Отзывы покупателей о Кубики для виски деревянный набор Moltis Relax MR-1002 10063

• Отзывы про товар продавца Ї_жачок
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Набір дуже гарний, дуже гарно та акуратно все зроблено

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня, Вадим! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

набір гарний, кубики добре охолоджують напої, вартує цих коштів, хороший варіант для подарунку

• Продавец  HappyLife

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Подарункові набори Moltis Relax Whisky Stones, Quadro 8 шт кубиків. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш happylifе

• Євген

Набір бомба гарний класний

• Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Юра А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Супер набір гарно престижно виглядає дуже класний велики

Достоинства:
    якість
    • Продавец  HappyLife

• Остап П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Набір крутий це мало сказано все гарно зроблено виглядає прекрасно на подарунок підійшло супер

• Хенк
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Хороший набір гарно зроблений дуже крутий подарунок

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

подарунковий набір. гарно виглядає приємна на дотик внутрішня сторона, дуже подобається

Достоинства:
    Якісний набір
    • Продавец  HappyLife

• лілія г***
    Продавец: Rozetka

Супер товар. Класний подарунок

Добрий день, Лілія! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!