- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Чудова паста для чутливих зубів, до того ж форма геля дуже приємна при чищенні електрощіткою.
- Достоинства:
- Зменшує чутливість, зручна форма у вигляді гелю, приємний смак.
- Недостатки:
- Продавец probiotic_shop
Дякуємо вам за такий детальний відгук Нам дуже приємно, що паста підійшла для чутливих зубів і комфортна у використанні
Поєднання пробіотиків Bacillus SPP та комплексу рослинних екстрактів допомагає зменшити запалення ясен і поступово знижує чутливість емалі.
Раді, що ви відзначили гелеву текстуру та приємний смак — ми створювали формулу максимально делікатною і ефективною
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Мені сподобалась. Дійсно зменшилася чутливість
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
гарне обслуговування, щоб дати відгук про пасту то треба користуватись декілька місяців, я брав через відсутність шкідливих речовин в пасті - диоксид титана, лаурилсульфат натрия и других. Привлекло присутствие пробиотиков. В противовес антибиотикам, в зубной пасте, это должно быть большим плюсом.
- Василь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Паста м’яка, не подразнює ясна. Після використання приємна свіжість, чутливість зменшилась.
- пивовар и***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Ничего особенного,не впечатлила
- Олена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Рекомендую.
- Достоинства:
- Чудова,якісна, приємна на смак, зменшує чутливість зубів вже після перших застосувань і м'яко очищує без подразнення,красиве пакування
- Недостатки:
- Немає.
- Ясмин К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Сподобалась паста. У мене дуже чутливі зуби і вона ідеальна для мене.
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Суперська паста, вистачає її надовго, ефект крутий
- Инна С***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Я задоволена. Паста супер.
- Макс Д***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Якісна паста
- Любовь К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Купила цю пасту, бо в мене чутливі зуби. Вона добре очищує, не викликає неприємних відчуттів. Відбілює зуби, але не агресивно. Підходить для щоденного використання.
- Крістіна У***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Купила спробувати і дуже сподобалась паста. Буду замовляти ще.
- Георгий С***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Паста чудова, для чутливих зубів підійде.
- Настя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Дуже сподобалась паста, рекомендую!