Отзывы покупателей о Воротарські професійні рукавички PREDATOR PRO 6 розмір 7-11 років чорно-золоті

Оценка пользователей 4.68/5
  • Безверхий Г***

Рукавиці дуже хороші качествіні

Достоинства:
    Дуже дешево за такий товар
    Недостатки:
    Ненайдено
  • Юлія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черно-золотистый. Размер: 7

Одержали рукавиці, все як в описі трохи завеликі але це не біда) дитина у захваті це саме головне!

Достоинства:
    Хороша якість товару
  • Василь Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черно-золотистый. Размер: 7

Самі по собі рукавиці нормальні, але приїхали з браком, діркою на польці, та дуже поганий шов, нитки буквально від мінімального руху розходяться

Достоинства:
    Не враховуючи брак, нормальні рукавиці на такий бюджет
    Недостатки:
    Приїхали браковані, з діркою на пальці, та поганими швами
  • Марина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черно-золотистый. Размер: 6

Рукавиці г***о з г***а!!! Результат після першого ж тренування на фото. 850 грн викинуті на вітер, а вони на дорозі не валяються

Достоинства:
    Недостатки:
    Якісь нульова
  • Леонід Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 8

Юний голкіпер в захваті, чудові перчатки. Дякую.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 7

Купляв сину на день народження. Йому дуже сподобались. Якість дуже гарна.

• Анастасия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 8

Купляли вратарські рукавиці, дуже довольні якістю. Також приємно було отримати замовлення на наступний день і не чекати

• Вікторія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черно-золотистый. Размер: 9

Перчатки чудові, легкі та стильні.

• Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с белым. Размер: 8

Перчатки просто вау
    Всім рекомендую

• Продавец  Червоний жук

Доброго дня, Вадиме!

Щиро дякуємо за ваш відгук Дуже приємно чути такі емоційні слова! Раді, що рукавиці справили враження й виправдали очікування.

Бажаємо надійних сейвів, впевненості на полі та лише переможних матчів!

• АЛЕНА М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черно-золотистый. Размер: 8

Отличного качества перчатки

• Валерія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с белым. Размер: 7

Рукавички чудові. Дитина задоволена.Рекомендую !

• Кирилл Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: 9

Отличные перчатки,не пожалел что купил,советую всем

Достоинства:
    Хороший латекс,даже на искусственном газоне латекс сильно не стирается,хорошо прилягают к руке,не жарко в них,цена хорошая не дорого,мяч на ударах ловиться хорошо, на сильных рукам вообще не больно
    Недостатки:
    Есть только один недостаток и с перчатками он никак не связан,это то что доставка неделю была,но сами перчатки окупают этот недостаток
  • Иван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черно-золотистый. Размер: 8

Просто відмінно підходить для всіх

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с белым. Размер: 10

Ціна/якість супер, пакування теж хороше, загально хороші враження)))

• Божко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черно-золотистый. Размер: 7

Отримали свої рукавички швидко. Візуально дуже гарні. Дитина в захваті, і сподобались і дуже зручні. Рекомендую

• Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с белым. Размер: 7

Рукавички чудові. Дитина задоволена.

• Даніїл К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с белым. Размер: 9

Рекомендую до замовлення

Достоинства:
    Перчатки даже гарні, гарний зовнішній від, та м'ячи ловити не так больно, латекс дуже хороший, всем рекомендую
  • Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черно-золотистый. Размер: 6

Замовляли воротарські рукавички! Сподобалися! Якість хороша, син в захваті, говорить дуже зручно в них грати! Брали 6 розмір на 9 років, підійшли ідеально! Приємний продавець і якісне обслуговування! Дуже вдячні, будемо замовляти ще)

Достоинства:
    Кращі ніж очікували
  • Вячеслав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с белым. Размер: 7

Перчатки чудово виглядають, без браку. Латекс липкий. Як будуть довго жити покаже лише час. Судячи з зовнішнього вигляду та якості матеріалів все має бути добре. Візуально виглядають відмінно. Продавець ввічливий, працює швидко.

Достоинства:
    Відправили в день зпмовлення. Син дуже задоволениий.
    Недостатки:
    Не виявлено.