- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Шукала якісну пасту без фтора українського виробника. Знайшла! Приємний смак і дійсно присутній відбілюючий ефект. Рекомендую...
- Достоинства:
- Відповідає опису виробника
- Продавец probiotic_shop
Дякуємо за ваш відгук
Нам дуже приємно, що ви обрали українського виробника та залишились задоволені результатом
Зубна паста Amal’ Daily дійсно поєднує ефективне очищення та делікатний догляд: пробіотики Bacillus SPP підтримують здоровий мікробіом ротової порожнини, а кальцію гліцерофосфат сприяє зміцненню емалі та природному відбілюванню
Дякуємо за довіру та рекомендацію!
- Жанна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Чудова зубна паста
- Продавец probiotic_shop
Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук — нам дуже приємно, що зубна паста Вам сподобалась! Раді, що Ви оцінили її ефективність, адже завдяки пробіотичному комплексу Bacillus SPP вона допомагає підтримувати здоровий баланс мікрофлори та захищає від нальоту і запальних процесів. Формула також дбайливо зміцнює емаль і піклується про ясна, забезпечуючи свіжість та комфорт щодня. Користуйтеся із задоволенням
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Користуюсь пастою Amal Daily щодня. Смак приємний, не різкий. Після чищення відчуття свіжості тримається довго. Ясна реагують нормально, без подразнення.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Чудова зубна паста .
- Достоинства:
- Смачна на смак. Відбілює
- Лілія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Дякую за цю супер-пасту . Кровоточивість ясен зникла дуже швидко (за 2 дні користування) . Ще брала полоскання для рота цього ж виробника. Деже задоволена покупкою !!!
- Достоинства:
- Ефективність і приємний смак
- Недостатки:
- Не має
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Чудова паста!
- Ольга Я***
Без фтору чудова???
- Константин М***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Паста підійде всім, дуже приємна
- Антон А***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Паста добре очищує зуби без агресивного впливу. Результ відбілювання помітний. Смак приємний, не надто різкий, підходить для щоденного використання.
- Никита И***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Отличная паста
- Лиза К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Паста якісна, дуже подобається. Мінусів не знайшла)
- Анастасія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Зубна паста добре очищує зуби і має легкий відбілюючий ефект. Вона приємна на смак і не викликає подразнень. Мені дуже сподобалась і думаю замовити ще.
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Склад чудовий
- Екатерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Найкраща паста! Добре відбілює зуби, ефект побачила після першого використання!
- Жанна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Дуже якісна паста!