Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Повербанк 50000mAh 22.5W Remzona Extrinity 50X с быстрой зарядкой PD Quick Charge 3.0 Fast Charge мощный большой УМБ для телефона айфона роутера 9 в 12 v планшета хороший LED дисплей портативный фонарик + кабель USB-A USB-C

Оценка пользователей 4.7/5
  • Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Все супер

• Віталій Н***

Вчасно доставили, працює, дякую за сервіс

• Олександр Д***

Все працює чудово

Достоинства:
    Швидка зарядка
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Все добре працює,дякую

• Світлана К***

Повербанк сподобався,заряд був на 80 відсотків,підзарядили до 100,ціна задовільна,рекомендую

Достоинства:
    Невисока вартість
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
  • Олександр С***

Гарна якість і швидко доставили.

• Людмила М***

Хороший,пока недоліків не виявлено

• Ольга

Доставили в хорошем состоянии - спасибо. Зарядка и фонарик - работают. Я довольна.

• Андрій М***

Брав дітям дві штуки, користуються з четверга, поки політ нормальний, недоліків не бачу. Все працює.

Достоинства:
    Працює нормально, без проблем
    Недостатки:
    Недоліків не виявлено
  • Юлія Л***

Повербанк сподобався. Прийшов заряджений на 85 % (зручно,що це показує). В дорозі зарядила від нього телефон дуже швидко.

Достоинства:
    Швидка зарядка
  • Тетяна С***

Покупкою задоволена,дякую! Прийшов заряджений 88%. Добре упакований. Рекомендую.

Достоинства:
    Заряджає швидко.
    Недостатки:
    Поки нема.
  • Володимир

Прийшов повністю розряджений. Почав брати заряд десь після хвилин 50 підключення до зарядного пристою. Працює добре, саморозряду не бачу. Але сам факт повністю розрядженого літій-іонного акумулятора позитиву не додає.

• Володимир

Помилочка: літій-полімерний. Але суті це не міняє.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Рекомендую!

Достоинства:
    Довго тримає заряд,
    Недостатки:
    Поки немає ( мало часу у користуванні)
  • Віктор В***

Гарна УМБ за свої гроші. Наявність ліхтарика це добре але замалий (

Достоинства:
    Ємність. Заряджений, ліхтарик
    Недостатки:
    Маленький ліхтарик
  • Віталій Ч***

Хороший павер за свої гроші,все працює можна брати

• Станислав х***

Покупкою задоволений.Рекомендую

Достоинства:
    Недорого,швидко заряджає
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Митрофанова Т***

Гарно заряджає, прийшов швидко, дуже ввічливий продавець.

• Паша П***

10 із 10 поки все гарно заряджає супер

• Женя С***

Павербанк сподобався, ніби все працює. Продавець хороший. Рекомендую

• Людмила В***

Відповідає заявлении можливостям, швидка доставка

• Вячеслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Пришло во время всё аккуратно, работает отлично, спасибо за хороший товар.

Достоинства:
    Аккуратный
    Недостатки:
    Пока нет
  • Ніна Н***

Все супер, приїхав заряджений майже на 100%.

• Юрій Ж***

Доставили швидко,гарно запакований. Покупкою задоволені. Дякуємо за товар.

• Марія Н***

Покупкою задоволена. Павербанк прийшов добре запакований, зовні виглядає дуже пристойно. Заряджає швидко, заряд тримає добре. Зручно, що можна заряджати одразу кілька пристроїв. Хороша річ, особливо зараз. Рекомендую!

• Юрий Б***

усе good

• Єлизавета Ц***

Дякую. Павербанк працює,все добре,сподобався!

• Світлана М***

Прийшов заряджений на 88%, все добре працює, заряджала вже планшет, телефон, і смарт-годинник. Мені все сподобалося, рекомендую.

• Світлана М***

Павербанком задоволена, забрала тільки вчора, поки що тестую і заряджаю-розряджаю як радять. Прийшов заряджений на 88 відсотків, після дозарядки поповнила на планшеті, телефоні, смарт-годиннику. Дяку

• Юлія Д***

Все добре, рекомендую

• Максим

Все добре, рекомендую

• Сергій К***

Прийшов заряжений.Працює без нарікань,поки довольний

• Володимир К***

Все добре. Приїхав зарядженний

• Олександр Я***

Все добре рекомендую

• Олександр Я***

Все добре працює.

• Наталія К***

Прийшов заряджений, працює без нарікань

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Наталія С***

Перевірити в точці доставки не було можливості, бо заряд 0 і через 20 хвилин зарядки теж 0. Забрала після дзвінка у підтримку, де запевнили, що так може бути, з товаром все ок, і поміняють, якщо не працюватиме. Вдома заряджався до 100% 1.5 доби на швидкій зарядці (рідній). Це нормально? Буду тестувати в роботі.

Достоинства:
    Великий об'єм, приїхав за 3 дні
    Недостатки:
    Отримала повністю розрядженим в нуль. Зарядний шнур короткий