Отзывы покупателей о Повербанк 20000 mAh 22.5W Remzona Extrinity Metal 20X с быстрой зарядкой PD Quick Charge 3.0 Fast Charge УМБ для телефона айфона роутера планшета LED дисплей портативный + кабель USB-А USB-C
- Руслан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
І далі ... ПРАЦЮЄ....
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Справлчется со своими обязанностями хорошо.
- Недостатки:
- Катастрофически очень и очень медленно заряжается.Готовтесь в лучшем случае потерять минимум часов двенадцать,а то и больше.это в зависимости от остатка заряда на нём.
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Без нарікань
- Василь А***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Думав що 30 тисяч, але як виявилось насправді тільки 18600, пише на коробці
- Достоинства:
- Металевий дизайн, наявність багатьох виходів для зарядки
- Недостатки:
- Не відповідає ємності
- Продавец Berem&Store
Василю, дякуємо за Ваш відгук! Розуміємо, чому позначення 18 600 мАгод на упаковці могло здатися невідповідністю заявленим 30 000 мАгод. Насправді це дві різні характеристики одного повербанка.
30 000 мАгод — це номінальна ємність внутрішніх акумуляторних елементів, розрахована при їхній напрузі приблизно 3,7 В. Саме так всі виробники стандартно вказують ємність повербанків.
Під час заряджання смартфона повербанк підвищує напругу до 5 В або більше. На це перетворення та роботу електроніки витрачається частина енергії, тому доступна на виході ємність завжди нижча за номінальну.
Для прикладу: 30 000 мАгод × 3,7 В = приблизно 111 Вт·год. Теоретично при 5 В це близько 22 200 мАгод, а з урахуванням реальних втрат під час перетворення корисна ємність становить 18 600 мАгод.
Отже, напис 18 600 мАгод не означає, що всередині встановлений акумулятор меншої ємності. Це корисна вихідна ємність при 5 В, тоді як 30 000 мАгод — номінальна ємність внутрішньої батареї при 3,7 В. Така різниця є нормальною для абсолютно всіх повербанків.
Дякуємо, що звернули на це увагу. Ваш відгук допомагає нам краще пояснювати характеристики товару.
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Така історія: Придбав цей павербанк в січні 2026. Він пропроцював 4 місяці і "потух". Я написав тут нижче гнівний коментар про це. Мені через день-два передзвонила людина, сказав, що він співробітник Rozetka і надіслав контакти куди відіслати цей пристрій для гарантійного ремонту. Я надіслав поштою, через місяць мені повернули цей павербанк відремонтований. Поки працює.
Тобто гарантійний сервіс у Rozetka є, і сервіс працює. - Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Повербанк відповідає заявленим характеристикам.
- Достоинства:
- Прийшов заряджений. Дякую.
- Билей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Покупала на 20000. Все отлично . Заряжает быстро . Классный дизайн ))
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Гарна якість
- Петро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Придбав 30 задоволений, но не маленький, як резерв супер.
- Петро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 10000. Цвет: Синий
Якісний павер.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Пришла с полным зарядом, раскачиваю, зарядила 2 телефона, сама тоже заряжается относительно быстро, красивый дизайн
- Достоинства:
- Индикатор заряда
- Недостатки:
- Поки що не знайшла
- Денис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Працює відмінно, швидко заряджає та вистачає на довго. Покупкою задоволений!
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Все соответствует заявленным характеристикам
- Достоинства:
- Быстрая зарядка, сквозная зарядка
- Недостатки:
- Тяжеловат, сам достаточно долго заряжается
- Віталий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Замовив, отримав. Користуюсь.
- Достоинства:
- Заряджає як і очікував
- Недостатки:
- Ще не виявив
- Олександра Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Коли заряд повербанку доходить до 41% він перестає заряджати телефон , але при повному заряді повербанку заряджає швидко телефон
- Достоинства:
- Заряджає швидко, але при повному заряді повербанку, ціна приємна, швидко доставили
- Недостатки:
- Із 41% не заряджає далі не заряджає телефон
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Все чудово працює.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Товар якісний
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Дякую, все добре, задоволена !
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Якісний корпус і реальна ємність
- Достоинства:
- Корпус, ємність, швидкість заряду та розряду
- Недостатки:
- Не виявив
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Швидкий, емності вистачає на кілька підзарядок смартфону.
Працює без зауважень. Рекомендую.- Достоинства:
- Достатньо велика емність
- Недостатки:
- На разі не виявлено
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Якісний.
- Достоинства:
- Тримає довго заряд
- Недостатки:
- Леонід К***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Пользуюсь около месяца , - все норм . Доволен . Если что-то поменяется отпишу
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Чудовий. Раджу всім. Дчкую магазину.
- Достоинства:
- Швидкиф
- Недостатки:
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Хороший павербанк, відповідає заявленим параметрам. Швидко заряджає. Подобається зовнішній дисплей, зрозуміло скільки лишилось заряду.
- Анатолій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
4 місяці і перестав працювати
- Продавец Berem&Store
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Водночас хочемо запевнити, що для нас важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним покупкою, тому на цей повербанк надається гарантія 12 місяців.
Ми готові допомогти вам у вирішенні цього питання та перевірити пристрій у рамках гарантійного обслуговування. Навіть якщо виникають поодинокі випадки несправності, ми завжди підтримуємо наших клієнтів і прагнемо знайти найкраще рішення.
Сьогодні ми з вами звяжемось. Дякуємо, що повідомили про проблему та надали нам можливість розібратися в ситуації. Сподіваємося, що зможемо швидко вирішити питання та залишити у вас позитивне враження від нашого сервісу.
- Ханзерук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Повербенк чудовий.Все працює прекрасно,рекомендую
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Чудовий павербанк за свої гроші.
Всі функції виконує як і повинен.- Достоинства:
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Купували на подарунок літній людині. Дуже задоволена. Свою функцію виконує відмінно.
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Поки що не має
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Хороший павербанк, держит долго. Доволен приобретением
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Чоловіку потрібні були павербанки саме з такими характеристиками. Купила два, поки він задоволений. Активно їх використовує
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Поки нема
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Гарна річ
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий
Працює чудово. Нарікань не має
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
За свої кошти класний повербанк
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Нормальний павербанк за свої гроші. Хороша якість матеріалів і збірки.
- Достоинства:
- Залізний матовий корпус, індикатор рівня заряду, декілька гнізд для заряджання пристроїв.
- Недостатки:
- Можливо вага, але це індивідуально для кожної людини.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Дуже задоволений цією покупкою
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий
Замовили у травні. У користуванні не часто. Суттєвих недоліків наразі не має
- Достоинства:
- Стильно виглядає, швидко заряджає мобільний
- Недостатки:
- Сам павер заряджається на 100% більше, ніж 4 години. Треба враховувати при тривалих відключеннях світла