Отзывы покупателей о Сухой корм для стерилизованных кошек RAFI Cat Sterilized с лососем, 7 кг

Оценка пользователей 4.1/5
  • Роман Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petmania. Вес 1 шт: 1.5 кг

Якісний корм, ціна приємна.

• Ярина

Подобається котикам,їдять добре

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:

Добрий день! Ми щиро раді, що Вашим котикам смакує! Дякуємо за відгук.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Гарний корм!киця його їсть!дякую за швидку доставку

Добрий день. Щиро дякуємо, що поділились своїми враженнями. Нам дуже приємно, що киця вподобала RAFI Cat . Рекомендуємо ще спробувати лінію вологих кормів для стерилізованих котиків. Нехай смакує!

• Оксана Ю***

Коту сподобався

Добрий день. Дякуємо за приділений час для написання відгуку.

• Оксана Ю***

Кіт їсть

Добрий день. Нам дуже приємно , що вашому котику довподоби корм RAFi. Рекомендуємо пригостит свого улюбленця паштетом RAFI Cat. Ми впевнені , він буде у захваті!

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Взяли вперше. Коти їдять добре.

Достоинства:
    Дешевий по акції
    Недостатки:
    Поки ніяких

Доброго дня! Дякую за відгук! Рекомендуємо спробувати й вологі корми ТМ RAFI для стерилізованих котиків.

• Тина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Кот съедает пару зёрнышек и уходит. Он ему не зашёл.

Достоинства:
    Цена, упаковка. Корм не цветной.
    Недостатки:
    Не нравится коту

Доброго дня! Корм RAFI є високої якості та у складі відсутні барвники, підсилювачі смаків чи цукор. Для легшого переходу від одного корму на інший, слід здійснити, рекомендований ветеринарами, плавний перехід у термін 7-10 днів, інколи котикам треба і більше часу. Це дозволить його шкт пристосуватись до нової їжі й почувати себе чудово! ))

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Щось мої хвостатики не дуже добре його їдять.

Добрий день. Дякуємо, що поділились з нами відгуком. Нам прикро чути, що Ваші котики не в захваті від корму. Звичайно, ми розуміємо, що смакові вподобання усіх тварин індивідуальні. Звертаємо Вашу увагу, що при переході від одного корму на інший бренд, за рекомендацією ветеринарів, варто робити це поступово за 7-10 днів.

• Валентина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Хороший корм, коты едят с удовольствием.

Достоинства:
    Главное, котам понравился

Добрий день. Дякуємо за високу оцінку та відгук!

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 7 кг

Запах вбив наповал. Це запах котячих екскрементів, без перебільшень. Якось залишили відкриту пачку, і проходячи повз, думав що кіт там нагидив. Довго шукав, все перерив, потім зрозумів у чому річ)))) Кіт теж не оцінив, і гріб миску так само як зазвичай гребе туалет, але потім звик.
    І про сумне. Після 5 місяців на цьому кормі в кота (3,5 роки) цистит і підозра на сечокам'яну хворобу (ще не остаточно діагностували), у сечовому міхурі 2 камінці. Тепер лікуємося дорогим лікувальним кормом(

Недостатки:
    Запах, а також, можливо, склад

Добрий день!
      Нам дуже прикро, що у Вашого улюбленця виникли проблеми зі здоров'ям! Маємо надії, що він скоро оздоровиться та все буде гаразд.
      Якщо діагноз все-таки підтвердить ветеринар , то хочемо звернути Вашу увагу на причини , які могли спровокувати сечокам'яну хворобу чи цистит, щоб Ви могли розібратись, що саме спровокувало.
      Природа запального процесу при циститі може бути інфекційною або неінфекційною. Цистит може розвиватися на тлі таких важких інфекційних захворювань як хламідіоз, кальцивіроз. Основні причини циститу неінфекційної природи:
      захворювання репродуктивної системи та післяпологові ускладнення у кішок (у групі ризику нестерилізовані самки);
      травми області малого таза, зазвичай в результаті падінь, ударів, невдалих стрибків;
      обмінні порушення, які призводять до утворення кристалів в сечі, сечокам'яної хвороби.
      Конкременти можуть подразнювати слизову сечового міхура або блокувати відтік сечі, обидва фактори провокують запалення;
      гельмінтози, запальний процес викликає інтоксикація продуктами життєдіяльності паразитів.
      Дані фактори також підвищують ризик розвитку інфекційного циститу.
      До інших факторів ризику відносяться цукровий діабет, переохолодження, стреси, погано збалансоване харчування, порушення питного режиму. Спровокувати цистит можуть дешеві корми низької якості, шкідлива для кішок їжа з людського столу, брак пиття при годуванні сухими раціонами або жорстка вода з високим вмістом солей. Ще один фактор, який може привести до розвитку циститу у котів – несвоєчасна заміна наповнювача в лотку. Кішки, як правило, гидливі, в брудний лоток ходити не хочуть. Якщо при цьому тварина добре вихована, привчена до лотка, вона може стримувати позиви до сечовипускання, терпіти. А затримка сечі призводить до механічного подразнення стінок сечового міхура, розмноження патогенних мікроорганізмів і запалення.

Слід проаналізувати усі фактори ризику, що могли спричинити захворювання й постаратись виправити їх.
      Дуже часто причина криється не в кормах. Корм Rafi - не являється дешевим кормом із сумнівним складом. Це повноцінний корм -супер преміум, що відповідає сертифікатам якості європейського зразка.
      Бажаємо швидкого одужання Вашому котику!

• Алёна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Котик їсть із задоволенням.

Недостатки:

Добрий день! Ми щиро раді, що Вашому котику смакує! Дякуємо за відгук.

• Ната

Кицюня їсть з задоволенням

Добрий день! Ми дуже раді, що Ваша кицюня задоволена! Рекомендуємо спробувати ще вологі корми для стерилізованих котиків.

• Елизавета Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Котам нажаль не сподобався...Одні їли через не хочу,інші зовсім відмовились...

Недостатки:
    Відчуття,що м'ясного в складі там немає зовсім...

Добрий день.
      Нам шкода, що Вашим котикам не сподобався корм. Звісно, що у кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому ми завжди стараємось приготувати корм смачно. Та причини, чому саме цей корм може не подобатись Вашому улюбленцю, можуть бути різними. Заохочуємо Вас звернутися до ветеринарного спеціаліста, оскільки, лише він зможе підібрати оптимальний раціон, у якому будуть враховані усі харчові потреби та особливості здоров'я Вашого улюбленця. Також нагадуємо про оптимальний перехід від корму до корму в термін 10 днів. Дякуємо за Ваш відгук!

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 7 кг

Корм добрий, прийшов швидко, на вигляд - жирненький, має приємний аромат, фракція дрібна, киці до вподоби

Достоинства:
    Дрібна фракція, смачно пахне, жирненький
    Недостатки:
    Без акції зависока ціна

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді знати, що Вашому котику корм підійшов і він гарно себе почуває. Нехай смакує із користю!)

• Фарина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Купила по рекомендації знайомих і дуже задоволена.

Склад хороший і киця їсть з охотою. Алергії не викликає, це саме головне, бо брали корм іншого виробника (набагато дорожчий) і, на жаль, була алергія. Годую згідно норми, проблем з надмірною вагою не має.
    Думаю, буду замовляти ще, бо ціна також приємно здивувала!)

Достоинства:
    Добре їсть, нема проблем із зайвою вагою. Безкоштовна доставка
    Недостатки:
    Не помітила

Доброго дня! Щиро дякємо за позитивний відгук! Нехай смакує з користю та обов’язково замовляйте ще!)

• Таня Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Мені дуже подобається цей корм.
    В котика шерсть блищить. Зі шлунком все в повному порядку. Та і їсть він цей корм з апетитом.
    А ще, коли зверталася до ветеринара, як кастрували котика і казала, що планую рафі давати, то він дуже одобрив наш вибір .
    Тверді 5 зірок.

Достоинства:
    Шерсть блищить. Травлення котика в порядку.
    Недостатки:
    Не помітила

• Наташа

Кіт їсть задоволенням .

Доброго дня! Дякуємо, що ділитесь інформацією! Нам завжди приємно отримувати такі відгуки від своїх клієнтів.

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Ужасный корм, не едят коты, светлый и не супер премиум точно

Достоинства:
    Хорошая коробка
    Недостатки:
    Корм совсем будто без мяса

Доброго дня!
      Дякуємо за залишений вігук! Дуже прикро, що котикам не підійшов корм. В нашому продажі представлений тільки свіжий та сертифікований товар від офіційного виробника ТМ RAFI. У такому разі найкраще звернутись до ветеринара, аби підібрати такий раціон, що дійсно смакуватиме Вашим улюбленцям!

• Денис Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Не тянет на супер премиум, корм пустой, кот ходит по большому 3 раза в сутки, объём выхода огромный...

Достоинства:
    Недорогой
    Недостатки:
    Пустой

Добрий день, Денисе! Дякуємо за Ваш відгук.

Корм для стерилізованих котиків розроблений з урахуванням специфічних потреб тварин після стерилізації. Він забезпечує збалансоване харчування та допомагає зберегти оптимальну вагу та здоров'я Вашої кішки. Однак, реакція кожної тварини на корм може відрізнятися.

Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте суперпреміальне харчування, яке найбільше до вподоби Вашому улюбленцю.

• Вадим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Запах нульовий не пахне зовсім. Не знаю добро це чи погано. Помилився взяв звичайному коту. Думав підійде. Кіт забракував не став їсти. Два дня ходив повз. Більше чекати не стали купили другий.

Доброго дня, Вадим! Нам шкода, що Ваш котик не вподобав корм. В нашому продажі представлений тільки свіжий та сертифікований товар від офіційного виробника ТМ RAFI.

Ми розуміємо, що смакові вподобання у кожного улюбленця індивідуальні й до того ж можуть змінюватись впродовж усього життя. Рекомендуємо звернутися до ветеринарного фахівця, який зможе підказати найкращий варіант харчування для Вашого котика з урахуванням його потреб.

• Ніна К***

Кіт їв із задоволенням.

Достоинства:
    Коту сподобався корм. Немає різкого запаху.

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!)

• олег

Котику дуже подобається
    Замітні покращення якості шерсті, харчової повідінки та енергійності котика.
    Рекомендуєм

Достоинства:
    Ціна-якість, преміум корм за доступною ціною

Добрий день. Дякуємо за високу оцінку та приділений час для написання відгуку! Рекомендуємо спробувати ще лінію вологих кормів ТМ RAFI для котиків. Нехай смакує!

• Миронович
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

добрий корм, давно їдять. все ок.

Недостатки:
    нема

Добрий день. Дякуємо за відгук і високу оцінку. Рекомендуємо спробувати й вологі корми ТM RAFI для котиків. Нехай смакує вашому улюбленцю!

• Олег
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Їмо вже 3 місяці цей корм, й дуже задоволені. В туалет ходить регулярно, активний, їсть з охотою, ваги не набирає.

Достоинства:
    хороший склад, гарний запах
    Недостатки:
    нема

Добрий день! Ми щиро раді, що Ви задоволені кормом та самопочуттям свого улюбленця! Нехай смакує і надалі. Hекомендуємо спробувати ще вологі корми ТМ RAFI .

• Галина В***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Це єдиний корм , який їсть кіт з охотою і не смердить в нього з рота)) їсть вже місяців три. Рекомендуємо!

Достоинства:
    Хороший корм

Доброго дня!
      Дякуємо Вам за позитивний відгук про корм RAFI для стерилізованих котиків! Ми раді дізнатися, що Ваш кіт їсть його з охотою і Ви задоволені результатами.

• Ірина П***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 7 кг

Взяли для стерилізованої киці, головне вагу не набирає. Це дуже добре. Загалом активна, шерсть гарна.

Достоинства:
    не набирає вагу

Доброго дня! Дякуємо, що обираєте корм ТМ RAFI та ділитеся своїм досвідом! Нам дуже приємно читати такі відгуки.

• Олівія
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

В пошуках нового корму взяла цей і непрогадала. Моя ангорка їсть з апетитом, шерсть гарна. Буду брати ще.

Достоинства:
    ціна, кіт їсть добре

Доброго дня! Дякуємо за вибір корму RAFI та зворотний зв'язок!)

• Олексій
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Думаю, що котику подобається смак, гарно їсть, а мені приємна акція)) й безкоштовна доставка на пункт видачі Розетка.

Достоинства:
    добре їсть, швидко прийшло
    Недостатки:
    не виявила

Олексій, дякуємо за гарний відгук. Ми щиро раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!

• Катерина

Коти їдять добре.

Достоинства:
    видно що їм смачно
    Недостатки:
    нема

Доброго дня! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок та високу оцінку!)

• Сергей Б***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 7 кг

Після стерилізації придбав сухий корм для стерилізованих котів RAFI Cat Sterilized з лососем. Магазин рекомендували друзі, сам продукт допомогли обрати менеджери.
    Консультацією залишився дуже задоволений! Котик незважаючи на стирилізацію щасливий. Вага без проблем тримається в нормі. Апетит, активність, все так, як повинно бути. Ціна для такого рівня корму - чудова.
    Магазин і корм можна рекомендувати. Дякую!

Достоинства:
    Якість, консультація, ціна, щасливий котик
    Недостатки:
    Не знайшов в магазинах свого міста (Кременчук)

Доброго дня! Дякуємо, що ділитесь інформацією! Нам дуже приємно отримувати позитивні відгуки та рекомендації від своїх клієнтів.

• Анна Ф***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 7 кг

Хороший корм, немає різких запахів. Кіт їсть і мурликає.

Достоинства:
    Маленька гранула, гарно пахне, кіт їсть із задоволенням
    Недостатки:
    нема

• Яна Ф***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 7 кг

Хороший корм супер-преміум класу. Даємо стерилізованій киці, їсть з задоволенням. Придбали одразу великий мішок 7 кг, вистачає надовго.

Достоинства:
    Киця здорова, блискуча шерсть, ціна
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук!)

Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Будемо раді Вам допомогти!