Отзывы покупателей о Велюрова піжама для хлопчика підліткова однотонна (кофта та штани) Носи своє 158 Смарагдовий (p-13227-179634)

Оценка пользователей 3.5/5
  • Отзывы про товар продавца Be in fashion
  • Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 146. Цвет: Черный

Дуже прикольна піжамка. Мякенька, воно виглядає . Розміри дещо не відповідають розмірній сітці, брала 146 орієнтуючись по сітці, з розрахунку що буде більша трошки, фактично 146 відповідає на зріст 140, без запасу на виріст. Можна було брати більшу. Але загалом покупкою задоволена.

Достоинства:
    Гарно виглядає, приємна на дотик. Відповідає фото.
    Недостатки:
    Некоректні заміри розмірної сітки із фактичним замірами.
    • Продавец  Be in fashion

Добрий день, дякуємо за відгук, зауваження врахуємо, ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою

• Голубчикова Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 158. Цвет: Антрацитовый серый

Піжама синтетична, не приємна до тіла.
    Всередині гладка і холодна. Носити не можливо, тим більше вдома.

Недостатки:
    Склад тканини не правильно вказаний
    • Продавец  Be in fashion

Добрий день, дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що виріб вам не підійшов за відчуттями.
      Хочемо зазначити, що склад тканини вказано відповідно до інформації виробника — 80% бавовна, 20% поліестер, і ці дані підтверджені маркуванням на етикетці товару.

Відчуття матеріалу може відрізнятися залежно від типу плетіння тканини, але склад відповідає заявленому.
      Згідно з умовами повернення, вироби без дефектів і з правильним маркуванням не підлягають обміну чи поверненню.

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 164. Цвет: Изумрудный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже класна піжама, приємна на дотик, рекомендую!!!

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Алла В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 170. Цвет: Серый

Пижамка сделана качественно, не тонкая, мягенькая ткань. Но я заказала 170, а она явно меньше, может быть на рост 164 подойдёт.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Маломерит
    • Представник бренду

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою і якістю товару. Щодо розміру, в нас додана індивідуальна розмірна сітка з замірами, які зняті саме з товару.