Отзывы покупателей о Портативный мини проектор Projector HY300 Ultra HD до 130 дюймов, HDMI, поддержка Android и iOS, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 6, мультимедийный домашний кинотеатр
- Павло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: White
Тормозит не выводит изображение через hdmi
Хотел бы вернуть его обратно - ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: White
Сьогодні отримала. Посилку перевірила, явних дефектів упаковки виявлено не було. Однак вдома після через 10 хвилин роботи зображення вкрилося смугами. І після повторного викл-вкл ситуація повторюється.
- Достоинства:
- Не встигла виявити
- Недостатки:
- Брак товару
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: White
Проектор не поганий на свою ціну. Фокусне зображення максимум як у 43-50 дюймів плазма. Далі вже розмиття. Спочатку прийшов бракований але на протязі неділі поміняли на робочій.
- Достоинства:
- Дешевий, компактний, тихий.
- Недостатки:
- Попадається брак, розмите зображення, дуже слабий сигнал пульта (1м. десь), незручне керування пультом, тормоза при завантаженні.
- Кудіна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: White
Проектор перестав працювати на 15-й день використання. Гарантія відсутня. Продавець повідомив, що ремонт за власний рахунок.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: White
Забрала товар. Проектор працює . А от заряд зломаний.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Зломаний зарядний пристрій
- Продавец VMP
Доброго дня, дуже щкода, що сталася така ситуація, але як Ви ввімкнули товар, якщо зарядний кабель був зломаний, не зрозуміло.
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: White
Товар поганий. По-перше прийшов із зламаною ногою. Подруге відразу почав глючити, а через тиждень взагалі перестав підключатися до Wi-Fi
- Недостатки:
- перестав підключатися до Wi-Fi
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: White
Непоганий проектор за свої кошти, єдине є якась пилинка, яку неможливо прибрати з лінзи. Тому на екрані трохи є мушки)
- Достоинства:
- Компактний і відносно не шумний
- Недостатки:
- Звук наче як з труби, не дуже обʼємний. Якісь звуку хотілося б кращу. Також різкість картинки до ідеалу не можливо налаштувати.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: White
Гарний проектор. Єдиний момент і питання. Коли включаємо Нетфлікс в треба обрати профіль користувача, пульт не реагує. Не можливо його обрати. Фактично купляли, щоб дивитись Нетфлікс, і не можемо!((
Можливо щось не так робимо?
Ютуб працює норм.- Недостатки:
- Не працює пульт, коли необхідно обрати профіль нетфлікс, відповідно не можливо його включити.
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: White
Продавець після замовлення просить не писати одразу негативний відгук, адже обіцяє виправити ситуацію. Але після 5 днів ігнорування повідомлень- маємо те що маємо:
- тріснута підставка(у цьому продавець звинувачує нову пошту, хоча коробка без ознак пошкодження)
- корпус, який розкривається сам по собі
- жахливий запах дешевого пластику
- зіпсований подарунок на Різдво- Достоинства:
- Відносно швидка відправка(2 дні)
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: White
Обман споживача. Купувала на подарунок і дуже розчарувалася, що прислали поломаний товар, ще й не хочуть повертати кошти. В описі не було вказано про поломку.
- Недостатки:
- Відправили поломаний товар
- Денис Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: White
Это определенно не Magcubic,но скажу так,мне нравиться, со своими задачами справляеться. Работает отлично картинка,тоже великолепная. Приехало все быстро,никаких вопросов не возникло. Единственный минус,довольно шумный.
- Достоинства:
- Картинка.
- Недостатки:
- Немного шумный
- Михайло П***Продавец: VMP. Цвет: White
Обережно підробка! приїхав товар не той що вказаний в продавця VMP на фото, крім того приїхав б/у товар потертий з відломаною ніжкою (фото додаю). Продавець шахрай намагався продати б/у товар за 2799 грн. Повівся на ціну, добре що встиг оглянути перед оплатою на Новій Пошті. На фото чітко видно що товар не той що на картинках у всіх продавців, йде дешева підробка, яка на іншому сайті коштує 1200 грн. Моделюю Magcubic і її функціоналом там і близько не пахне, яка в інших продавців тут вказана. Прийшов якийсь китайський ноунейм, з решітками іншої форми ніж на фото, іншою коробкою, і іншим екраном завантажання! На проекторі пише model ALCD! іконки в меню також інші ніж на фото у відгуках. Дуже розчарований, так як чекав на посилку аж 3 дні від продавця поки доїде з Харкова! Дешевий сир - тільки в мишоловці
- Достоинства:
- На аліекспрес можна придбати таку ж модель ALCD за 1200 грн
- Недостатки:
- Приїхала підробка. НЕ Magcubic. Довгий час очікування замовлення 3 дні
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Дуже задоволена покупкою! Не було можливості придбати телевізор, тому вирішила спробувати проектор — і він чудово впорався з цією задачею! Якість зображення приємно здивувала, усе чітко, яскраво та без проблем.
Проектор повністю відповідає опису, працює справно, користуватися ним легко. Окремо дякую продавцю за швидку доставку та гарне пакування.
Покупкою дуже задоволена! Тепер телевізор і не потрібен Однозначно рекомендую!- Достоинства:
- Альтернатива телевізору
- Недостатки:
- На даний період не знайшла
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Хорошо за такие деньги. Работает хорошо
- Достоинства:
- Маленький, легкий, практичный
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Задоволена, можу його брати в подорож та дивитися в ютуб что завгодно
- Достоинства:
- Дуже не поганий пристрій за ці кошти
- Недостатки:
- Покіщо не виявила
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Дуже задоволена проектором! Працює чудово, легко підключається до розетки, зображення чітке, звук теж хороший. Дуже зручно використовувати вдома для перегляду фільмів, мультфільмів або просто створити атмосферу ввечері.
Окремо сподобалося, що він компактний і простий у використанні. За свою ціну — чудовий варіант. Покупкою задоволена, рекомендую!- Достоинства:
- Тут все є
- Недостатки:
- Відповідає своїй ціні
- Катя З***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Дуже класний, прийшов вчасно, все добре працює, не шумить, картинка чітка,брала на подарунок, дуже задоволена
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Купив для домашнього перегляду фільмів — загалом дуже задоволений. Налаштувався без проблем, картинка приємна, особливо коли в кімнаті трохи темніше. Дивитися фільми та серіали — саме те
За свої гроші, як на мене, хороший варіант. Компактний, зручний у використанні, легко підключається до різних пристроїв. Звичайно, це не професійний кінотеатр, але для дому — більш ніж достатньо.
Покупкою задоволений, можу рекомендувати- Достоинства:
- Компактний, зручний, легкий в налаштуванні
- Недостатки:
- Невиявленно
- Сиротенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Гарна якість за невелику ціну.
Я задоволений, як для першого досвіду все дуже круто- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Тихий звук , але можливо підключити колонку
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Дуже задоволені, брали з собою на природу, атмосфера неймовірна. Дякуємо.
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Проэктор за свою цену отличный,бывают подписания после включения,потом работает отлично.
Единственное при распаковке на объективе есть несколько царапин на выпоклой части линзы и отпечатки пальцев.
Ну это на изображение не влияет.Картинку держит отлично.
Я доволен этим смартпроэктором.- Достоинства:
- Качество и размер картинки, цена.
- Недостатки:
- При запуске кратковременное подписание.
- Валентин М***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Чудовий проектор, ціна приємна, якість картинки також чудова, повністю задоволений
- Достоинства:
- Портативність, якість зображення
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black
Місяць і все.
- Продавец ShinaBoss
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, приймемо Ваше замовлення на гарантійне обслуговування.
- Дарія В***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Звук теж хороший.
- Достоинства:
- Чудово працює, картинка гарна, загалом задоволена
- Євгеній Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Чудовий проектор за свої гроші, точніше, неочікувано хороший проектор за свої гроші.
Використовую його у себе у дворі, для виводу картинки використовую полотно на 72 дюйми, хоча я б радив брати більше полотно, яскравості вистачає для більшої діагоналі.
Мені подобається, що є вбудований динамік у проєкторі. Для перегляду відео на YouTube чи документальних фільмів підійде, для перегляду фільмів я підключався до Bluetooth колонки.
По швидкості роботи інтерфейсу то хотілося б швидше, бо часто бувають фрізи та підвисання, але за ці гроші це не є проблемою. Навпаки, якби за цю ціну проєктор не мав смарт функцій, а просто виводив картинку через HDMI, то це також була б вигідна покупка. А так це дуже хороший бонус, навіть з неідеальною роботою.
З коробки є вбудовані додатки YouTube та Netflix. YouTube працює добре, Netflix гірше, є проблеми з UI, але в цілому перегляд фільмів на Netflix можливий.
Також дивився відео з флешки, ну тут взагалі все чудово працює.
Поки що це весь мій досвід з цим проєктором. Я задоволений, можливо, в майбутньому доповню свій відгук.- Достоинства:
- Гарна якість картинки, вбудований звук, смарт функції, розібрався без інструкції
- Недостатки:
- Підвисання і фрізи
- Лариса Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Це просто біда, а не покупка. Купив у травні - увімкнув, перевірив, наче все працює і поклав у коробочку. А користуватись довелось тільки зараз і тут у мене почались розчарування. HDMI у меню програми не відображається і відповідно транляція через цей порт неможлива. Встановлюв багато лаунчерів - результат 0. Потім помітив, що у ному вже хтось зайшов у аккаунт google (тобто він укогось вже був на руках). Окей, я пропустив цей момент, видалив і хотів зайти під своїм профілем ---- у мене на це пішло 3 дні!!!! Постійно викидало і т.п. Застосунки працюють із великими тормозами, пульт "дерев'яний". На все це можна б було забити, із за вартості, але відсутність HDMI ----- БІДА((((( Дуже не задоволенний покупкою
- Достоинства:
- Компактна , недорога
- Недостатки:
- Відсутність HDMI в меню програми
- Продавец GQbox
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей, допоможемо Вам розібратися у користуванні товаром.
- Продавец GQbox
Компенсували Вам вартість товару.
- Валерия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Купувала по знижці, чудовий проектор для своєї ціни. Маленький, легко розмістити та налаштувати. Звук дуже добрий, на всю кімнату чути добре. Для домашнього перегляду фільмів саме те, що треба, дуже вигідна заміна телевізору
- Достоинства:
- Невеликий розмір, швидке налаштування, гарний звук, доступна ціна
- Недостатки:
- Прози підвисає при завантаженні Ютуб, потім все добре
- Валерій О***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Працює чудово
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Досить непоганий проектор за свою ціну. Покупкою задоволені
- Достоинства:
- Гарна якість, непоганий звук, зручна форма.
- Недостатки:
- Перший проектор тому немає з чим порівнювати
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black
Визуально при осмотре видны отпечатки пальцев на линзе внутри и грязь. При запуске загрузился не с 1 раза, пульт работает 1 нажатие из 10. При включении YouTube были обнаружены чужие аккаунты. Первый день AirPlay работал хорошо, на следующий день вылетает через 5-10 минут и подключиться обратно нельзя, только после перезапуска проектора, и то не с 1 раза может подключиться.
- Мария Х***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Все працює
- Достоинства:
- Швидко надійшло замовлення, без зайвих зволікань
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
за свою ціну - чудовий
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
Попрацював рівно дві години ,і все,меню не загружається ,кнопка вкл викл не працює ,не реагує .перезагружали ,реакції нуль
- Недостатки:
- Спортили подарунок
- Продавец GQbox
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей, якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний.
- Продавец GQbox
За Вашою згодою було повернуто кошти за Ваше замовлення.
- Катерина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black
Купували для дитини, щоб перейти з масштабу телефону на стіну. Рішення супер, проектор маленький, компактний. Якість відповідно вартості. З таких форматів - рекомендую. Звук ок, картинка ок. Віфі підключення.
Для мене неаеликий недолік немає укр.м (але це швидше питання прошивки, тому можна користуватись англ)- Достоинства:
- Маленький, звук ок, wifi підключення без проблем.
- Недостатки:
- Немає укр.м. В налаштуваннях (але це швидше прошивка)
- Валерій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: White
За свою ціну норм. Мені сподобалося, можна брати на вихідні на дачу.
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Трішки тормозить