Отзывы покупателей о Смарт-часы Garmin Venu 3, Whitestone + Passivated, GPS (010-02784-00)

Оценка пользователей 3.43/5
  • Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Купувала годинник у травні, все було чудово до певного моменту коли в мене просто потух екран дисплея. Повідомлення приходили, було чутно вібро, датчик світився, а екран ні на що не реагував. Дуже розчарована. Здала в ремонт чекаю вердикту.

Достоинства:
    Час роботи, бо мала перед ними епл вотчі, то в цьому плані виграють
    Недостатки:
    Зламались через 6 місяців
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Silver-White. Цвет ремешка: White

Перейшла на цей годинник з Samsung Galaxy Gear S3 Frontier, по єдиній причині, він був на Tizen, а нові смартфони після 2024року не підтримують з'єднання з OS Tizen.
    Тепер про Garmin, я дивлюсь на нього через призму свого Gear s3, яким користувалась з 2016 року і він був чудовий у всьому крім відсутності ip68 та тривалості роботи (в 2025 році 1 день з рідною батареєю).
    Плюси Garmin Venu 3:
    1. Гарний дизайн, з імітацією бейзеля (тут я поплутала, думала він активний і крутиться як в Gear, але ніт, і він не захищає дисплей, бо знаходиться нижче дисплея). Зато гарний.
    2. Батарея тримає 13 днів з увімкненими всіма функціями крім AOD, а це оксиметр, пульсометр, gps, відстеження сну, сповіщення, кроки і т. д.
    3. Попередження про надмірну кількість серцевих скорочень в режимі спокою, в Gear того не було, ці дані можна було побачити лише в статистиці або в моменті.
    4. Заточений під велоспорт, можна підключити пристрій від гармін до нього і вони синхронізуються (в мене стоїть Wheel sensor від Garmin на колесі), це зручно. Але на годиннику потрібно увімнути вручну старт велопронулянки, бо запише не всі дані, хоч і розпізнає їзду автоматично і не плутає водіння за кермом по бруківці з їздою на велосипеді, як було в Gear s3.
    5. Є режим для плавання в басейні. Його треба теж запустити вручну і вибрати розмір басейну. Але не розпізнає автоматично стиль плавання, і мені ще поки що не правилтно рахує пройдену відстань. Порахував 1500м замість 600. Хоча може ще навчиться, я лише раз плавала з ним.
    6. Розпізнає прогулянку і малює пройдений маршрут на карті (який можна переглянути на смартфоні в програмі Connect у статистиці активності).
    7. Можна підключити ключку для гольфу (цікава фіча, але мені не в нагоді).
    8. Синхронізується з Samsung Health через Health Sync в односторонньому порядку з Garmin на Samsung Health.
    9. Має круту фічу Body battery, це типу заряд вашого тіла, в залежності від якості сну, залишок заряду залежить від вашої активності і фізичних показників.

Достоинства:
    Не можна стишити дзвінок абонента накривщи екран годинника (як це було в Gear s3), його взагалі не можна стишити, лише відхилити чи прийняти. Якщо стоїть true caller, ім'я абонента не відображається.
    Недостатки:
    Кнопка відмінити знаходиться внизу (в Gear була зверху). Перейти на швидкий доступ можна лише кнопками, свайпу екрану вправо немає, лише вниз і там все буде списком або вліво, теж списком.
  • Сергій

Вкрай негативне враження від годинника.
    Через якийсь глобальний збів годинник перестав запускатися - світився тільки трекутник смерті. Ні які комбінації кнопок не допомагали.
    Здав в ремонт і його дійсно поремонтували. Але після ремонту годинник почав постійно втрачати зв'язок з телефоном, зникати з додатку і виграти повторного з'єднання. Стало просто неможливо користуватись годинником.
    Здав повторно в ремонт. Годинник геть не дешевий і на його ціну якість має бути відповідною.

Достоинства:
    Тренувальні плани та налаштування при тренуваннях в спортзалі.
    Недостатки:
    Якість годинника, перевантажений і складний додаток.
  • Сергій

Зламався через 10 місяців користування. В певний момент просто завис і перестав реагувати на клавіші. Мигав тільки синій трикутник посеред екрану.
    Не допомогло натискання будь яких поєднань клавіш.
    Після ремонту годинник прийшов працюючий, проте працював він як хотів сам. Постійно втрачав зв'язок з телефоном, годинник самостійно зникав з гармін конекту і потрібно було повторно його поєднувати з телефоном. Віддав знову в ремонт.
    Повністью не задоволений. Це мій перший і останній годинник від гармін.

Достоинства:
    Набір тренувань та час роботи.
    Недостатки:
    Низька якість.
  • Олег К***

Чудовий годинник! Все що потрібно в ньому є! Рекомендую!

• Марія С***

Користуюся лише тиждень, недоліків не знайшла. Поки що трохи плутаюся з меню, і перші дні відчувала дискомфорт на руці, але потім звикла

• Олексій Л***

Годинник гідний, мені повністю підходе для цілей годинника, трекеру плавання та трекеру здоровʼя та сну. Без функцій телефону та музики, два тренування на тиждень- акумулятор тримає 13 днів. Прикольна функція повернення у точку старту за компасом.

Достоинства:
    Дизайн, батарея, відслідковування сну, здоровʼя та тренувань. Можна зробити свій дисплей. Можна купити частинами на 15 платежів!
    Недостатки:
    Не підтримують garmin explore, карти можна закачати, але вони такі собі. Коробка не вкрита плівкою (з екологічних міркувань) і не зрозуміло чи нова вона взагалі.
  • Олексій Л***

Годинник гарний, але ж прийшов у коробці без захисної плівки та у пилу.

• Юлиана
    Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Купила часы, в начале 2024г. В принципе, всё работает и всё устраивало, до тех пор, пока в прошлом месяце не сменила телефон на Samsung s24 и теперь эти часы не поддерживают вызовы( т.е. я вижу входящий звонок, но не могу, на часах, принять его или отклонить или совершить вызов( очень разочарована, что теперь, за такие деньги, часы полноценно не удастся использовать, т.к. они не совместимы, по этой функции, с новым телефоном.

• Владислав Ш***

Вирішив написати відгук так як їх доволі мало, так от
    1) Акумулятор тримає два тижні спокійно, якщо включений AOD то 3-5 днів
    6) Чітко рахує і считує показники здоров'я
    7) Боди батари класна і продумана фіча
    8) Bluetooth відносно слабкий, через дві стіни вже може на працювати
    9) Екран видно навіть на яскравому сонці
    10) Інтерфейс працює швидше над на Garmin fenix 7 Pro, але уступає Samsung galaxy watch 7
    11) Вони легкі, для бігу підходить чудово
    12) Ціна зивищена
    13) Вібро потужне і якісне
    14) Затримка на відображення чи дзвінок мінімальне
    15) Відображення фото в повідомленні

Достоинства:
    Акумулятор, екран, вібро, body battery
    Недостатки:
    Замурований інтерфейс, не інтуїтивно
  • Павло Л***
    Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Користуюсь вже пів року. Годинник якісний, надійний. Ніколи нічого не тормозило, не зависало Батарея в середньому тримає 10-11 днів в режимі цілодобового вимірювання пульсу. Швидко заряджається, приблизно за годину. Garmin Pay працює справно з Приват картами, думаю з іншими також проблем не буде. Стандартні трекери працюють добре. Дуже зручна можливість відповідати на дзвінки прямо з годинника. Окремо хочу виділити функцію HRV Status. Не знаю як воно працює, але цей графік, чітко відображає моє загальне самопочуття.

Достоинства:
    Якісний екран, NFC, мікрофон, динамік, точні трекери, швидка зарядка
    Недостатки:
    Ціна, але якість відповідна