- Владимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Feel in
- Альона І***Отзыв от покупателя. Продавец: Feel in
Саме те.що я шукала
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Тесто получается ровным и гладким, что всегда приятно на ощупь. В целом, устройство справляется со своей задачей и делает процесс подготовки пищи более приятным.
- Продавец Helsis
Руслан, вітаємо) Дякуємо за відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Аліса Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Пристрій зручний, тісто розкачує ровно, тільки треба місце на столі.
Щиро дякуємо за відгук!
Нам надзвичайно приємно що вам все сподобалось) Завжди будемо раді бачити вас знов!
- Анатолий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Тісто виходить рівненьке, різальна частина гостра, робить всё швидко. Чесно, не думали, що так просто можна мати свіжу локшину на столі.
- Катерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Паста получается как у бабушки — ровные полоски, не порвались и не прилипли. Очень весело мастерить этот итальянский антураж!
- Ренчковська В***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Жахлива річ. Не виконує своєї функції. Та ще з браком. !!!!!
- Продавец Helsis
Нам щиро шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Розуміємо ваше обурення — така ситуація справді неприємна.
Ми хочемо виправити це якнайшвидше.
Дякуємо, що повідомили про проблему. Це допомагає нам контролювати якість і ставати кращими.
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Мы давно хотели попробовать делать пасту дома, тесто раскатывается ровно и быстро, а порезать лапшу стало вообще без возни. Немного тяжеловатая, но зато крепкая, точно не развалится после пары раз.
- Продавец Helsis
Щиро дякуємо Вам за такий теплий та детальний відгук)
Нам дуже приємно знати, що лапшерізка виправдала Ваші очікування і допомогла легко розкачувати тісто та готувати домашню пасту без зайвих клопотів. Саме для цього ми й підбираємо надійні та зручні моделі
Окремо дякуємо, що відзначили міцність конструкції. Так, вона трохи важча, зате це гарантує стабільність під час роботи та довговічність у використанні
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців)
- Василина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Тісто з нею виходить ідеальне, вже наліпили вареників та равіолі) В планах вишневі вареники. Гарно робить тісто
- Виктория О***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Мені вона дуже довподоби, бо готую тільки домашню лапшу для всіх своїх страв. Вона того коштує, рекомендую
- Продавец Helsis
Дякуємо вам, Вікторіє, за такий теплий відгук!)
Нам дуже приємно знати, що лапшерізка стала для вас надійною помічницею у приготуванні домашньої локшини. Домашні страви завжди мають особливий смак, і раді, що наш товар допомагає вам готувати їх із задоволенням
Щиро дякуємо за рекомендацію та високу оцінку! Нехай кожна страва виходить смачною та радує всю родину
Завжди раді вашим замовленням!)
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Дуже зручно розкочувати тісто, ножі гострі й порізи рівні. Рекомендую для домашньої кухні.
- Ярослав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Хороший такий тістокат, гарно справляється
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Гарна річ для кухні, равіолі готували, пасту все превосходно вишло
- Ауріка М***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Нею можна легко регулювати товщину тіста. розкатати тісто зручно і на вареники!
багатофункціональна лапшерізка.дякую - Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Отлично раскатывает тесто, пользоваться удобно и просто.
- Марк С***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Крута штука для домашньої пасти тісто розкачується рівно, зі звичайною лапшою працює без проблем)
- Лілія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Робили пасту і тісто для равіолі тісто розказували поступово як радив продавець , вийшло бомба.
- Достоинства:
- гарно розкатує
- Едуард П***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Класна, раскатувати набагато легше ніж скалкою.Коли багато тіста це дуже допомогає.Лапшу нарізати теж питань не складає.
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Прекрасна тісторозкатка! Ріже ровно, насадка для равіолі робить відмінно. Головне зробить правильне тісто, тоді результат ідеальний.
- Продавец Helsis
Щиро дякуємо за ваш відгук!)
Раді, що тісторозкатка повністю виправдала ваші очікування, а насадка для равіолі працює на відмінно. Дійсно, правильно підготовлене тісто — і результат просто чудовий
Нехай кожна страва виходить смачною, а процес приготування приносить задоволення! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом)
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Маючи лапшерізку на кухні, готування пасти стало справжнім ритуалом. Розкачування тіста виходить рівномірним, а лапша красива. А ось крутити ручку трішки втомливо, але це дрібниця, враховуючи, що результат того вартий. Рекомендую для дому, де цінують якість, а не просто швидкість.
- Продавец Helsis
Дякуємо вам за такий теплий і змістовний відгук!)
Нам дуже приємно, що лапшерізка стала частиною ваших кулінарних ритуалів і допомагає створювати ідеальну, рівномірну пасту. Саме для таких моментів ми й працюємо — щоб приготування приносило не лише результат, а й задоволення від процесу.
Так, ручний механізм потребує трохи зусиль, але ми раді, що якість і краса домашньої локшини це повністю компенсують
Дякуємо за рекомендацію та довіру! Нехай на вашій кухні завжди буде смачно й натхненно)
- Давиденко А***Отзыв от покупателя. Продавец: DimPosud
Не сподобалося. Найменша насадка не розділяє макарони,тісто раскатує теж з дірками, велика лапшерізка після першого використання почала не крутитися одна сторона, вимити ще той квест....Равіолі навіть і ставити незахотіла.....даремно викинуті гроші та час..
До магазину претензій немає, відправили відразу - Анжелика Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DimPosud
Одне задоволення розкатувати тісто, якби не випадала ручка. Трошки не продумано
- Достоинства:
- Швидко і легко розкатувати
- Недостатки:
- Випадає ручка
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: DimPosud
Працює нормально, свої функції виконує
- Тарас Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FLIKSMARK
Користуюся декілька днів, погнулася основна платформа, змістилися барабани(з одного боку тонше з іншого товще), забилася тістом, почистити не можна(треба з викруткою розбирати). Дуже скрипить, метал погано пахне. Незадоволений, треба було заплатити більше і купувати в фізичному магазині з гарантією. Про тверді сорти пшениці можете забути.
- Достоинства:
- 3 в 1, дешева ціна
- Недостатки:
- забивається та гнеться, погані барабани, не можна мити
- Каріна К***Отзыв от покупателя. Продавец: FLIKSMARK
Рекомендую магазин, сразу же перезвонили , оформили заказ и отправили. Приятная женщина все рассказывает по товару и даёт советы) Материал качественный.
- Достоинства:
- Хороший материал
- Продавец FLIKSMARK
Вітаємо Вас, Карино! Дякуємо за вибір та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою . Ваша думка для нас важлива. Бажаємо тривалої експлуатації та гарних вражень!
- Тарасенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: FLIKSMARK
Отличная вещь в хозяйстве :)
Качеством металла и различных режимов очень довольны.- Достоинства:
- Многофункциональность
- Недостатки:
- Ручка может выпадать, нет хорошей фиксации.
- Продавец FLIKSMARK
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Гарного користування!