Отзывы покупателей о Умный автоматический мячик для животных Smart-игрушка pet ball (734)
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Розовый
Кот в шоке))) ожидание было более грандиозным, а так вибрирует на месте огоньки мигают иногда начинает катится, по ковру не очень. Но коту и то в радость, следит.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
Цікава іграшка ! Але тількі для котів ! Моя собака дуже задоволена, але вистачить м'ячика не на довго( собака має звичку гризти м'ячик)(((
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
М'ячики класні. Все працює
- Достоинства:
- Крутиться, бігає
- Недостатки:
- Шумно крутиться на місці і мало котиться. Кіт спочатку довго придивлявся, а потім все ж оцінив. Для лякливих котиків краще не брати: можуть боятися
- Алла Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
Просто супер! Этот мячик, подарил нам и нашему Йорику, вечер сумашедшего веселья! Спасибо!
- Достоинства:
- 200
- Елизавета П***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
Чудова іграшка за свою ціну
Котики задоволені
Так набігалися, що розпочинали хто де- Достоинства:
- Приємна іграшка за невеликі гроші
Зарядка USB, що важливо у наш час - Недостатки:
- Сьогодні перший день у використанні
Побачимо, на скільки вистачіть
Треба враховувати, що іграшка із звуком
- Леонид О***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
добрий,але кішка не грає
- Достоинства:
- гарний
- Недостатки:
- кішка не грає
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
Непогана іграшка, дякую, все працює. Зайшла і собаці і коту. Тільки в кого які песики, але в мене хапає у пащу і носить , і вилітає кришечка на зарядку, так що ліпше собаці не давати. А кіт з задоволенням грається. По паркету катається гарно, по лінолеуму ковзається .
- Достоинства:
- Котикам саме те.
- СержОтзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
В целом очень миленький шарик. Умного режима нет. В основном вращается на месте как на паркете, так и на ковре, но при удачном наклоне моторчика может достаточно далеко и очень резко ускакать. Каждые 4 секунды моторчик включается на короткий промежуток времени, вращая мячик. Через 3 минуты перестает работать, но если не выключить, снова начнет вращаться где-то через минуту. Кот наблюдает с интересом, но особого желания играть пока не видно. :)
К слову, инструкция на коробке не совпадает с действительностью. Во время зарядки горит красный диод, вместо синего, а зеленый диод при полном заряде вовсе не включается — мячик просто перестает светиться.- Достоинства:
- Резина приятно пахнет. Красиво переливается цветами во время игры.
- Недостатки:
- Умного режима нет (все методы его включения перепробованы :) ). Заряжается очень быстро, но заряда хватает минут на 20-30 полной игры.
- Серж
Три звезды снимаю — спустя пять дней мячик перестал работать. Лучше купите своей кошатине качественный корм. :)
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Розовый
М'ячик трішки меньший ніж мені здавалося, але це не страшно. Моя кішка спочатку придивлялася, я навіть злякалася що не буде гратися, що вона його боїться, але потім гасала за ним по всьому дому. Заряда нам вистачає на декілька днів, але в день він десь не більше півтори години в нас працює. З мінусів він просить щоб його вмикали кожні 5 хвилин, от вімкнули він 5 хвилин покатався і зупинився, це не дуже зручно, хоча наче про це попереджалося.
- Достоинства:
- Світиться, тому не губимо, тай він нікуди й не залазить, в комплекті шнурочок для підзарядки, кішці подобається
- Недостатки:
- Кожні 5 хвилин треба знову вмикати
- ОрестОтзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
М'ячик працює добре, без проблем рухається по рівних поверхнях, хоча іноді може застрягати в шторах або під низькими меблями.
Кішка з цікавістю реагує, особливо коли м'ячик раптово починає рухатися, але до звуку моторчика ще не зовсім звикла. Обидва режими працюють однаково, без помітної різниці.
Засмутив той факт, що в описі товару зазначено наявність режиму вмикання від дотику, проте насправді його немає. Продавець у чаті також запевнив, що цей режим є, що виявилося неправдою. Будьте уважні при покупці.- Достоинства:
- Довго тримає заряд
- Недостатки:
- Потрібно кожні 5хв шукати м'ячик, щоб ввімкнути його вручну.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
Як звичайний м'ячик підійде.
- Достоинства:
- Рухається, але дуже швидко перестає працювати.
- Недостатки:
- Неможливо добре зарядити
- Любовь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
Не тримає заряд
- Продавец JAST-TIM
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук
- Аліна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
Брак (працює від 2 до 5 секунд і відключається),коли заряджаєш,то ніби світиться червоним(типу заряджається) і так само відключається за 5 секунд. Дуже шкода за витрачені кошти. У кота депресія(мячик не працює).
- Продавец JAST-TIM
Доброго дня! Перепрошуємо за ситуацію з товаром. Шкода, що він не виправдав очікувань. Ваші зауваження врахуємо для покращення якості.
- СержОтзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
Собственно, поначалу мячик нравился, несмотря на отсутствие умного режима и то, что он в основном вращался на месте. Но спустя пять дней минимальной работы мячик просто перестал работать и заряжаться. Инструкция на коробке не от этого мячика, так что, видимо, это неудачная подделка. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Милый мячик на пару дней.
- Недостатки:
- Перестал заряжаться и работать спустя 5 дней. Умного режима нет.
- Продавец JAST-TIM
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Шкода, що товар швидко вийшов з ладу. Ваші зауваження врахуємо для покращення якості.
- Серж
Ответ магазину: Мне тоже жаль, что вы вводите покупателей в заблуждение, используя заведомо ложный маркетинг и продавая заведомо некачественный товар, не отвечающий тому, что вы рекламируете.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
Не купуйте це! Це непрацююча підробка на китайську підробку.
- Продавец JAST-TIM
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, просимо вибачення за незручності, оглянемо даний товар на складі
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
Пропрацював хв і перестав, не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец JAST-TIM
Доброго дня! Шкода, що товар не виправдав очікувань. Ваші зауваження врахуємо для покращення якості.
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
М'яч крутиться на місті. Вимикається через 2-3 сек. Повністью непотрібна річ
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вся конструкція
- Продавец JAST-TIM
- Світлана І***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
Це точно не для собак, кришка відкривається там де заряджається, собака легко це може ковтнути… силікон після 5 хвилин гри прокусується, в мене цуценя, якістю товара не задоволена
- Достоинства:
- Сам принцип класний, буду шукати але щоб було якісно
- Недостатки:
- Силікон тонкий, покусаний після 5 хвилин гри, кришечка не закривається
- Продавец JAST-TIM
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Шкода, що якість товару не виправдала очікувань. Ваші зауваження врахуємо та передамо виробнику.
- Назарій М***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
Не заряджається
- Продавец JAST-TIM
Доброго дня, дякуємо вам за відгук, клієнти завжди мають можливість товар оглянути на пошті , підходить він чи ні)
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
4 дня проработал
- Продавец JAST-TIM
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, візьмемо до уваги ваше зауваження. Оглянемо даний товар ще раз на складі, напишіть нам - вирішимо питання
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
Заказал 4 мячика все не заряжаются! Брак!
- Достоинства:
- Никакие
- Недостатки:
- Не заряжаются
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Розовый
Чекала на відправку товару більше тижня, їхав товар до мене майже 2 тижні і у висновку отримавши все звісно ж на пошті через відсутність світла я не змогла перевірити цей товар. А прийшовши додому і включивши його на зарядку (бо подумали що просто розряджений) він просто світиться червоним вже протягом години хоча в інструкції він навіть не повинен світитись червоним, а має світитись синім під час заряджання і зеленим під час використання.
- Достоинства:
- Виглядає прикольно
- Недостатки:
- Не працює
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой
На одном месте крутится не рекомендую брать не очень.
- Продавец JAST-TIM
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Врахуємо ваше зауваження
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Anix retail. Цвет: Розовый
Хороший мячик, моторчик работает не слишком и громко кота не пугает. Из минусов, кот не играется с ним, просто ходит и смотрит за движением. Но это уже зависит от вашей модели кота.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Кішці подобається. Коли після 5 хвилин м'ячик виключається - вона мявкає, щоб включили знову
- Достоинства:
- Кішка в захваті
- Недостатки:
- Працює 5 хв, після чого знову потрібно включати
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук, раді, що кішці сподобалось! Бажаємо приємного користування!
- Віталій
Через 3 місяці перестав заряджатися. Замовив ще один, бо кицька немає чим гратися)
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Рада чути, що вашій кішці сподобалася іграшка. Щодо проблеми з заряджанням, ми перепрошуємо за незручності. Можливо, причина в тому, що зарядний кабель або сам контакт були пошкоджені. Рекомендуємо перевірити, чи немає забруднень на портах зарядки. Якщо проблема не вирішується, зв’яжіться з нами, і ми обов’язково допоможемо вам з вирішенням цього питання. Сподіваємося, що новий м'ячик принесе вашій киці ще більше радості!
- ЕдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Резина виявилась кращої якості чим я думав. Мячик дуже маленький але коту подобається
- Достоинства:
- Якість матеріалу, кіт грається сам
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Розовый
Дякую магазину FlashShop за швидко виконане замовлення.
Киця 3 місяці, кульку не боїться, грається.
Заряду вистачає приблизно на 30-35 хв.
Кулька не їздить по коврах/доріжках вона на них пробуксовує, можливо ця інформація комусь буде корисною.
Рекомендую.- Достоинства:
- Акція 127 грн, своїх грошей коштує, кабель зарядки в комплекті.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олександр! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Цвет: Голубой
Крутой шарик, включили один раз и он напугал нашего кота Мишу, после чего закатился под кровать и вибрировал там пока не разрядился. Больше мы его (мячик) не видели.
- Достоинства:
- Качественный мячик
- Недостатки:
- Их нет
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Цвет: Голубой
Смотрю люди пишут что не качественный товар, я так не считаю. Мячиком играемся постоянно, активно, без зарядки держится долго, еще даже не ставила не разу. Светится разными цветами, катается отлично: с моей постоянной занятостью у кота появился новый друг всего за 280 гривен со скидкой по промокоду. Доставку ультра быстрая, менеджеры работают и отвечают так же быстро. Крч мой рекомендасьон
- Достоинства:
- Ярко горит, долго без зарядки, активно катается, кошка счастлива
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Цвет: Голубой
Просто отличная игрушка.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Коту подобається. Все працює. Рекомендую
- Юлія Г***
Тільки написала відгук, як іграшка, нажаль зламалася
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Лідія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Замовила,а потім прочитала відгуки.Було багато негативних,і я трохи розчарувалась.Коли прийшло виявилось,що це дуже цікава іграшка.Коти задоволені.
- Достоинства:
- Заряджається добре.Швидка.
- Недостатки:
- Поки немає.
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
Приємного користування!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Anix retail. Цвет: Розовый
Придбав дану розумну іграшку для свого кота, і це стало справжнім відкриттям! Іграшка оснащена сенсорами, які реагують на рухи та звуки, що робить її дуже інтерактивною. Вона може рухатися в різних напрямках, змінюючи траєкторію, коли котик намагається її зловити. Завдяки цьому мій вихованець отримує необхідне фізичне навантаження, що важливо для його здоров'я.
Ще один плюс — іграшка досить міцна і не ламається навіть після активних ігор. Вона працює на акумуляторі, який тримає заряд досить довго, та і потім можна підзарядити, що дозволяє рідко турбуватися про його заряд. Також варто зазначити, що іграшка виготовлена з безпечних для тварин матеріалів, що є дуже важливим аспектом для мене як власника.
Мій кіт просто обожнює цю іграшку!- Достоинства:
- Дуже хороша і якісна іграшка для тварин, швидка доставка
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Цвет: Бирюзовый
Коту зашло, с удовольствием наблюдает за ним и играет. Уже есть опыт с другим смарт мячиком, лично мне этот нравится больше, за счёт приятного тихого звука и мягкого материала.
Второй мяч из пластика, более резвый но громко бьётся о мебель и стены, зато включается по касанию кота- Достоинства:
- Приятный звук, миниатюрный размер, мягкий материал, не крушит мебель
- Недостатки:
- Нет включения по касанию, приходится искать мяч и самой доставать, по требованию владельца
- Ткаченко К***
подскажите, какой у вас второй мячик, который включается по касанию?
- Продавец Вусик
Добрий день, Оксана, дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш смарт-мячик вам і вашому котові подобається. Оцінка вами приємного тихого звуку та м'якого матеріалу для нас дуже важлива. Якщо у вас буде ще якесь питання чи потрібна додаткова допомога, не соромтеся звертатися. Бажаємо вам та вашому котові веселих ігор і задоволення від використання наших товарів!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Розовый
Інтерактивний мʼячик просто крутий!
Песик зайнятий вже півгодини)))
Також дякую за подарунок (гребінець)- Продавец FlashShop
Добрий день, Владиславе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой
М'ячикі круті. Кішці сподобались. Любить спостерігати за ним, а як тільки він вимикається приходить просити щоб ввімкнули. Брала другий на подарунок, але кішка все забрала собі) є додатковий плюс покриття м'ячика збирає на себе шірсть тваринки
- Продавец FlashShop
Добрий день, Анно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!