Лише 4 години вражаючих знижок!

Отзывы покупателей о УМБ для ноутбука Remzona Exover 40X 40000 mAh 100W Black 2 USB + 2 Type-C для MacBook Dell Asus Lenovo Xiaomi Samsung HP Huawei Acer Microsoft

Оценка пользователей 4.61/5
  • Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Серый

Хороший павербанк. Підтримує чи не всі сучасні швидкісні режими зарядки. Сама банка має захист від негативного фізичного впливу (не перевіряв). Індикація процесів заряджання. Ліхтарик на борту. Потужний кабель в комплекті. Для нашого сьогодення, саме те..
    Трохи засмутило, що відправили через три дні, замовляв тут вперше, в наш час буває всяке, тому за недолік не рахуватиму. Поки не жалкую про витрачені кошти.

Достоинства:
    Наявність швидкісних режимів зарядки - вхідних, вихідних, наскрізної. Захищений корпус. Хороший ліхтарик. Кабель в комплекті. Індикація.
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Володимир С***
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Серый

Павербанк працює добре, повністю відповідає заявленим характеристикам. Телефон заряджає бистро. Сам павербанк заряджається теж швидко. Роботою ним задоволена.

Достоинства:
    Швидкість зарядки
    Недостатки:
    Не має
  • Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Серый

Павербанк повністю відповідає заявленим характеристикам. Мій ноутбук потужністю 33W заряджає 3 рази. Телефони вже й не рахувала скільки разів. Сам Павербанк заряджається швидко за 2,5години Але треба придбати пристрій швидкісної зарядки. В мене сумісний з ним Remzona . Додатково також придбала перехідники для зарядки ноутбука

Достоинства:
    Все, що в описі
    Недостатки:
    Не виявила
  • Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Серый

Працює, все добре, опис відповідає дійсності

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Серый

Все чудово працює. Дякую!

• Павло Р***

Все працює.

• Ирина Ж***

Хороший

• Катерина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 40000. Цвет: Серый

Дуже гарний дизайн. Спочатку хотіла повертати бо повної розрядки павера не вистачило щоб 1 раз повністю зарядити макбук, але менеджер подзвонив, все детально і спокійно пояснив (дякую за терпіння з людьми які не дуже розбираються в фізиці і техніці як я) порадив зарядити павер повністю до 0W і спрацювало! Павера вистачає на 2 повні зарядки hp pavilion aero і майже 2 повні на макбук про (!) під час активного користування ноутом; тобто щоб витягти повний робочий день без світла вистачить і навіть більше.

Залишаю його собі, він підходить для моїх цілей і в прийнятній ціновій категорії. Не хотіла багато витрачати на екофлоу чи блюетті тож цей варіант мені підійшов ідеально. Сподіваюсь довго прослужить

Достоинства:
    Дизайн, компактність, зарядка ноутбуків
    Недостатки:
  • Наталія Т***

Замовляли на подарунок.
    Повністю відповідає своїм характеристикам, роботою задоволені

• Кирил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 40000. Цвет: Серый

Задоволений придбанням цього павербанку, прийшов без пошкоджень у міцній коробці. Якщо б була у наявності більша ємність взяв би її, але і 40к достатньо

Достоинства:
    Доволі компактний і не дуже важкий, швидко заряджає пристрої, дуже потужний ліхтарь
    Недостатки:
    Ліхтарик іноді випадково включається у рюкзаку
  • Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Серый

Добрий павербанк, відповідає заявленим характеристикам.

• Олеся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Чудовий повербанк. Вистачає мінімум на дві зарядки ноутбука зарядки телефона. Важкий, відчувається якісно. Є індикація заряду, часу заряджання, температури і т.д. Окремий плюс за ДУЖЕ хороший ліхтар: є 4 режими, на останньому кімната освітлюється так, ніби світло (майже) є. Своїх грошей вартує.

Достоинства:
    Вистачає потужності на кілька зарядів ноутбука, суперовий ліхтар, доволі швидко заряджається. Є заглушка для отворів, щоб не осідав пил.
    /не проникала вода.
    Недостатки:
    Нема блока зарядки в комплекті
  • Семенюк М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Все влаштовує, тільки через місяць користування, фон на індикаторі став білий

Вітаю, з вами звʼяжеться відповідальний менеджер для вирішення цього питання

• Тимур Ш***

Гарний , практичний і зручний

• Іванов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Це другий відгук приблизно місяць експлуатації. Дисплей змінив сам фон на білий (спочатку був чорний фон). Фото не різке але фон білий.

Вітаю, з вами звʼяжеться відповідальний менеджер для вирішення цього питання

• Богдан Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Павербанк хороший, заряд тримає класно, стосовно зарядки ноутбука, якщо без навантаження то вистачає годин на 6-7, якщо запустити якусь гру то вистачає на 1-1.5 години, пікова потужність в 140 ват видається протягом кількох хвилин стабільно, далі буває присутня невелика просадка проте не критична.

Підбиваючи підсумки по товару можу відмітити такі плюси:

1) хороша ємність
    2) потужний ліхтар і його 5 режимів, (світить класно і довго)
    3) заряджає все що тільки можна ( роутер на ньому живе спокійно 5-6 днів безперервно)
    4) зручний в плані ергономіки і користування
    5) дуже хороша і детальна інструкція ( всім раджу ознайомитись перед користуванням )

З мінусів. Дуже довго заряджається.

З побажань по товару:
    1) гумовий ремінець для переносу і транспортування зробити більш міцнішим.
    2) по можливості пришвидшити заряджання.
    3) передбачити можливість заряджання від сонячних панелей ( було б круто їх додати в комплект до павербанка ).
    4) хотілося б побачити розвиток цього продукту з подальшою заміною батареї з літій-полімерної на Алюміній-іонну більшої ємності.

Товар класний.
    Покупкою задоволений, раджу всім)

Достоинства:
    Перераховані вище в коментарі
    Недостатки:
    Перераховані вище в коментарі
  • Валентин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

1. Повербанк одразу був з проблемами, при використанні порта С1 у діапазоні заряду приблизно від 30% до 60% повербанк вимикається незалежно від навантаження. У цьому ж діапазоні зарядка падає зі 100Вт до 40. Продавец порадив відкалібрувати пристрій але це нічого не дало. Продавец сказав що цей протестує а мені відправить інший. Але інший(?) прийшов з точнісінько такими же проблемами, навіть гірше бо зарядка йде на 100 Вт недовго а потім коливається 40-60Вт. Використовував зарядний пристрій який рекомендовано - Remzona Giwell Acey GaN 140W.
    В мене є інший повербанк (Brevia) так він працює з ноутом нормально (не вимикається) та й с зарядкою теж (100Вт майже до кінця).
    2. Через місяц заглючив дісплей, відбулася якась інверсія колорів - чорний став білим, синій - жовтим, тощо. Тепер дісплей сяє що незручно і деякі параметри не розгледіти.
    ===
    Повербанк із зарядним обійшовся в 9 з половиною тисяч. За такі гроші можна вже придивлятися до недорогоі зарядної станції.

Достоинства:
    Чудові світильник та ліхтар. На економічному режимі світильника в сумі вистачає десь на тиждень. Дісплей відображає багато параметрів. Оригінальний дізайн.
    Недостатки:
    На дісплеї шрифт дуже дрібний. Бракований екземпляр.
    • Продавец  Berem&Store

Вітаю, з вами звʼяжеться відповідальний менеджер для вирішення ситуації

• Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Не склались відносини у нас з цим павером з самого початку)
    Телефон Huawei через кабель USB не заряджає, просто не бачить телефона. Також, настільну лампу не заряджає через звичайний USB.
    Купив додатковий шнур для зарядки ноутбука, спочатку павер мав 47% зарядки, за 10 хв зарядки ноутбука повністю павер розрядився. Потім мали 3 різних блочки type-c, спробували зарядити павербанк, але почав заряджатись тільки через 1 із 3 чомусь. Заряджається дуже повільно, прям дуууже. Тому не знаю, можливо це нам брак якийсь попався, не знаю…

Достоинства:
    Гарненький з вигляду)
    • Продавец  Berem&Store

Вітаю, з вами звʼяжеться відповідальний менеджер для вирішення ситуації

• ТЕТЯНА Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Користуюсь тиждень. Відповідає очікуваним параметрам. Рекомендую, гарний .пристрій. Дякую

• Юрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Я шукав павербанк який допоможе мені працювати за ноутбуком Asus Vivobook підчас відключень і щоб був яскравий ліхтарик увечері після роботи для освітлення квартири.

Павербанк Remzona Exover 60X добре добре підійшов під ці вимоги. Ємності батареї вистачає на довго, 8 робочих годин взагалі проходять легко. Ноутбук максимум споживає 90 Вт, а тут цілих 140 Вт. Є хороший запас. Ліхтарик приємно порадував своїми режимами світла. Їх здається аж 5. Може заряджатись одночасно ноутбук і 3 телефона! Цікаво дивитись на екранчик який показує силу тока, вольтаж і потужність зарядки. Тільки з цим павербанком я відкрив що мій телефон підтримує "Надзвичайну швидку зарядку 2.0". Від Ecoflow чомусь цей режим зарядки не вмикається. Єдине що турбує це сенсорні кнопки, не знаю на скільки їх вистачить і якось страшновато тримати важкенький павер за ремінець. Сподіваюсь на краще :)

Достоинства:
    Велика ємність батареї, дуже швидка зарядка по Type-C, яскравий ліхтарик якого не вистачало при відключеннях, швидкісна зарядка від Ecoflow, заряджає мій ноутбук
    Недостатки:
    не виявлено
  • Іванов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Зроблено якісно. Заряджається від двох джерел одночасно перевірено максимально 2x65W заряд набирає швидко. Дисплей інформативний. Живить ноутбук через окремо придбаний кабель, вихідна потужність в моєму випадку відображалась max 45W. Ліхтарик працює min режим 1W.

• Ліана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Павербанк класний, упаковка та швидкість відправки на висоті.

Достоинства:
    Потужний та функціональний.
    Недостатки:
    Поки невиявлено.
  • Данило Н***

Брак

Недостатки:
    Перестав заряджатися через декілька днів
    • Продавец  Berem&Store

Добрий день, з вами звʼяжеться відповідальний менеджер для уточнення деталей та швидкого вирішення вашої ситуації

• Дмитро

Те саме , перестав заряджатися , повернув , тиждень пройшов, ні слуху ні духу

• Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Павербанк швидко заряджається, довго тримає заряд. Для робочого ноутбука вистачає на 2-3 повні зарядки, або приблизно 6 годин роботи чисто на павербанку. Душе швидко заряджає смартфон. Ліхтарик дуже сильний, прекрасто освітлює велику площу.

Достоинства:
    Прекрасно виконує свої функції
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Мороз В***

Реально класний павер )

• Іван Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Упакован отлично, описание соответствует действительности. Брал под ноут, работа требует. Заряжает без проблем (дополнительно подключал телефон, работает быстрая зарядка).

Главное когда заряжаете сам павер используйте родной провод, сэкономите себе время. 5/5

Достоинства:
    Соответствует описанию
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Федір А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Павербанк чудовий як за виглядом так і по функціоналу. Заявлену потужність на вихід тримає без перегріву або обмежень. Заряджається добре, але треба разом до нього купляти блок живлення або готуватися до заряджання по 12 годин. При зарядці ноутбуку 80-100Вт працюе близько 2,5 годин, що відповідає ємності ~230Wh
    Якщо розряджати 40-60Wh то вистачає на 4 години
    Збірка акумуляторів 10Ah 23v
    (6 акумуляторів по 10Ah 3.8v поєднані послідовно)

Достоинства:
    Видає заявлену потужність та ємність
  • Федір А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Сам павербанк вийшов дуже гарним як за виглядом так і по функціоналу. Але мінус що обманюють людей на ємність, написано що 60Ah а по факту 10Ah.

Достоинства:
    Повербанк, функціонал
    Недостатки:
    Обман що до ємності
    • Продавец  Berem&Store

Добрий день, дякую за відгук, ви трішки не додивились)
      на повербанку вказано 10000mAh*6, а це виходить 60000 mAh (по причині того що всередині стоїть 6 акб), тому ніякого обману немає, ми продаємо саме тре що зазначено на самому повербанку

• Євгеній М***

Berem&Store, перепрошую, але ви самі ж вводите людей в оману, бо 231 Wh - це або 3,85 V і 60000 mAh, або, як Ви вказали, 23,1 V і 10000 mAh, але тоді множити на 6 нічого не потрібно, або ж якщо множите, то замість 23,1 V пишіть 3,85 V.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Маленький, зручний,якісний,ліхтарик є,поки все подобається

Достоинства:
    Не великий
    Недостатки:
    Немає блока зарядки, тільки шнур,але я про то знала ,все супер дякую
  • Богдан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Для ноутбука саме то. Ну і перехідник на зарядку якщо немає порта usb-c dp.
    Інтерфейс який показує поточне навантаження теж великий .
    З.І. Ліхтарик досить потужний.

• Дмитрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Покаместь хороший, нужно время для точного анализа

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

купляли такий спеціально під ноутбук, заряджає його швидко, тому цим задоволена
    сам павер заряджається декілька годин, але у нас зарядка на 30w, тому не дивно
    як буде далі - час покаже)

• Виктория Б***

Добрий вечір! Підкажіть скільки часу його вистачить щоб заряджати ноутбук? Дякую

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Дуже гарної якості павербанк.
    Заряджає потужний ноутбук.
    Заряд до повної батареї займає 3 години.

Достоинства:
    Швидко заряджається
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Марія П***

Гарний павер, брала на 60000 mAh

Достоинства:
    Дуже потужний
    Недостатки:
    Довго заряджається, але не як великий мінус, а навпаки шо гарна батарея, просто будьте готові)
  • Олексій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Нормальний павер. На input дійсно приймає 140W, на output - видає, як мінімум, 100W. Думаю, що і всі 140 видасть, просто мій ноутбук ( Lenovo Yoga Pro 9) більше 100W не споживає через type-c порт.

При використанні ноута у "збалансованному" режимі (55-60W) - за 1 годину розряджається приблизно на 22-25%.

Інколи не з першого разу power delivery negotiation проходить правильно і павербенк замість того щоб заряджати - починає сам заряджатися від ноута. Для вирішення проблеми рекомендую спочатку перевести ноут в "економний" режим енергоспоживання, і тільки після цього підключати.

В цілому - досить пристойний девайс, до того ж альтернатив саме серед павербанків - не так уже й багато.