Отзывы покупателей о Экран VEIDADZ для проектора 100 дюймов настенный мобильный белый 16:9 с люверсами и креплением 220х125 см

• Віктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Товар відповідає опису. Відправили замовлення швидко. Раджу.

• Продавец  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Товар качественный ,продавец отослал быстро , комплектация как в описании спасибо.Но есть одно но складки ,лично у меня чтоб разгладить ушло часа 2 паропраской без нее если честно непридстовляю как бы я их разгладил.

Достоинства:
    Качество ,доставка
    Недостатки:
    Складки на материи
    • Продавец  MARITIM

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

В цілому дуже добрий і приємний матеріал, але в описі написано те що тканина не залишає складок, но на справді залишає, але я не думаю що через це можна мою оцінку змінити нижче, бо сама по собі тканина хороша, тому дорікань не має )

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Залишає складки коли складаєш тканину
    • Продавец  MARITIM

• Заика А***

Дякую все просто супир