- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: One Size. Цвет: Красный
Швидко доставили. Гарна якість
- Достоинства:
- Приємне на дотик, добре зберігає тепло
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Інна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: One Size. Цвет: Красный
Доставка швидка,товар гарної якості.
- Продавец FlashShop
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: One Size. Цвет: Красный
Дуже зручний, теплий, м'який і приємний на дотик. Якісний пошив
- Недостатки:
- не має
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Хороший плед
- Таня Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Гарний, теплий, приємний на дотик.
- Оксана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Дуже просторий і теплий
- Недостатки:
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Неймовірно м'який,і теплий.
- Достоинства:
- Дуже просторий і теплий
- Недостатки:
- Поки що не виявила
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Гарна якість самого виробу. Якщо купляєте на подарунок, то краще забрати раніше і перепакувати (добре що доставка займає не багато часу)
- Достоинства:
- Швидка доставка, гарна якість, зручність
- Недостатки:
- Пакування хотілось би більш охайним
Соответствует
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Все як на картинці. Теплий і приємний до тіла.
Соответствует
- Микола Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Дружині дуже подобається. Рекомендую
- Достоинства:
- Гарно сидить, м'яке
Соответствует
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Теплий і зручний домашній одяг для осінньо-зимового періоду
- Достоинства:
- Швидко відправили, незважаючи на передноворічний ажіотаж
- Недостатки:
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Покупали дочке на ДР, очень понравился, теплый, комфортный. По этому заказала еще один и себе. Спасибо большое
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Величезний плюс продавцю - швидкість реакції на замовлення, відправки та доставки. Мінус - ну дуже нав'язливе багаторазове звертання с проханням залишити відгук й нагадуванням про це, й кожного разу це відволікало й дратувало
Насправді відгук пишу лише тому, що товар дійсно сподобався.
Примітка для продавця: й одного разу достатньо попросити про відгук, людина, яка хоче написати, тому що товар дійсно викликає позитивні чи негативні емоції, сама згадає і напише у зручний для неї час. Хотілося б більше поваги до приватного простору та часу покупців. Дякую!- Достоинства:
- Яскравий колір підіймає настрій у холодні зимові вечори, й не ліняє при пранні. М'ягенький, приємний на дотик. Теплий (поки що не змогла ходити по дому в ньому довго, бо стає спекотно)
- Недостатки:
- Все ж таки синтетика. Було б за щастя знайти аналог з натуральних тканин, але мені поки нетраплялося
Соответствует
- Артюх Е***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Покупали по скидке на подарок к Новому году. Надеюсь, будет долго носиться. На первый взгляд всё хорошо.
- Достоинства:
- Быстрая доставка, качественно упаковано.
- Гуменюк К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Купувала на подарунок, дуже сподобалось. Тепло і практично. По розміру підійшло
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Все супер...дуже гарний і тепленький халатик
- Достоинства:
- Теплий
- Недостатки:
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Дійсно теплий та зручний)
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Замовляв для доньки. Дуже задоволена, гарна і практична річ. Дякую.
- Света Щ***Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Бордовый
Не советуют, качество отвратное, ткань тонкая, внутри аля мех, сквозь который просвечивается красная основная ткань. Карман отдельное криворукое искусство. Пришит ближе к боку, а не по центру.
- Достоинства:
- Размер
- Недостатки:
- Всё остальное