Отзывы покупателей о Пылесос аккумуляторный GORENJE SVC216FGD (735751)

Оценка пользователей 4.36/5
  • Юлия А***

ссылка

Достоинства:
    Є точно, все на відео
    Недостатки:
    Є точно. Дивись відео.
      Представник бренду

Дякуємо за ваш коментар та відео огляд!

• Юлия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Непоганий пилосос, але хотілось би більш мошніший. Хоча ціна-якість. На 40 хв повної зарядки вистачає щоб прибрати 3 середні кімнати та коридор. В руці тримається добре, контейнер трохи замалий, посеред прибирання треба вирішувати.
    Поки не придбала цей пилосос навіть не бачила скільки бруду та пилу в приватному будинку. Пилосошу тепер майже щодня.

Ссилка ютуб ссылка

Достоинства:
    Пилососить добре
    Недостатки:
    Хотілось би більш потужніщий
      Представник бренду

Дякуємо за ваш позитивний відгук та коментар! Бажаємо приємного користування! Дякуємо, що обрали Gorenje.

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Maxima. Цвет изделия: Черный с красным

Дуже задоволений товаром

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Раніше у мене був пилосос іншої фірми. Після переїзду я купила собі цей пилосос, вирішила спробувати інший. Все добре, але є нюанси, маленька щітка в знімному пилососі не тримається і завжди випадає. Заряд тримає на одне прибирання всієї квартири.

Достоинства:
    Вистачає пропилососити квартиру в 62кв м. Зручний, легкий.
    Недостатки:
    Маленька щітка для зʼйомного пилососа не тримається і завжди випадає.
      Представник бренду

Дякуємо вам за щирий відгук щодо акумуляторного пилососа Gorenje SVC216FR!

Нам приємно знати, що пилосос добре справляється з прибиранням квартири і вам зручно ним користуватися. Ми дійсно прагнемо створювати техніку, яка буде легкою, ергономічною та ефективною в повсякденному користуванні.

Щодо вашого зауваження про маленьку щітку, яка випадає зі знімного пилососа — щиро вдячні за зворотний зв’язок. Ми передамо цю інформацію нашим інженерам для вдосконалення конструкції. Також рекомендуємо звернутись до сервісного центру або офіційного представника Gorenje, щоб перевірити можливість заміни або закріплення деталі більш надійно.

Дякуємо, що обрали Gorenje!

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Дружина дуже задоволена подарунком, саме такий хотіла. Зарядки батареї вистачає на квартиру 3 кімнати. Прибирає доволі якісно. Особливо подобається, що не треба тягати шнур за собою. Займає мало місця. Дякуємо Розетці за швидку доставку!

Достоинства:
    Дуже подобається!
    Недостатки:
    Не виявили
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук та коментар! Бажаємо приємного користування і гарного настрою!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Дуже задоволена своїм вибором. Маю 2 в 1. Шустрий, гарно тримає зарядку. Важливо,що є підсвітка бо вже недобачаю. Гарно всмоктує пиоюку і все,що попадається на шляху - котячу шерсть, нитки і всяке таке..... Рекомендую однозначно.

Достоинства:
    Сподобався.Саме такий як я шукала.
    Недостатки:
    не виявлено

• Максим Я***

Компактний,легкий,потужний і зручний!

Достоинства:
    Хороша батарея
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук та коментар!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Дуже задоволена цим чудом техніки, тепер набагато простіше стало прибирання, цей маленький помічник завжди під рукою, зарядка тримає досить довго, не знаю як по годинах але я його використовую більше місяця а заряджаю раз в тиждень так як прибирання ним займає 4 хв. Також дуже легко витрусити пилюку, мало займає місце , навряд повернемося вже до пилососів з тими всіма проводами

Достоинства:
    Компактність, зручність, а головне підсвітка…це взагалі топ
    Недостатки:
    Не виявили поки що жодних
  • Безродняя Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Мені дуже сподобався. Давно придивлялася, і тут така знижка. Шукала щоб підходив для килимів. Гарно чисте килими, завдяки турбощітці збирає волосся. Старий звичаний філліпс не справлявся з цим, навіть з турбощіткою. Дякую Розетці за чудову знижку.

Достоинства:
    Потужний, легкий, ціна
    Недостатки:
    Не знайшла

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Пилосос мені сподобався, давно його розглядала до покупки. Легкий в користуванні, зручний, йде як два в одному: можна пилососити на довгій ручці, а можна зняти і окремо пилососити.

Достоинства:
    Потужний, легкий, в складеному вигляді займає мало місця

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що акумуляторний пилосос Gorenje SVC216FR вам сподобався та виправдав ваші очікування. Дійсно, його легкість, зручність і компактність роблять прибирання комфортнішим!

• Іванна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Наразі ніяких зауважень, тягне гарно чистити не важко , не вистачає щітки щоб гарно вичистити, хоча можливо вона і є, не встигла глянути. Не великий, зручний, класна підсвітка.
    Купила за класною знижкою, не знаю чи купила б його за 5000

Достоинства:
    Зручний, легкий, має гарний вигляд)
    Недостатки:
    Не дуже поворотний)
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук та коментар!

• Ігор М***

Я задоволений покупкою на всі 100%

Достоинства:
    Швидко можна прибрати
    Недостатки:
    Непомітив

• Зоряна Б***

Дякую вам за пилосос

Достоинства:
    Гарний

• Сергей Б***

Нормальный пилосмок.
    Нажаль немає насадки для щілин в меблях.

Достоинства:
    Тихий, зручний
    Недостатки:
    Відсутня в комплектації насадка для щілин в м'яких меблях..
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Ми врахуємо ваші зауваження для покращення продукції. Ваш відгук важливий для нас, адже він допомагає зробити наші товари кращими.

• Олеся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Чудовий пилосос. Гарно справляється з коровим покриттям, ламінатом. Чистити зручно. У турборежимі вистачає на 70 м2 і залишається ще одна поділка заряду.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос гарний. З ковролином впорався. Підсвічує кожну пиляку)). Легко чистити. Рекомендую.

• Спирина М***

Подобається

Достоинства:
    Якісний пилосмок. Дуже подобається підсвітка. Прибирання 46 кв. м., і всього дві рисочки акумулятора. Заряджається швидко.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Мій вибір однозначно Gorenje,ми працювали колись на заводі з комплектації фільтрів.
    Тому якість ,точність не підлягає сумнівам.
    Більше 10 років ми користуємось цією маркою не переплачуючи за відомі розрекламовані бренди.
    Пилесос повністю виконує свої функції за відносно невеликі кошти.
    До наступних покупок!

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Гарна річ. Замість віника просто супер. Компактний. Стильний. Легкий. Прибирає 2 кімнату квартиру навідь залишається трішки зарядки. Для генерального прибирання заслабкий.

• Кравченко А***

Все супер

Достоинства:
    Зручний, заряд тримає

• Юля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Ціна супер, за такі кошти аналогу кращого не знайшла. Працює без нарікань, заряду вистачає на 1 прибирання для квартири 70 м. Але треба не забувати підзарядити перед настуаним прибиранням, бо повний заряд триває 6 годин. Можно трасформувати у ручний пилосос.

Достоинства:
    Ціна, заряду вистачає, відмінно працює
    Недостатки:
    Заряджається довго
      Представник бренду

Добрий день, дякуємо за ваш відгук. Ваша думка для нас важлива, і ми постараємося вдосконалити наші продукти!

• Євгенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Чудовий прістрій за свої кошти. Працює без нарікань. Прибирання стало займати набагато меньше часу) Виглядає дуже стильно та займає мало місця. Є класна підсвітка, тож добре видно підлогу! Також дуже сподобалось, що він трасформується у ручний пилосос і можно пропилососити автівку або диван)

Достоинства:
    Вартість, якість, дизайн, підсвітка, трансформується у ручний

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

P. S. Відвезли на гарантійний ремонт. Сказали , що проблеми з зарядкою-її закажуть і мастер передзвонити. Закінчується друга неділя очікування. Чекаю....

Достоинства:
    Зручний. Легкий.
    Недостатки:
    Через півроку перестав працювати.
    • Светлана Б***

Після ремонту зарядки знов працює!! Чомусь знайома теж здавала на ремонт-зарядка перестала працювати але пилосос подобається обоїм!!

• Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Купили півроку назад. Працював 2-3 р на тиждень. Не розряджували до кінця. Але перестав заряджатися. Гарантія на акумулятор рік. Пройшло півроку.. Мабуть треба везти в майстерню..

Достоинства:
    Легкий, удобний.
    Недостатки:
    Перестав заряджатися через півроку
      Представник бренду

Добрий день, просимо звернутись на інфолінію Gorenje для створення заявки на гарантійний ремонт.

• Свелана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Maxima. Цвет изделия: Черный с красным

Добрий день
    Дякую за замовлення
    Пилосос дуже гарної якості
    Гарно збирає пил і шерсть від кота, зарядки хватає щоб 3 рази прибрати 1 кім квартиру, добре підсвічує підлогу і видно весь пил, зручний в використанні, за допомогою насадок можливо залізти в кути також пропилососити м'які меблі, гарний на вигляд

Достоинства:
    Все дуже гарно
  • Тарасов В***

Дуже гарний пилосос

• Дарья Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Пилосос сподобався, дякую,ще й по акції

Достоинства:
    Легкий, зручний,потужний

• Ганна

Чудовий пилосос. Потужний.
    Гарно збирає волосся, шерсть, пил та крихти. Нарікань немає. Потужність при переході на малий пилосос не падає. Зручні насадки. Легко чистити контейнер. Фільтр у воді не мила. Поки він легко чиститься витрушуванням. На однокімнатну квартиру вистачає заряду прибрати 4 рази. В цілому задоволена. Маленький пилосос прекрасний бонус. Навіть і не думала що він мені сподобається. Дуже задоволена вибором. Дякую розетці за швидку доставку.

Достоинства:
    Потужний, легкий, зручно зберігати.
    Недостатки:
    Хотілося б довшу щілинну насадку.

• Майя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WONDER BUY. Цвет изделия: Черный

Дуже дякую магазину та його представнику за швидку, якісну роботу та комунікабельність. Пилосос гарний. Як для акумуляторного - потужність достойна. Виріб виглядає стильно, компактний. Рівень шуму - середній... Надіюсь на довгу роботу!!!

• Артур К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Где купить для него фильтры?

Достоинства:
    Хороший пылесос
  • Е. К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Пользовались сначала турецким аналогом на съемной квартире(там же),чуть не купили похожий. Абсолютно не жалеем(пока),что купили этот GORENJE. Понятно,что он - не для ежедневного пользования,а вот собрать что-то рассыпавшееся(битые тарелки\стаканы у нас бывали :-)) ), или шерсть животных с ковра - очень даже!

Достоинства:
    Симпатичный, всегда готов к использованию,2 скорости,подсветка, залазит во всякие углы
    Недостатки:
    Пока не обнаружены(за полгода...) Ну,кроме того,что фильтр не очень просто разбирается\собирается...Жена чуть не сломала!))))
    • Елена С***

Ни чего себе..битые тарелки это прям не пылесос а какой'то проглодит куда же он бедолашный все это вмещял? Хотелось бы и мне такого проглодита ...

• Гость
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Ну что...((( Лично я больше Никогда не куплю технику этого производителя. Пылесос прожил три месяца, два из которых мне просто некогда было отвезти его в сервис. Отвезла. Сервис две недели что то там думал... и решил, что пылесос ремонту не подлежит. Ответили по телефону, что списан. Теперь нужно ехать в сервис, забрать акт списания, а дальше мрак... нужно отправить на розетку заявление, скан акта, скан гарантийного талона, фото маркировки пылесоса, которого больше нет)))) и т.д... Бред. Ребята, это не сервис, это развод. А каков будет результат, напишу позднее

Достоинства:
    Недостатки:
    Дешевый китай
    • Олег

Это не Развод, а обычные условия сервисного обмена. Ничего странного в этом нет. На основании акта Вам предложат замену или же воврат средств.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Придбаним пилососом не дуже задоволена, чого не скажеш про роботу інтернет-магазину. Дякую за швидку доставку.

Достоинства:
    дуже зручна LED підсвітка, легко розбирається, чиститься, маневрений, хороша турбощітка, частіше використовую в авто як ручний пилосос
    Недостатки:
    дуже мала потужність
  • Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Удобный, собирает мусор не плохо, брала как помощник на каждый день к основному керхеру., очень удобно, что есть подсветка, все видно

Достоинства:
    Удобный, подсветка, турбощетка
    Недостатки:
    турбощетка сама не очищается, приходится волосы срезать с нее, не очень мощный
  • Борщевецкий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Для качественных толстых ковров слабоват,для ламината и плитки в самый раз!

Достоинства:
    Подсветка , турбо щётка
    Недостатки:
    Слабоват
  • Dmytrii
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Красный

Кто может подсказать как часто нужно менять бумажный фильтр, и где его купить?

• Дмитрий

я за два года так и не менял