- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Зеленый
Якісний матрац. Дякую продавцю за швидку доставку і якісний товар!
- Достоинства:
- Якісний, легкий
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Євген Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Зеленый
Гарний матрац. Займає мало місця, міцний.
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Зеленый
Хороший матрас
- Юрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Зеленый
Хороший матрас
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Зеленый
Дуже якісна річ! Легко накачувати вбудованим насосом. Також швидко спускати повітря та складати в чехол. Компактно складається і займає мало місця. Дякую за швидку доставку!
- Достоинства:
- Вбудований насос. Мобільність.
- Недостатки:
- Не виявилося
- Продавец MARITIM
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Зеленый
Чудовий міцний та зручний коврик матрас. Легко надувати та спускати. Вбудований насос це великий плюс! Я задоволений повністю! Дякую за якісну та корисну річь!
- Достоинства:
- Відміна якість. Компактний.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец MARITIM
Володимир, щиро дякуємо за відгук!
Ми дуже вдячні Вам за відверті слова про товар і сервіс нашого інтернет-магазину — це надзвичайно важливо для нас.
Дуже раді, що Вам сподобалися і товар, і обслуговування
Ми завжди прагнемо надавати лише найкращий сервіс і дарувати приємні емоції своїм клієнтам.
Усі відгуки уважно вивчаємо, щоб ставати ще кращими для Вас.
Ще раз дякуємо за замовлення та довіру!
Бережіть себе та своїх рідних.
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Digital Trend. Цвет: Темно-синий
Надувний матрац фірми PACOONE дуже високої якості сам по собі, а вбудований ножний насос взагалі дуже зручна річ. У складеному вигляді - в чохлі (постачається разом з матрацом) займає трохи місця, не важкий.
Це вже мій другий матрац. Перший після більш як півроку досить інтенсивного використання на жаль був втрачений нещодавно в метро.
Окреме спасибі продавцю даного товару, окрім дуже швидкої доставки з моменту замовлення ще за карабін, який було додано до комплекту доставки. Тепер матрац вже точно не загубиться!- Достоинства:
- Дуже гарна якість.
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HikeWay. Цвет: Зеленый
З часом він почав спускати повітря за ніч наполовину.
- Достоинства:
- Компактний.
- Недостатки:
- З часом почав спускати повітря.