- Баркова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Swedish master. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг
беру цей корм для собак в глухому селі, щоб покращити їм раціон відносно стереотипного шопопало. хоча і відносно недорогий, за кілька місяців бачу результат, по шерсті, по ребрам, по травленню - для малодоглянутих напівдвірняг без алергій він добре підходить. Я не маю досвіду використання для вибагливих чи проблемних тварин, але для свого випадку і товар, і продавець, мені дуже підходять.
- Достоинства:
- хороший бюджетний корм, від продавця дуже хороше супроводження
- Продавец Swedish master
Дякуємо Вам за такий щирий і небайдужий відгук. Дуже цінно, що Ви дбаєте про собак у селі й намагаєтесь зробити їхній раціон кращим. Приємно, що Essential Maintenance добре підійшов саме у Вашій ситуації, без небажаних реакцій і з хорошим поїданням.
Нехай песикам смакує, а Вам буде спокійно, що вони отримують стабільний повнораціонний корм. Дякуємо і за теплі слова про супровід
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Swedish master. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг
Корм якісний! Постійно купуємо своїй собаці! Вона їсть з задоволенням. Рекомендую!
- Продавец Swedish master
Дякуємо за довіру та відгук! Дуже приємно, що Essential Maintenance Ви обираєте постійно і собака їсть його із задоволенням. Саме так і має працювати хороший повсякденний раціон — стабільно, смачно й на користь. Дякуємо за рекомендацію
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Swedish master. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг
Гарний корм, за свою ціну
- Продавец Swedish master
Дякуємо за відгук! Maintenance — справді вдалий варіант на щодень за співвідношенням ціни та якості. Нехай песику смакує й почувається добре
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Swedish master. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг
Питомець їсть з задоволенням !
- Достоинства:
- Дуже гарний,якісний корм!
- Продавец Swedish master
Дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що улюбленець їсть Essential Maintenance із задоволенням. Раді, що Ви оцінили якість — нехай песик буде здоровий, активний і з блискучою шерстю!
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Swedish master. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг
В мене 2 собаки обі метиси. Ні одна його не їсть, мішаю з іншим кормом.
- Достоинства:
- Не нашла
- Недостатки:
- Звичайні собаки не їдять.
- Продавец Swedish master
Марина, дякуємо за відгук і шкода, що досвід вийшов саме таким.
Щодо поїдання: у собак інколи буває, що новий корм “не заходить” з першого разу — особливо якщо перехід був різкий. Якщо підкажете породу/вік і який саме корм був раніше, порадимо найм’якіший спосіб переходу та як підвищити поїдання без «перемішування назавжди».
Щодо доставки: розуміємо ваше невдоволення. Ми відправили замовлення 09.12, а доставку/логістику далі веде служба Rozetka Delivery — інколи по їхньому ланцюжку бувають затримки, на жаль.
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Swedish master. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг
Гарний корм. Собака їсть з задоволенням. Пахне нормально
- Достоинства:
- Подобається
- Недостатки:
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Swedish master. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг
Дуже непоганий корм, собака з'їла весь мішок. Зазвичай інші корми не додала вже під кінець. Хороше співвідношення ціна-якість.
- Достоинства:
- Ціна-якість, гарний запах і хороші гранули для великих порід.
- Продавец Swedish master
Дякуємо за відгук!
Раді, що Maintenance добре зайшов і мішок з’їли повністю — це чудовий індикатор смакової привабливості та засвоюваності. Дякуємо також за відзначення співвідношення ціна–якість і зручних гранул для великих порід — формулу й крокети саме так і проєктували для щоденного, комфортного годування.
Бажаємо Вашому улюбленцю міцного здоров’я та стабільного апетиту. Якщо потрібна допомога з нормою годівлі чи вибором фасування — із задоволенням підкажемо.
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Swedish master. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг
Купили для собаки, котра на вулиці живе, але вона дуже рідко його їсть, не сподобався.
Проте кіт саме до цього корму проявляє неабиякий інтерес.
Так що, по-суті, планувалось для собаки, але пакет вже доїдається котом)- Достоинства:
- Гарна ціна, великий пакет, вчасна доставка
- Недостатки:
- Не балувана собака не захотіла
- Продавец Swedish master
Дякуємо за відгук і за відзначені переваги — ціну, обсяг та швидку доставку.
Maintenance — повноцінний щоденний раціон для дорослих собак.
У літню спеку собаки природно зменшують споживання корму, тож доцільно давати порції за нижньою межею норми та переносити годування на ранок/пізній вечір; за потреби — злегка зволожувати теплою водою. Якщо був перехід із іншого раціону, оптимальна адаптація — 7–10 днів із поступовим змішуванням.
Важливо: цей продукт призначений лише для собак і не підходить як постійний раціон для котів.
Готові допомогти підібрати точну добову норму під вагу та умови утримання вашого улюбленця.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Swedish master. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг
Корм прийшов з дирочкою
проте продавець швидко відреагував на мій запит щодо замовлення і запропонував замінити, Під час розмови приємно здивувало бажання замінити корм без мого прохання,- Достоинства:
- корм дуже хороший , собачка задоволена та здорова
- Продавец Swedish master
Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку нашої роботи!
Ми щиро раді, що корм підійшов Вашій собаці, а також вдячні за позитивну згадку про сервіс — для нас дуже важливо залишатися уважними до кожного клієнта.
Щодо ситуації з упаковкою — хочемо запевнити, що всі замовлення проходять перевірку перед відправкою, і ми приділяємо велику увагу цілісності продукції.
На жаль, іноді зовнішні пошкодження можуть з’явитися на етапах транспортування чи розпакування — і ми вдячні вам за спокійне ставлення та відкриту комунікацію.
Завжди готові допомогти, якщо виникнуть питання чи потреба в консультації. Бажаємо Вашій собаці міцного здоров’я
- Ангеліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Swedish master. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг
Має приємний аромат, середня гранула. Мопс і Акіта їдять з задоволенням.
- Достоинства:
- Ціна, більш менш нормальний склад, швидка доставка
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец Swedish master
Дякуємо за відгук!
Раді, що і мопс, і акіта смакують корм із задоволенням — для нас це найкраща оцінка
Якщо знадобиться інший раціон — з радістю допоможемо підібрати під вік, вагу чи рівень активності. Гарного настрою Вам і хвостикам
- Арсенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Swedish master. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг
Корм супер
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Немае
- Продавец Swedish master
Дякуємо, що обрали Husse Maintenance!
Приємно знати, що корм підійшов Вашому улюбленцю — саме його задоволення для нас найкраща оцінка. Бажаємо доброго самопочуття, енергії та здорового апетиту щодня
Якщо згодом знадобиться допомога з вибором — завжди раді підказати.
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Swedish master. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг
Дякую за швидку доставку і акційну ціну. Хаскі та пекінес корм їдять із задоволенням.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Продавец Swedish master
Щиро дякуємо за відгук! Раді чути, що і хаскі, і пекінес із задоволенням їдять Husse Maintenance — це чудовий знак, адже смаки у собак таких різних порід часто відрізняються.
Корм дійсно розроблений як повноцінний щоденний раціон, тож приємно, що Ви оцінили і якість, і вартість.
Бажаємо Вашим улюбленцям здоров’я, енергії та завжди гарного апетиту!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Swedish master. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг
Овчарка ест с удовольствием,по акции цена вообще огонь
- Достоинства:
- Качество и цена
- Продавец Swedish master
Дуже дякуємо за відгук! Раді, що Husse Essential Maintenance підійшов Вашій вівчарці і корм смакує — для собак активних порід це особливо важливо, адже їжа має не лише бути смачною, а й давати необхідну підтримку організму щодня.
Цей раціон розроблений як повноцінне щоденне харчування з урахуванням помірної активності, із збалансованим складом білків, жирів та клітковини.
Приємно, що Ви оцінили також і вартість — завжди намагаємося тримати високу якість у справедливій ціні. Бажаємо Вашому улюбленцю міцного здоров’я та хорошого апетиту!
- Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Swedish master. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг
Такий корм купила вперше,моя собака їсть із задоволенням..
- Достоинства:
- Приємний запах та склад..
- Недостатки:
- Не побачила ..
- Продавец Swedish master
Дякуємо Вам за відгук! Раді чути, що Вашій собаці сподобався Husse Essential Maintenance з першого знайомства. Цей раціон справді створений для щоденного харчування собак із помірною активністю — з акцентом на користь, натуральність і збалансованість, тож будемо раді, якщо він стане надійною основою у Вашому догляді.
Приємно, що Ви звернули увагу і на запах, і на склад — це важливі критерії, особливо коли йдеться про здоров’я улюбленця. А гарний апетит — це завжди хороший знак, особливо коли мова йде про новий раціон.
Бажаємо Вашому улюбленцю здоров’я, енергії та задоволення від кожної миски!