Отзывы покупателей о Повербанк 20000 mAh 22.5W Remzona Extrinity Metal 20X с быстрой зарядкой PD Quick Charge 3.0 Fast Charge УМБ для телефона айфона роутера планшета LED дисплей портативный + кабель USB-А USB-C
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 10000. Цвет: Синий
Все працює добре,швидко заряджає
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 10000. Цвет: Синий
Все працює добре.Задоволений товаром.
- Достоинства:
- Швидко заряджає,якісний корпус.
- Недостатки:
- Непомітив
- Максим Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Всё чётко
- Достоинства:
- Свою работу делает
- Недостатки:
- Не выявил
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Відмінний повер. Довго держе заряд. Вже тиждень без зарядки, на дисплеї 95%, два рази заряджала від нього телефон, але не повністю розрядженний десь відсотків 50. Шнур якісний. Приїхав повербанк не пошкоджений, дякую продавцю за якісний товар.
- Достоинства:
- Ціна, якість, зручність.
- Недостатки:
- Немає.
- СвятославОтзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Товар сподобався все працює.
- Недостатки:
- Тільки екран де показує відсотки подряпаний.
- Продавец Berem&Store
Святославе, дякуємо за Ваш відгук! Раді, що повербанк Вам сподобався та працює належним чином.
Щодо екрана: на дисплеї з заводу наклеєна захисна транспортувальна плівка. Саме на ній можуть бути помітні подряпини або потертості. Будь ласка, акуратно зніміть її — під плівкою буде чистий, новий екран.
Плівка встановлюється при виробництві спеціально для захисту дисплея під час пакування та транспортування.
Дякуємо за покупку та бажаємо приємного користування!
- Романа Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Добре
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Товар стоит своих денег!
- Костянтин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Товар подобається, відповідає характеристикам, заявленим продавцем
- Зінченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Все добре , рекомендую
- Данило Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Павербанком задоволений. Це другий павербанк даної компанії. Все працює як потрібно
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Відгук поверхневий, тому що товар тільки пару днів у мене. Зовнішньо гарно виглядає. Ємкості теж багато. Заряджається потужним блоком відносно швидко. Поки що нічого більше сказати не можу. На цей момент враження гарні
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Беру вже другий,добре працює.
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Дуже гарний павер!
- Достоинства:
- Не дуже важкий!
- Недостатки:
- Заряджається десь 10годин. При нагрузці 2А вистачає десь на 12 годин. Дуже захопливі характеристики!
- Євген Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Купив 2 павербанки окремими замовленнями з різницею у часі в 4 дні. З першим павербанком все добре тому вирішив замовити і другий. Щойно отримав другий, а от другий прийшов бракований. Не працює зарядка. Питання до продавця як мені замінити бракований павербанк на нормальний?
- Недостатки:
- Попадається бракований товар.
- Продавец Berem&Store
Євгене, дякуємо Вам за відгук і за те, що обрали Remzona вже вдруге. Нам особливо прикро, що після позитивного досвіду з першим повербанком другий пристрій засмутив Вас несправністю.
Ми цінуємо Вашу довіру, тому не залишимо цю ситуацію без вирішення. На Remzona Extrinity Metal 30X діє офіційна гарантія 12 місяців.
Ми самі зв’яжемося з Вами, уточнимо всі деталі та максимально швидко допоможемо вирішити ситуацію. Зробимо все необхідне, щоб якнайшвидше Ви отримали повністю справний і перевірений пристрій.
Перепрошуємо за незручності та дякуємо, що повідомили нам про проблему. Для нас важливо, щоб у підсумку Ви залишилися задоволені не лише першим, а й другим придбаним пристроєм.
- Маргарита З***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Якісний повербанк, буде задоволена покупкою
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Недостатки:
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Задоволена покупкою
- Достоинства:
- Швидко заряджає
- Недостатки:
- Поки що не знайшла
- Денис Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Заряджається тільки до 94%
- СТЕПАН Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Покупкою задоволений. Все відповідає опису. Рекомендую
- Достоинства:
- Міцний корпус, швидка зарядка, велика ємність
- Недостатки:
- Не знайшов)
- Валентина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Покупкою задоволена. Замовлення отримала з затриманням, бо прокляті рашисти розбили склади Розетки. Бажаю вам успішної торгівлі назло всім ворогам!
- Достоинства:
- Швидко заряджається телефон
- Недостатки:
- Не виявила поки що.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Швидко достаіили
- Недостатки:
- Немає в комплекті дочка для зарядки
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Гарний павербанк
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Молодці,рекомнндую
Добре
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Якість відповідає ціні, якщо б обидва порти usb-c були in/out, то взагалі класно було б
- Достоинства:
- Якість збірки на висоті
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Хороший павербанк, заряд держит.
- Віктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
відповідає моЇм вимогам
- Достоинства:
- якість, ціна, корпус із алюмінія
- Недостатки:
- Анатолий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Відповідає опису. Потужний (для моїх потреб). Придбанням задоволений.
- Олександра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Гарний павербанк.
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Все супер, працює гарно.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Брал два, как два разных заказа. К первому нареканий нет, но второй пришел с небольшой царапиной на дисплее. В принципе на его работу это не влияет, но из-за подобной мелочи 4 вместо 5
- Продавец Berem&Store
Добрий день, Ярослав, хочу вами сказати що на самому дисплеї є транспортувальна плівка з заводу, вона і може бути подряпана, піддеріть її нігтем і буде ідеальний дисплей без подряпин)
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Купувала на подарунок. На жаль не задоволена.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Повного заряду павера вистачає всього на 1 зарядку телефона
- Продавец Berem&Store
Олено, дякуємо за Ваш відгук! Розуміємо Ваше розчарування, особливо враховуючи, що повербанк купувався на подарунок.
Для нового повербанка важливо провести кілька повних циклів заряджання та розряджання. У цій моделі рекомендуємо виконати приблизно 3 повні цикли: зарядити повербанк до 100%, посадити його до 5-20%, а потім знову повністю зарядити. Це допомагає контролеру коректно визначати рівень заряду та балансувати акумуляторні елементи.
Під час перших циклів індикатор може ще неточно оцінювати залишок заряду, через що може складатися враження, що повербанк розряджається швидше, ніж повинен. Після приблизно 3 повних циклів показники мають стабілізуватися, і пристрій працюватиме у штатному режимі.
Завтра ми обов’язково зв’яжемося з Вами та детально все пояснимо. На повербанк діє офіційна гарантія 12 місяців, тому якщо після 3 повних циклів ситуація не зміниться, ми допоможемо вирішити питання в межах безкоштовного гарантійного обслуговування.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Прийшов заряджений,швидка зарядка працює,індикатор горить.
- Достоинства:
- Вистачає на декілька заряджань,металевий корпус.
- Недостатки:
- Доволі важкий,якщо брати з собою, можна захищатись))
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Скептично ставився до купівлі цього павера. Але в реальності це дуже якісний павер з підтримкою швидкої зарядки. Але враховуйте що вона працює при заряджанні 1 пристрою, коли 2 чи 3 зарядка йде в звичайному режимі. За свою ціну та якість можна рекомендувати до купівлі.
- Достоинства:
- Ціна, якість, швидка зарядка, реальна ємність
- Недостатки:
- Вага але це за рахунок корпусу металевого
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Все супер
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Хороший товар.Рекомендую
- Віра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Задоволена на всі 100%