Отзывы покупателей о Зубная паста без фтора от кариеса с пробиотиками Amal` Daily для ежедневного использования профилактика гингивита, пародонтоза Амаль 100 г
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Чудова зубна паста .
- Достоинства:
- Смачна на смак. Відбілює
- Продавец probiotic_shop
Пані Олено, щиро дякуємо за такий приємний відгук про нашу зубну пасту Amal` Daily! Дуже раді, що вам подобається її смак і що ви помічаєте відбілюючий ефект.
Ми спеціально розробили цю пасту без фтору з пробіотиками, щоб дбайливо підтримувати баланс мікробіому в ротовій порожнині та водночас захищати від карієсу й допомагати зберігати натуральну білизну емалі. Користуйтеся із задоволенням, а ми й надалі будемо працювати над продуктами, які підтримують здоров’я усмішки природним шляхом.
- Антон А***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Паста добре очищує зуби без агресивного впливу. Результ відбілювання помітний. Смак приємний, не надто різкий, підходить для щоденного використання.
- Анастасія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Зубна паста добре очищує зуби і має легкий відбілюючий ефект. Вона приємна на смак і не викликає подразнень. Мені дуже сподобалась і думаю замовити ще.
- Екатерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Найкраща паста! Добре відбілює зуби, ефект побачила після першого використання!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Товар соответствует описанию.
- Продавец probiotic_shop
Пані Анно, щиро дякуємо вам за високу оцінку та відгук. Нам дуже приємно, що зубна паста без фтору Amal` Daily відповідає опису та вашим очікуванням.
Ми розробили цю пасту так, щоб вона м’яко доглядала за емаллю та яснами, підтримуючи здоровий мікробіом ротової порожнини завдяки комплексу пробіотиків. Будемо раді, якщо наш продукт і надалі допомагатиме вам у щоденному догляді за усмішкою.
- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Шукала якісну пасту без фтора українського виробника. Знайшла! Приємний смак і дійсно присутній відбілюючий ефект. Рекомендую...
- Достоинства:
- Відповідає опису виробника
Дякуємо за ваш відгук
Нам дуже приємно, що ви обрали українського виробника та залишились задоволені результатом
Зубна паста Amal’ Daily дійсно поєднує ефективне очищення та делікатний догляд: пробіотики Bacillus SPP підтримують здоровий мікробіом ротової порожнини, а кальцію гліцерофосфат сприяє зміцненню емалі та природному відбілюванню
Дякуємо за довіру та рекомендацію!
- Жанна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Чудова зубна паста
- Продавец probiotic_shop
Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук — нам дуже приємно, що зубна паста Вам сподобалась! Раді, що Ви оцінили її ефективність, адже завдяки пробіотичному комплексу Bacillus SPP вона допомагає підтримувати здоровий баланс мікрофлори та захищає від нальоту і запальних процесів. Формула також дбайливо зміцнює емаль і піклується про ясна, забезпечуючи свіжість та комфорт щодня. Користуйтеся із задоволенням
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Користуюсь пастою Amal Daily щодня. Смак приємний, не різкий. Після чищення відчуття свіжості тримається довго. Ясна реагують нормально, без подразнення.
- Продавец probiotic_shop
Дарина, дякуємо вам за довіру та такий приємний відгук про нашу пасту Amal` Daily. Дуже цінно, що ви відмітили м’який смак, тривале відчуття свіжості та комфортну реакцію ясен.
Ми розробили цю пасту саме для щоденного використання, щоб пробіотики SPP Microbiome Protection та натуральні компоненти підтримували здоровий мікробіом ротової порожнини без подразнення. Бажаємо вам і надалі комфортного догляду та здорової усмішки разом з нашими засобами.
- Лілія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Дякую за цю супер-пасту . Кровоточивість ясен зникла дуже швидко (за 2 дні користування) . Ще брала полоскання для рота цього ж виробника. Деже задоволена покупкою !!!
- Достоинства:
- Ефективність і приємний смак
- Продавец probiotic_shop
Пані Ліліє, щиро дякуємо вам за такий теплий і детальний відгук. Нам дуже приємно чути, що вже за кілька днів користування пастою Amal` Daily кровоточивість ясен зменшилась, а поєднання з ополіскувачем цього ж виробника дало помітний результат.
Формулу з пробіотиками SPP Microbiome Protection ми розробили саме для того, щоб м’яко відновлювати баланс мікробіому в ротовій порожнині, а не просто маскувати симптоми. Раді, що вас потішили і ефективність, і приємний смак, і будемо з натхненням працювати далі, щоб і надалі виправдовувати вашу довіру.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Чудова паста!
- Ольга Я***
Без фтору чудова???
- Лиза К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Паста якісна, дуже подобається. Мінусів не знайшла)
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Склад чудовий
- Жанна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Дуже якісна паста!
- Константин М***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Паста підійде всім, дуже приємна
- Никита И***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Отличная паста