- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый
Просторий намет, легкий для транспортування.
- Достоинства:
- Швидко збирається
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Раді що все добре і покупка виправдала ваші очікування. Звертайтеся до нас знову!
- Анатолій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый
Палатка Naturehike NH21ZP008 стала відмінним вибором для виїздів на природу. Головна перевага — автоматична конструкція: розкладається буквально за хвилину, що дуже зручно, особливо після довгої дороги або в погану погоду. Усередині достатньо місця для трьох осіб, можна комфортно розміститися навіть з речами.
Загалом, це практична, зручна та якісна палатка для кемпінгу, риболовлі або подорожей. Ідеальний варіант для тих, хто цінує швидкість встановлення і комфорт на природі.- Достоинства:
- Швидкість встановлення
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый
Цей намет — знахідка для тих, хто ненавидить пів години возитися з дугами, поки комарі влаштовують бенкет. Декілька хвилин і можна дути матрац.
- Достоинства:
- Якісний матеріал. Швидке розкладання і складання. Хороша вентиляція так як має два входи.
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас! Приємно читати такі позитивні відгуки — це надихає працювати ще краще. Бажаємо лише приємних емоцій від використання і завжди чекаємо на ваші нові замовлення!
- Гудачек Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый
Влітку три ночі ночували (без дощу)
Все ціле і якісне (як в дощову погоду себе поведе-незнаємо)- Достоинства:
- Легко розкладати та складати. Класно, що 2 виходи і є куди повісити кемпінгову лампу
- Недостатки:
- розміри в зібраному вигляді підійдуть лише для машини (для піших походів завелика)
- Геннадий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый
Пока супер
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- ЕдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый
Перші враження позитивні, добротна конструкція, шви проклеяні після спроб можливо додам додатковий коментар!
- Достоинства:
- Швидко розкладається, простора, 2 входи
- Недостатки:
- Поки не виявив.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Олена М***Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый с зеленым
Легко складати та розбирати, вхід-вихід з двох сторін це ТОП
- Достоинства:
- Легко складати
- Недостатки:
- Поки що не знайшли)
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що обрали нас і знайшли час на відгук. Приємно знати, що товар вам підійшов і відповідає очікуванням. Нехай покупка служить довго та надійно. Якщо знадобиться щось ще — ми завжди на зв'язку!