- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Рекомендую для дитячої кімнати!
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Навіть краще, ніж думала))
- Достоинства:
- Висока, пухка, в міру м'яка основа.
- Недостатки:
- Не митиметься(!) (діти та тварини з легкістю та задоволенням повищипують/повидирають верхнє покриття)
- Іван А***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Покриття топ, дiтям гратись дуже зручно!
- Микита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Зручно складається, виходить чудова ігрова поверхня для дітей
- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Брали для ігор на підлозі. Килимок дійсно зберігає тепло, дитина не мерзне.
- Мілана К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Дитина тепер грається виключно на цьому килимку. Не холодно, м'яко, безпечно.
- Віктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Покупкою задоволений, якісний килимок
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Легко миється вологою ганчіркою. Рекомендую для малюків, які тільки вчаться повзати.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Легко миється, швидко сохне. Для дитячої кімнати та в'язальних зон ідеально.
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Повелась,як то кажуть на обкладинку!Не раджу до покупки.Через пів місяця почало відслаюватися верхнє м'яке покриття((((!Пропилисосити,та почистити його майже нереально,щоб не пошкодити.Сподівалась на одне,а навзаєм отримала тільки розчарування!
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд на перший погляд
- Недостатки:
- Неякісне
- Продавец LUJO
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що у вас виникла така ситуація. Звертаємо увагу, що коврик використовувався вже близько 3 місяців, і раніше подібних випадків за цим товаром зафіксовано не було.
Таке пошкодження може виникати внаслідок впливу агресивних мийних засобів або надмірного контакту з вологою, що може призводити до відшарування верхнього шару.
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
М'які модулі відмінно амортизують удари при падінні. Шви щільні, матеріал не ковзає по паркету/ламинату.
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Купляла для маляти, щоб захистити від холодної підлоги.
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Класне покриття для дитячої кімнати. М'яке, гарно виглядає.
- Стукаленко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Дуже задоволена, дякую
- Достоинства:
- Ізолює холод.
- Недостатки:
- Не помітила.
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Задоволені покупкою, килимок супер
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Прикольний килимок, мʼякий та приємний.
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Дитині взагалі неможна повзати по такому. Плюш просто розповзається і залишається у дитині на руках та по всьому тілу. Вся підлога в плюші. Дуже тонкий. Товар просто викинули.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Розповзається!
- Продавец LUJO
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження про товар.
Хочемо зазначити, що коврик є якісним і повністю відповідає опису та характеристикам, зазначеним на сторінці товару.
Щодо ворсу: на початковому етапі використання незначне обсипання можливе, оскільки коврик спочатку виготовляється великим полотном, після чого проходить процес порізки. З практики наших клієнтів, 1–2 прибирання пилососом повністю вирішують це питання, і ворс більше не обсипається.
Також звертаємо увагу, що якщо пазли можуть зсуватися між собою, це зазвичай пов’язано зі слизькою поверхнею підлоги. У такому випадку рекомендуємо зафіксувати коврик двостороннім скотчем, що забезпечить надійне кріплення.
За відгуками більшості наших покупців, коврик комфортний у використанні та безпечний для дітей. Дякуємо, що поділилися своєю думкою — ваші зауваження допомагають нам ставати кращими.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Головне, що сподобалося дитині!)
Чудовий килимок. Дякуємо!- Достоинства:
- Гарна якість. М'який