- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Jupiter
Вот я наконец то добрался до данного устройства, крайне жалею что приобрел его.
В описании товара полный чес!
Использовать данное устройство на 1 или 2 скорости нет смысла, почти не дует.
Собрался продуть свой ПК - на полном заряде хватило на 10 минут продувки. Пыль практически не выдувает, т.е. брать данное устройство для этих целей нет смысла.
Максимум куда пригодно - это раздувать костер, и то не долго.
НЕ СОВЕТУЮ К ПОКУПКЕ!
Если брать то только на безколекторном движке. (тут же продавец держит это в тайне, в описании ничего не сказано)
Мой брат заказал в другом магазине (с безколекторным движком), а не полторуха как тут, и на 1ой скорости дует на много сильнее чем этот на 3ей. И хватает заряда 25-30 минут на максималке.
Для продавца - сделайте достоверное описание товара. И обороты которые указаны в описании, в половину не соответствуют действительности. То описание что тут указано, это для безколекторного компрессора.
Вывод: самая ужасная покупка за последних лет 10 на розетке. Не рекомендую брать данный товар. Даже в Украине есть дешевле и качественней товар на других сайтах. Жалею что не про мониторил это раньше!- Достоинства:
- их нет
- Недостатки:
- щеточный двигатель, слабая батарея, не держат насадки, слабо дует
- Продавец Jupiter
Шановний Максиме!
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам дуже шкода, що пристрій не виправдав Ваших очікувань.
Зверніть, будь ласка, увагу, що акумулятор досягає максимальної потужності після 2–3 повних циклів зарядки та розрядки - це може впливати на ефективність роботи.
Характеристики наведені виробником і ми їх не змінювали.
Якщо товар у стані нового (без слідів використання та з повною комплектацією), Ви можете оформити повернення.
Також у нас є інші моделі компресорів.
Можливо, один із них краще підійде саме для Ваших задач. Якщо потрібно - із задоволенням підкажемо варіанти. - Александр Д***
Привет подскажите пожалуйста модель хорошего
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Jupiter
Отличный фен, чистил место для детали от трактора, что бы поставить её, выдуло всё
Шановний Артеме!
Дкуємо Вам за доповнений відгук!
Раді бачити, що пристрій справляється зі своїми завданнями й дійсно приносить користь у Вашій роботі.
Бажаємо успіхів у всіх справах!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Jupiter
в целом норм
- Достоинства:
- Работает )
- Недостатки:
- дешевый пластик
- Продавец Jupiter
Шановна Людмило!
Дякуємо Вам оцінку - нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Щодо якості компонентів: на жаль, у цьому ціновому сегменті більшість товарів мають подібний рівень якості. Головне, щоб компресор повністю виконував поставлені завдання з очищення.
Бережіть себе та своїх близьких!
- Василь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Jupiter
Дякую все працює ) дякую магазину за товар )!
Шановний Василю!
Щиро дякуємо за Вашу довіру та покупку — нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Бережіть себе та своїх близьких.
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Jupiter
Якісна річ та професійний продавець, дякую!
Шановна Олександро!
Щиро дякуємо за довіру та покупку — нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені.
Бережіть себе та своїх близьких!
- Дмитро Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Jupiter
Відмінний компресор для чищення електроніки, комп’ютерів. Купив його для обслуговування техніки, і він повністю виправдав очікування.
Компактний, легкий і зручний у використанні. Потужний потік повітря ефективно видуває пил навіть із важкодоступних місць. Ідеально підходить для чищення клавіатур, системних блоків, вентиляторів та інших дрібних деталей, які складно очистити вручну.
Особливо сподобалося, що компресор багаторазовий, на відміну від балончиків зі стисненим повітрям. Це економічно вигідніше та екологічніше.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Jupiter
Шановний Дмитре,
Раді, що компресор виправдав ваші очікування та став надійним помічником у догляді за технікою.
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Бережіть себе!
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Jupiter
Загалом дує ніби нормально але насадки виглядають ніби з дуже дешевого пластику, система їх кріплення до пристрою теж не дуже, також хотілося б мати ще вужчц насадку для очистки радіатора. Проте всеодно ставлю 5 бо покищо з завданнями справляється і коштує порівняно не дорого.
- Достоинства:
- Не дорого, працює
- Недостатки:
- Пластик виглядає так собі, кріплення насадок не хороші
- Продавец Jupiter
Вітаю, Богдане!
Раді, що пристрій справляється із завданнями, але, на жаль, за таку ціну більшість товарів у цій категорії мають схожу якість.
Дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування!
Бережіть себе!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Jupiter
Дуже гарний компресор, добре запакований, швидко відправили
- Достоинства:
- Мінімалістичність
Вітаю!
Дякую за ваш відгук!
Радий, що ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом.
Бажаю вам чудово зустріти Різдво та Новий рік, а також миру, радості та тепла у вашому домі!