- Быкова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная функциональна сковородка. Гриль меню выходит как надо.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая сковорода а что ещё нужно хозяйке на кухне когда хорошая вещь
- Достоинства:
- Не прилипает
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна постійно змінюється, встигла придбати гривень на 10 дорожче. Але вони пішли бонусами на наступну покупку. Сковорідка класна. Нічого не підгоряє. Сік зберігається всередині м'яса. Супер.
Дивіться #моєрозпакування сковороди-гриль Maestro 24x24 см (MR4824) із Rozetka- Достоинства:
- Вартує своїх грошей. Не підгоряє!
- Недостатки:
- Нема кришки.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество хорошее, за небольшую цену,посмотрим сколько прослужит на индукции
- Юрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
рекомендую!
- Достоинства:
- все як на фото
- Недостатки:
- поки що не виявили
- Жанна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
...
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Что с ней?
- pixcel_85
Мені точно така ж прийшла, сьогодні забрала. Воно відмилось? Якось вплинуло на експлуатацію товару?
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я влюбилась в эту сковородку. Качество - супер! Что было для меня не мало важно- подходит к моей стеклокерамической плите. Ни чего не пригорает, моется очень легко.
- Достоинства:
- Цена и качество самой сковородки.
- Недостатки:
- Не нашла
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#моєрозпакування
Сковорідка- гриль допомагає швидко приготувати здорові та смачні страви без додавання будь-якого жиру.
Довго сумнівалися у придбанні. Придбали и залишилися дуже задоволені. Вона виготовлена з міцного алюмінію, достатньо товсті стінки, антипригарне покриття, рифлена поверхня, що робить її зручною, легкою, міцною, легко миється. З нею можна легко і швидко готувати. Їжа виходить смачною, соковитою.- Достоинства:
- Виготовлена з міцного алюмінію, достатньо товсті стінки, антипригарне покриття, легко миється.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Ольга О***
Детальний відгук)))
Вона ж йде без кришки, Ви докупили окремо, чи як смажите? (Яка модель кришки?) - Тарас М***
Кришка у нас була від іншої сковородки, це вплинуло на вибір розміру цієї сковороди. Але під кришкою ми ні разу не готували, купили жировловлюючий екран діаметром 29 см.
- Анастасия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сковорода супер, пользуюсь больше года, жарю на ней даже сырники, теперь заказала и в подарок
- Достоинства:
- Все
- Руслан Д***Продавец: Rozetka
Сковородка отличная.Ничего не прилипает, легкая, красивая
- Достоинства:
- не прилипает, легкая, красивая
- Недостатки:
- их нет
- The W*** HorseПродавец: Rozetka
Скажите ручка снимается?
- Эксперт R***
Здравствуйте, The White Horse! Ручка не съемная.
- Олег Л***
"крепление ручки - винтовое". Почему не снимается?