- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Перепробував чимало точилок.
Але ця єдина,що працює без заморочок.Раджу!- Достоинства:
- Працює.Компактна.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Покупкою задоволен!!
Точилка виконує свої фунцкції на 100%. Легка у використанні. На заточку витрачаєтся не багато часу. Ножі гострі. Саме головне не портить лезо при заточці!!!
Продавець рекомендован на всі - 100%- Достоинства:
- Працює на 100%!!! Точить гостро, точить швидко!!!
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Свою функцію виконує , все зручно і зромуліло , точить добре
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Чудова точилка. Все просто і зрозуміло. Виконує свої функції
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дуже зручна точилка, виконує свої функції на всі 100%, раджу всім хто не знає як точити вручну без визначення кута заточки
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец MARITIM
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Зручна точилка, немає проблем з використовуванням , особливо коли не вмієш визначати під яким кутом працювати є інструкція, тому все чудово рекомендую.
- Достоинства:
- Зручна
- Анатолий К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Добре затачує
- Дмитро Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Точилка за свої гроші та й по використанню супер прикольна. З оформленням проблем не було. Прийшло все швидко, сама точилка робоча. Можна було б придратися до "коробки" в якій воно приїхало, але то не відгук про пакування.
Для ножів з шириною близько 5 сантиметрів супер зручна у використанні. Закріплюються на магнітах на бруску як рідні.
З ножами 2.5 см, або кухоними скориками, що мають типу шось 7см+, це треба якось видумувати, як би їх закріпити для заточування. Це, хай буде, головний мінус.
Ще один мінус, що у разі необхідності заміни точильних дисків, окремо їх предбати не можна. Лишень весь комплект.
Проте, по ідеї, при не щохвилинному-щоденному використанні диски мають прослужути достатньо довго, щоб про це не сильно піклуватись.
Загалом, штука на кухні для не супер професійної заточки те, що треба.- Достоинства:
- Точить гарно, точить швидко, точилка зручна.
- Недостатки:
- З вузькими ножами або з душе широкими (типу кухонної сокирки) треба щось видумувати, немає окремо можливості змінити точильні диски, якщо буде потреба їх замінити
- Продавец MARITIM
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
оптимальний варіат, щоб швидко наточики ножі. При цьому довові якісно наточити ножі. Не до заодської точилки, але це не треба
Чудовий варіант для домашнього використання- Недостатки:
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Якісна копія оригінального точила HORL. Гарна якість віконання, працює відмінно. Магніт, алмазні камені, підшипники - все чудово. За таку ціну все чудово і швидка доставка. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість, ціна, функціональність, зручність
- Єлизавета М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дуже зручна
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Заказ пробув швидко. Точе гарно.
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Якісна і зручна точилка. Швидка відправка.
- Артем Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Швидко відправили, все чудово! Точилка виконує свою функцію
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Зручна точилка, немае проблем з використовуванням , особливо коли не вмієш визначати під яким кутом працювати е інструкція, тому все чудово рекомендую.
- Достоинства:
- Зручна , мобільна.
- Недостатки:
- Немае додаткових абразивів
- Продавец MARITIM
- Славик В***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Якісний, компактний. Легкий у користуванні. Товар соответствует опису.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Гарна точилка. Я дуже задоволена. І доставили швидко.
- Продавец MARITIM
Катерина, щиро дякуємо за відгук!
Ми дуже вдячні Вам за відверті слова про товар і сервіс нашого інтернет-магазину — це надзвичайно важливо для нас.
Дуже раді, що Вам сподобалися і товар, і обслуговування
Ми завжди прагнемо надавати лише найкращий сервіс і дарувати приємні емоції своїм клієнтам.
Усі відгуки уважно вивчаємо, щоб ставати ще кращими для Вас.
Ще раз дякуємо за замовлення та довіру!
Бережіть себе та своїх рідних
З повагою,
Команда “Maritim”
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Чудова точилка, дуже легка і зручна у використанні
- Продавец MARITIM
Олена, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.
Дуже раді, що Вам сподобався і товар, і обслуговування. Ми завжди намагаємось надавати клієнтам виключно гарний сервіс, для нас це є пріоритетом!
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дуже задоволений покупкою! Точило зручне у використанні навіть для тих, хто раніше не мав досвіду заточування.
Процес займає мінімум часу, а результат видно відразу. Ножі ріжуть м’яко й без зусиль.- Достоинства:
- простота використання, якісна заточка, швидкий результат
- Недостатки:
- поки не знайшов
- Продавец MARITIM
Євгеній, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Класна точилка за свої кошти ножі точить добре
- Достоинства:
- Гарне заточування
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец MARITIM
Олександр, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.