Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Усилитель звука GraveAudio CX-Pro CX31993 ЦАП DAC DA06 переходник адаптер внешняя звуковая карта для телефона USB Type C to 3,5 мм

Оценка пользователей 4.58/5
  • Prefernot T***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPK

По большей мере классная штука за свои деньги. Кабель может выпасть, если сильно дергать, и для подключения потребовалось немного усилий, но в целом всё отлично. Самое то для ноутбуков с дешевыми реалтеками на материнке.

Достоинства:
    Качество звука, компактность, поддерживает микрофон
    Недостатки:
    Немного слабый кабель
  • Віталій С***

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPK

Звук від мобільного телефону став краще. Рекомендую !!!

Достоинства:
    Все ок!!!
    Недостатки:
    Поки що немає.
  • Михайло К***

звук намного лучше стал

Достоинства:
    все
  • Евгений Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPK

Пробовал до десятка наушников, разных ценовых категорий, совсем уж дешевых не было.

Достоинства:
    Недостатки:
    Качество 3,5 мм разьема ужасное. При малейшем движении пропадает контакт.
    • Продавец  VPK

Доброго дня Евгений, наші менеджери декілька днів намагався з Вами зв'язатись для вирішення питання з підключенням адаптеру, але Ви не відповідаєте на наші дзвінки, Вам вдалось розібратись з підключенням?

Щоб контакт не пропадав, роз'єм потрібно вставляти до фіксації, характерного клацання, в такому випадку контакт не буде відходити та буде надійно триматись.

Якщо виявили дефект або недолік товару зверніться до нашого магазину для повернення або заміни товару.
      З повагою, менеджер VPK

• Дмитро Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPK

Підсилювач як підсилювач, працює, зручно, своїх грошей вартий.

• Юрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPK

Дуже якісно працює на самсунг 24 ультра в парі з наушниками jbl квантум,дуже гарні баси,гучності позаочі,з приводу довгоживучисті,час покаже,мені сподобався...

• Ростислав Г***

Звук став краще

Достоинства:
    Працює
  • Костянтин О***

Все добре

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPK

Звук норм, нічого особливого, але і явно не порізані частоти як на дешевих ЦАПах. Щоб почути різницю потрібні нормальні навушники.

Достоинства:
    Ціна/Якість звуку
    Недостатки:
    Шнур виглядає слабеньким. Не так щоб зовсім, але боюсь буде страждати він носіння в сумці або кишені.
  • Руслан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPK

Свою ціну вартий. Звук звичайний, є відтінки. Для широкого кола споживачів, але для меломанів навряд чи підійде.

Достоинства:
    Низька ціна, не гріється, мало споживає, звук реально покращує.
    Недостатки:
    Немає перехідника на звичайне USB
  • Михайло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPK

Не знаю чи це саме чіп cx31993 але на ПК можна поставити 32 бітний звук, і перехідник абсолютно не шипить що сильний плюс. На смартфоні застосунок hi bi music його одразу побачив

Достоинства:
    Не шипить, став якісніший бас і звук в цілому.