Сток. Розпродаж залишків до −60%

Оценка пользователей 4.39/5
  • Максим С***

Все ок

Представник бренду

Максиме, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Vanish

• Марина Ч***

Я хочу вернуть заказанные товары, так как описание не соответствует действительности. Информация ложная. В описании указано что средство для чистки моющим пылесосом, а на самом деле это средство для ручного нанесения. И его нельзя использовать в моющем пылесосе, что указано на обороте в инструкции по применению!

• Марина Ч***

Прислали не то что я заказала! В описании описано что средство для моющего пылесоса для ковров (как на втором фото), а прислали совершенно другое средство!

• Добрая Л***

Чудовий засіб,доставили швидко

Людмило, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish

• Галина Л***

Швидко доставили, гарно очищує!

Галино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Андрій Г***

Приємний запах лише в флаконі. Результат після чищення килиму на 50%. Ефект кращий після ручного чищення

Достоинства:
    Приємний запах, вміст підходе для невеликих об'ємів чищення
    Недостатки:
    Для великих килимів маленький вміст. Килими пісня чищення не мають запаху. Справляється десь на 50%

Андрію, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish

• Інна Д***

Хорошее средство для уборки моющим пылесосом. Отстирает отлично! Рекомендую.

Достоинства:
    Хорошо делает свою роботу , цена качество
    Недостатки:

Інно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Рита М***

Дякую все пришло в часно

Рито, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Vanish

• Наталья Ч***

за акційною ціною

Достоинства:
    якисне
    Недостатки:
    не має

Наталіє, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Vanish

• Олександр П***

Пилосос миючий «Aquawelt», перепробував більше ніж за десять років купу різних засобів, Vanish по співвідношенні ціна-якість один із найкращих.

Олександре, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Vanish

• Олег І***

Приємний аромат, сподобався на 100%

Достоинства:
    Пахне, миє

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Ірина З***

піниться, але трохи. Миючий пилосос справився чудово. Читала відгуки думала буде таке собі, але я залишилась задоворена. Раз на рік чищу килим миючим пилососом з миючим засобом.

Достоинства:
    чудово вичистив
    Недостатки:

Ірино, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Vanish

• Богдан

Використовував в концентрації 1 до 7 (на 1л води дав 150мл засобу). Мокрою мочалкою трохи поливав коврик і потім тер. Так обробив весь коврик. Після цього взяв 2 ємкості, щоб чистою водою протерти коврик. Вода стала брудною, я не дарма це робив. А вже тоді пропилососив. В мене 2 кішки, вирішив не ризикувати залишати миючий засіб на коврі і чекати коли він висохне, як вказано в інструкції. Замість я повторно протер коврик чистою мочалкою.
    Взяв по акції для ручного чищення, так як дешевший за "ручний"

Достоинства:
    Коврик став світліший (чистіший)
    Недостатки:
    Не помітив

Богдане, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.

• Альона Т***

Гарний засіб для килимів!

Альоно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish

• Яна Ч***

Не дуже ефективний, хіба що пахучий

Яно, нам дуже шкода, що засіб не виправдав Ваших очікувань!
      Для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися до Служби підтримки споживачів бренду Vanish за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують звернення, нададуть необхідні консультації для досягнення найкращих результатів, а також допоможуть підібрати продукцію з урахуванням Ваших потреб.
      Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.

• Римма К***

Замовляю цей виріб регулярно , бо є довіра до продукту, килими з цим засобом приємно пахнуть, виглядають наче молодшими і свіжими на вигляд.

Достоинства:
    Багато
    Недостатки:
    Нуль

Риммо, дякуємо за довіру! З повагою, команда Vanish

• Олександра Ф***

Користувалася цим засобом 1 раз. Результатом задоволена.

Достоинства:
    Економний в користуванні.
    Недостатки:
    Не виявила.

Олександро, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Vanish

• Ілона Г***

Гарно справляється зі своєю функцією

Недостатки:
    Пінеться в пилососі краще мати ще піногасник

Ілоно, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Vanish

• Наталья В***

Для дивану

• Світлана Р***

Гарний засіб

Світлано, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.

• Алина Д***

Не виконав свої функції

Достоинства:
    Ціна приємна

Аліно, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!

• Ребреев В***

Нормальный ваниш

Вячеславе, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Vanish

• Черевач Д***

Брав на заміну миючому від Thomas. Повне розчарування. При розведенні засіб не пінився, проте через деякий час помітив незвичний звук при роботі пилососу. Коли відкрив відсік то побачив дуже багато піни, частину якої заятягнуло крізь фільтра в корпус двигуна. Прийшлось негайно все розбирати, витирати і сушити. От скажіть як засіб для миючого пилососу може так пінитись? Таке відчуття, що залили звичайний шампунь для ручної чистки килимів. Відмиває гірше ніж штатний засіб від Thoma та й ще має стійковиражений запах. Одним словом товар неякісний

Недостатки:
    Піниться в пилососі, миючі якості слабкі, має виражену віддушку

Дмитре, нам шкода, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань!

• Марія Р***

Добрий день!
      Підкажіть, будь ласа, можливо вже знайшли якусь альтернативу для такого пилососу. Теж для нього шукаю миючий, дякую за ваш відгук, застерегли від повторення вашого досвіду!

• Оксана К***

Брала на отзывам, на замену оригинальному шампуню Thomas. Две большие разницы. Томас отстирывает ковры с первого раза (собака любит косточки хрумкать на коврах). Ваниш почти отстирал с третьего раза. И то, не до конца..

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не справляется

Оксано, добрий день!
      Нам шкода, що цей продукт не виправдав Ваших очікувань!

• Инна З***

Інно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Vanish

• Оксана Т***

Товар якісний .Купую для миючого пилососа .

Оксано, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Vanish

• Яна Б*** Мірошниченко

Все підійшло

Яно, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.

• Жук Л***

Купувала багато різних шампунів для миючого пилососа, але цей сподобався найбільше.

Достоинства:
    Вимиває бруд
  • Володимир Ц***

Дуже ефективний засіб!

• Ирина П***

Очень хорощее средство!
    РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    Качество!
  • Сухорукова О***

Все добре.

• Тетяна О***

Приїхала не повна пляшка,чоловік забирав не глянув.Бо не думали ,що таке може бути .Розлитись по дорозі не могла,бо все сухе.Розчарована.

Недостатки:
    Не повна пляшка.
  • Тарас В***

Якісний товар, вчасна доставка, адекватна ціна

• Юрий С***

На сайте указано что ваниш идёт с подароком Спрей для дезинфекции поверхностей Lysol Свежесть хлопка 400 мл, прислали только ваниш.

• Фёдор

Розблено водой такое в первые

Недостатки:
    Розбавили водой розетка розочарувала
    • Тарас

Як зрозуміли що розбавлено? Сліди використання якісь є? - відкриття чи щось подібне.

Фёдор, добрый день!
      Нам очень жаль, что Vanish не оправдал ваших ожиданий!
      Для того, чтобы более детально рассмотреть сложившуюся ситуацию, просим Вас обратиться в Службу поддержки потребителей по номеру телефона 0 800 30-72-44 или написать на почту [email protected]. Наши специалисты предоставят необходимую консультацию для достижения наилучших результатов.
      С уважением, команда Vanish

• Мысник О***

Покупаю не впервые. Довольна соотношением цены средства и его эффективности. Спасибо

Достоинства:
    Качество чистки.

Ольга, благодарим Вас за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!