Отзывы покупателей о Чайник EDENBERG з ситом 2л EB-18053
Есть в наличии
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Чайник сподобався. Зручно кип'ятити невелику кількість води, те що потрібно для декількох членів сім'ї. Симпатичний. Товар рекомендую.
- Достоинства:
- Швидко закипає вода, легенький.
- Недостатки:
- Поки не виявили.
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
В принципе чайник не плох , компактный,есть ситечко можно заваривать чай,травы , ягоды,это удобно. Что не порадоваложто отсутствие гудка ,хотя в описании должно быть на коробке нарисовано. Также нужно брать аккуратно после закипания из отверстий крышки идет пар можно обжечься. Эти отверстия предназначены для чего не понятно,по идее оттуда звук идти должен, но у меня только пар.
- Достоинства:
- Ситечко , компактный размер
- Недостатки:
- Нет гудка , пар из крышки
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Компактний, акуратний. Задоволена.
- Валерий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Відповідає опису
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Легенький, якісний!
- Продавец Юзон
Вітаємо! Дуже раді, що ви лишились задоволені своїм замовленням) до нових зустрічей!
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Чайник приїхав до почтомату трохи побитий. Упаковка була ціла, напевно такий із заводу. Продавець не відповідає.
- Достоинства:
- Дуже легкий
- Недостатки:
- Продавець не перевіряє товар перед відправкою.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Чайник гарний, свисток сповіщає про закипання води.
- Продавец Юзон
Вітаємо! Дуже раді, що Ви лишились задоволені своїм замовленням) до нових зустрічей!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Гарний .
- Достоинства:
- Все , як хотілося і навіть краще!
- Недостатки:
- ------
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Чайник дуже симпатичний, оригінальний дизайн. Отримую естетичне задоволення від нього. Плюс, що можна мити в посудомийці.
- Достоинства:
- Швидка відправка, товар відповідає фото та опису.
- Недостатки:
- Немає інформації про країну походження товару пакуванні та самому товарів. Є лиш напис, що німецький дизайн.
- Продавец Юзон
Добрий день. Вдячні за гарний відгук! Бренд: EDENBERG. Країна виробник: Китай
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Дуже гарний чайник! Він легенький, швидко закипає. Під час закипання видає тихий звук гудка. Мені дуже подобається моя покупка. Раджу усім!
- Достоинства:
- Легкий, швидко закипає, під час закипання ніжно свистить
- Продавец Юзон
Добрий день! Щиро вдячні за чудовий відгук та довіру. Раді, що ваше замовлення залишило позитивні враження.