- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Товар відповідає опису. Відправили замовлення швидко. Раджу.
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Товар качественный ,продавец отослал быстро , комплектация как в описании спасибо.Но есть одно но складки ,лично у меня чтоб разгладить ушло часа 2 паропраской без нее если честно непридстовляю как бы я их разгладил.
- Достоинства:
- Качество ,доставка
- Недостатки:
- Складки на материи
- Продавец MARITIM
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
В цілому дуже добрий і приємний матеріал, але в описі написано те що тканина не залишає складок, но на справді залишає, але я не думаю що через це можна мою оцінку змінити нижче, бо сама по собі тканина хороша, тому дорікань не має )
- Достоинства:
- Недостатки:
- Залишає складки коли складаєш тканину
- Продавец MARITIM
- Заика А***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дякую все просто супир