Отзывы покупателей о Постельное белье Washed Cotton Евро 200 x 215 Вареный хлопок Бузковое 50 х 70

Оценка пользователей 4.75/5
  • Віталій У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: dreamtextile_ua. Цвет: Молочный. Спальный размер: Евро

Якість тканини супер, але є брак на кнопках.

Достоинства:
    Якість тканини
    Недостатки:
    Брак на кнопках
  • Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: dreamtextile_ua. Цвет: Графитовый. Спальный размер: Евро

Постіль супер, вже 2 комплекти тут замовила!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: dreamtextile_ua. Цвет: Графитовый. Спальный размер: Полуторные

Після першого замовлення хотіла залишити позитивний відгук. Швидко зв'язалися і доставили, тканина прекрасна, упаковка - на подарунок саме те! І це з урахуванням не найякіснішого пошиття, на жаль.

Зробила відразу друге замовлення та сплатила його. Зі мною знову відразу зв'язалися, обговорили всі деталі і... зникли. Зачекала заявлених в оголошенні 4 робочих дні. Причому за їхніми мірками це було вже 6 робочих днів. І тиша. На смс не відповідають, на дзвінки теж. Через тиждень тиші довелося писати в службу підтримки Розетка.
    А потім мені просто відправили замовлення. Без пояснень, якихось вибачень. Ми всі живемо в Україні, може статися, що завгодно. Я ж теж людина і можу все зрозуміти (тим більше сама живу в Краматорську, не мені розказувати о ситуації). Але ставлення до клієнта дивне.

І я не одна така (нажаль не одразу прочитала коментарі не про товар, а саме про продавця).
    Тож робіть висновки, чи варто вам витрачати нерви за свої ж гроші.

Достоинства:
    Навіть не знаю, що написати - сама тканина сподобалась (але це не заслуга продавця, тому…)
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: dreamtextile_ua. Цвет: Графитовый. Спальный размер: Двуспальные

Постіль- просто клас! У кольорі графіт дорого- багато виглядає, зручна, м'яка, однозначно, братиму ще!

Достоинства:
    Красива, зручна, ціна адекватна
    Недостатки:
    Нема!
  • Олена К***

Постіль супер! Спати на ній -одне задоволення,а те,що прасувати не треба-друге

Достоинства:
    Постіль супер! Спати на ній -одне задоволення,а те,що прасувати не треба-друге