Отзывы покупателей о Дышащая мягкая игрушка ночник Выдра дышит А1 для сна засыпания сказочные сны выдренка выдренятка на подарок детская обнимашка с белым шумом мелодиями светом реалистичными звуками дыхания и сопения как у ребенка мягкие игрушки ночники для детей

Оценка пользователей 4.79/5
  • Отзывы про товар продавца Top Hub
  • Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Іграшка гарна, дитині подобається. працює добре.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Парцює добре, дитині особливо подобається як воно сопе і дихає, рухаючи животиком. Пошита якісно, шви міцні та рівні. Передбачено можливість вийняти електроніку та попрати.

Достоинства:
    заспокійлива та затишна, якісна, можна прати, гарна та в гарному пакуванні, всі режими працюють добре
    Недостатки:
    не помітила
    • Продавец  Top Hub

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Хороша іграшка, нам сподобалась. Єдиний момент - коли дихає, то механізм трохи підскрипує, а вцілому все працює добре

• Анна-Марія Г***

Не рекомендую
    Взагалі не вартує своїх грошей

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює ,звук скрипить ,прийшлось купляти інші батарейки ,якість жахлива торчать нитки
    • Продавец  Top Hub

Добрий день! Дуже шкода що ваші враження від покупки негативні! Наш менеджер спілкувалась з вами в приватному чаті, ви можете звернутись по цьому товару в межах гарантійного терміну - 12 місяців.

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Взяли на подарунок похресниці на Миколайчика. Виглядає мило, гарна подарункова коробка. Ціна приємна

Достоинства:
    Якість

• Артем М***

Дитині дуже сподобалося

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

В общем с прошлой игрушкой был или брак или повредилась при транспортировке. Ситуацию решили, игрушку заменили на новую, работает действительно хорошо, ребенку понравилась

Достоинства:
    Все отлично
    • Продавец  Top Hub

Дуже вдячні за доповнення відгуку та раді що ви задоволені! Приємного користування!

• Артур Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Крута іграшка, дихає мов живе)

• Мария Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Іграшка чудова, дуже мила, якісно зроблена, зручно продумана можливість вимикання/вмикання кнопкою на животі - кожен раз лазити кудись до її блоку контролю не потрібно. За таймер окремо респект розробникам - коли дитина засинає з видреням, то чіпати щоб вимкнути не потрібно - само вимикається.

Достоинства:
    якість, наявність атоматичного вимкнення, зручність керування, звуки приємні

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Обычная китайская подделка за Овер прайс
    Иногда что то трещит в механизме когда дышит, иногда не работает звук вдоха вместе с животиком, иногда делает один вдох и выключается, иногда не реагирует на кнопки вообще
    Однозначно не стоит своих денег, максимум гривен 700

Достоинства:
    Выглядит мило
    Недостатки:
    Китайский хлам
    • Продавец  Top Hub

Вітаємо, Олексій! Дуже прикро, що ви незадоводлені покупкою. Як зазначено в інструкції: В режимі дихального супроводу кнопка в області живота іграшки більш чутлива: сильне притискання іграшки дитиною, обійми, можуть спричинити до натискання кнопки та припинення роботи всіх поточних функцій. Щоб відновити роботу у заданому режимі, достатньо повторно натиснути кнопку в області животика. Щоб раптові часті вимкнення не дратували дитину, радимо змінити дихальний супровід на відтворення звуку сопіння на час активної гри з притисканням іграшки, або якщо дитина вкладається спати обіймаючи її.

• Продавец  Top Hub

Окрім того, на роботу іграшки впливає рівень заряду батарейок, можливо вказані вами недоліки виникають, коли батарейки вже близькі до розряджання? Рекомендовано використовувати лужні батарейки (тип LR). Якщо іграшка не функціонує згідно зазначених характеристик, ви можете звернутись у приватному чаті чи за нашим номером телефону для погодження гарантійного обслуговування. Гарантійний термін на іграшку складає 12 місяців.

• Саша М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Добра іграшка, все працює, дитині сподобалось, а що ще треба)) Нарікань немає до товару чи продавця. Рекомендую)

• Валя Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Синочок дуже задоволений подарунком, іграшка чудова! Дуже якісна та цікава дитині.

Достоинства:
    якість пошиття, цікавий функціонал, можна прати вийнявши електроніку
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  Top Hub

• Арина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Игрушка прекрасная, очень милая, дочке 3 годика очень понравилась, и теперь это самый любимый друг. По сравнению с дешевыми аналогами - просто небо и земля по всем параметрам - по функционалу, качеству материалов, пошива...Рекомендую этого продавца и эту модель!

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Іграшка мала ВАУ-ефект серед всіх присутніх))) дитині дуже довподоби. Зроблена якісно та надійно, кумендно сопе та дихає. Лише позитивні враження! Рекомендую для малечі на подарунки!

• Кирилл Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Відповідає опису, якісна, працює як повинна. Доньці дуже "зайшло", не випускає з рук)

• Денис Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Іграшка якісна, працює все згідно опису, дитині дуже сподобалась.

Достоинства:
    якісна, багато налаштувань, гарна

• Вера П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Придбала на подарунки племінникам 2 іграшки. Все чудово запаковане в гарні коробки. Батарейки в комплекті теж були, заздалегідь вставила, переконалась щоб все працювало. Є інструкція з налаштувань. Матеріал дуже приємний на дотик, акуратно та міцно зшито, мордочки приємні гарні, не перекошені, як це буває з "китайщиною". Функціонал дуже цікавий для дітей - іграшка може дихати з рухом животика та звуком сопіння - дуже прикольно. Є ще інщі звуки заколисуючі - приємно звучать, чисто, не хриплять. Також є підсвітка в животику - світло лагідне та не занадто яскраве. Діти подарунками задоволені, то і я теж дуже рада що обрала саме цей товар та продавця, приємно мати справу! Дякую!

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Серый-голубой

Класна гарна іграшка. Сподобалась малюку - брав на подарунок, не прогадав))

Достоинства:
    світло, звуки, дихає, якісна, в гарній коробці.

• Мілєна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый

Іграшка чудова! Продавець вчасно відповів на мої питання, швидко опрацював замовлення, та здійснив відправлення. Вже скоро ця видра поїде до малечі, яка, впевнена, зацінить таку нову подружку!
    Розетка - ТОП, безсумнівно.
    Дякую!

Достоинства:
    Якість, зовнішний вигляд, функціональність - все відповідає опису.
    Недостатки:
    Шкода, що у мене нема такої видри!!!
    • Продавец  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Андрей М***

Відмінно. Дуже м'яка та прикольна іграшка. Дитина в восторгі

• Карина
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый

Очень милая игрушка, много прикольных режимов, уже почти пол года все работает исправно
    покупала парню, он в восторге)) для деток будет вообще восторг) рекомендую

Достоинства:
    Качество

• Ангеліна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый

Дуже сподобалось діткам, на подарунки ідеально) рекомендую!

• Павло Б***

Іграшка супер, дитині сподобалась

• Ляна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый

Батькам малечі подарунок сподобався. Дякую.

• Олексій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый

Дуже класна іграшка, мала у захваті)

• Вадим Ч***

Подарунком дуже сподобався. Дякую

• Глеб П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый

Класна іграшка, звуки приємні, не надокучливі та не хриплять, реалістично так дихає дуже прикольно. Дитині дуже сподобалась, та й дророслим було цікаво)) в нашому дитинстві такого не було))

• Продавец  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Саша Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый

Чудовий подарунок для дочки ,батарейки були в комплекті, все працює добре. Якісна іграшка.

• Марк К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый

Игрушка полностью соответствует описанию, все функии работают, сыну очень понравилась.

• Артем Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый

Цікава та якісна іграшка, дитині дуже сподобалось.

Достоинства:
    звуки мелодії приємні, гучність регулюється, реалістична імітація дихання, якість, батарейки в комплекті.
    Недостатки:
    не виявили
    • Продавец  SBT group

• Крістіна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый

Видреня дуже миле та кумедне, тепер це в малюка улюблений друг. Якісно все пошито, матеріал чудовий! Блок електроніки витягається, тож можна випрати добре. Світло працює, всі звуки теж, звучання приємне та чисте, реалістичне та без хрипіння. Вимикається сама автоматчино, та також зручно що можна вимкнути, натиснувши на животик якщо бачу що вже дитина заснула.

Достоинства:
    якісний пошив та матеріали, знімний електронний блок, приємні звуки та м'яке світло, реалістичне дихання.

• Аліна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый

Придбала в подарунок. Іграшка захоплює починаючи з моменту розпаковки - дуже гарна яскрава коробка, приємно дарувати) В комплекті вже є батарейки, тож одразу можна вмикати й користуватись. Реалістичність дихання вразила навіть дорослих)) Дитині сподобалось дуже! Всі функції працюють як зазначено, якісно міцно прошита, тканина на дотик приємна.

• Александра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый

Дуже якісна іграшка. Дихає мов справжнє звірятко)) дуже мила, добре міцно прошита, всі функції працюють. Зручно, що електронний блок можна витягти та випрати іграшку в машинці.

Достоинства:
    якісний матеріал, електроніка виймається з іграшки для прання.
    Недостатки:
    не знайшли
    • Продавец  SBT group