Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Коврик-пазл с плюшевым покрытием, термоковрик, мат детский, пол-пазл теплый 90*120см(12 пазлов), цвет белый

Оценка пользователей 4.61/5
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Рекомендую для дитячої кімнати!

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Навіть краще, ніж думала))

Достоинства:
    Висока, пухка, в міру м'яка основа.
    Недостатки:
    Не митиметься(!) (діти та тварини з легкістю та задоволенням повищипують/повидирають верхнє покриття)
  • Іван А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Покриття топ, дiтям гратись дуже зручно!

• Микита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Зручно складається, виходить чудова ігрова поверхня для дітей

• Валерій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Брали для ігор на підлозі. Килимок дійсно зберігає тепло, дитина не мерзне.

• Мілана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Дитина тепер грається виключно на цьому килимку. Не холодно, м'яко, безпечно.

• Віктор Л***

Покупкою задоволений, якісний килимок

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Легко миється вологою ганчіркою. Рекомендую для малюків, які тільки вчаться повзати.

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Легко миється, швидко сохне. Для дитячої кімнати та в'язальних зон ідеально.

• Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Повелась,як то кажуть на обкладинку!Не раджу до покупки.Через пів місяця почало відслаюватися верхнє м'яке покриття((((!Пропилисосити,та почистити його майже нереально,щоб не пошкодити.Сподівалась на одне,а навзаєм отримала тільки розчарування!

Достоинства:
    Зовнішній вигляд на перший погляд
    Недостатки:
    Неякісне
    • Продавец  LUJO

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук.
      Нам прикро, що у вас виникла така ситуація. Звертаємо увагу, що коврик використовувався вже близько 3 місяців, і раніше подібних випадків за цим товаром зафіксовано не було.

Таке пошкодження може виникати внаслідок впливу агресивних мийних засобів або надмірного контакту з вологою, що може призводити до відшарування верхнього шару.

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

М'які модулі відмінно амортизують удари при падінні. Шви щільні, матеріал не ковзає по паркету/ламинату.

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Купляла для маляти, щоб захистити від холодної підлоги.

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Класне покриття для дитячої кімнати. М'яке, гарно виглядає.

• Стукаленко Л***

Дуже задоволена, дякую

Достоинства:
    Ізолює холод.
    Недостатки:
    Не помітила.
  • Ярослав М***

Задоволені покупкою, килимок супер

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Прикольний килимок, мʼякий та приємний.

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Дитині взагалі неможна повзати по такому. Плюш просто розповзається і залишається у дитині на руках та по всьому тілу. Вся підлога в плюші. Дуже тонкий. Товар просто викинули.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Розповзається!
    • Продавец  LUJO

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження про товар.
      Хочемо зазначити, що коврик є якісним і повністю відповідає опису та характеристикам, зазначеним на сторінці товару.
      Щодо ворсу: на початковому етапі використання незначне обсипання можливе, оскільки коврик спочатку виготовляється великим полотном, після чого проходить процес порізки. З практики наших клієнтів, 1–2 прибирання пилососом повністю вирішують це питання, і ворс більше не обсипається.
      Також звертаємо увагу, що якщо пазли можуть зсуватися між собою, це зазвичай пов’язано зі слизькою поверхнею підлоги. У такому випадку рекомендуємо зафіксувати коврик двостороннім скотчем, що забезпечить надійне кріплення.
      За відгуками більшості наших покупців, коврик комфортний у використанні та безпечний для дітей. Дякуємо, що поділилися своєю думкою — ваші зауваження допомагають нам ставати кращими.

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Головне, що сподобалося дитині!)
    Чудовий килимок. Дякуємо!

Достоинства:
    Гарна якість. М'який