
- Достоинства:
- Приємний ніжний запах, добре виполаскується
- Недостатки:
- Не має
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Сподобався запах, не агресивний, текстура гарна, премо на коротких програмах, гель сподобався, купили ще одну упаковку
- Достоинства:
- Гарнир запах та текстура. Використовую для повсякденного прання на коротких програмах. Купили ще одну упаковку
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Дуже гарний екологічний гель для прання. Ще від українського виробника. З першого разу - дуже сподобався аромат.
- Достоинства:
- Приємний легкий аромат, екологічність
- Недостатки:
- Об‘єм 2литри- купила б і 4 литри відразу
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
густий, добре пере, рекомендую
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Для еко засобу добре справляється з пранням
- Достоинства:
- Добре пере
Зручна пляшка - Недостатки:
- Не знайшла
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Доставка від Розеткі вчасно. Дякую. Приємно вразив засіб результатом. Чисті речі, гарний аромат. Додатковий плюс - цей рідкий порошок підходить для прання при 30 градусах, що і потрібно для багатьох тканин
- Достоинства:
- 30 градусів
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Купую цей гель вже не перший раз і планую продовжувати користуватися ним у майбутньому. Мій одяг виглядає свіжим і яскравим після кожного прання з цим гелем. Я вдячна виробнику за такий ефективний та безпечний продукт.
- КатяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Засіб сподобався. Невеликої кількості вистачає, щоб попрати всю білизну. Приємний на запах. Обов'язково буду брати ще!
- КатяОтзыв от покупателя. Продавец: Zanovo
Хороший порошок, який вартує своїх грошей. Пере гарно, навіть дитячі речі.