- Мендришора М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 3. Количество источников света: 6. Цвет свечения: Желтый
Світло дуже ніжне, чудово підходить для святкового декору
- Достоинства:
- Неймовірний дизайн
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Радужна А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 3. Количество источников света: 6. Цвет свечения: Желтый
В кімнаті виглядає неймовірно гарно.
- Достоинства:
- дуже гарна
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 3. Количество источников света: 6. Цвет свечения: Желтый
Використовую гірлянду в кімнаті, дуже радує, як вона виглядає. Підходить для новорічного декору
- Достоинства:
- Багато режимів
- Дар'я П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 3. Количество источников света: 6. Цвет свечения: Желтый
Чудово працює. Світить яскраво, виглядає стильно
- Достоинства:
- Яскраве світл
- Недостатки:
- не знайшла поки
- Продавец SmatX
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 3. Количество источников света: 6. Цвет свечения: Желтый
Рекомендую цю гірлянду! Використовую активно, зірки дуже гарно виглядають. Є кілька режимів, що додає різноманіття.
- Достоинства:
- 8 режимів роботи
- Недостатки: