- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.7 л
Користуємось таким з народження.Повністю задоволені .Так як він добре справляється зі своєю задачею та має легкий приємний аромат.
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Купувала такий в магазині,тепер замовила на Розетці. Користуюся дитячими, не люблю різні різкі запахи , тому такий мені підходить.
- Достоинства:
- Легкий приємний запах,густий.
- Недостатки:
- Хотілося б,щоб закрутки були запаяні,бо мала таке замовлення,де рідке господарське мило було рідке, розведене,перше замовлення густе,а друге,як вода!
Представник постачальникаНаталіє, вітаємо! Дуже дякуємо Вам за чудовий відгук і за те, що обираєте наш товар!
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л
Не плохой гель! Аллергии не вызывает
Представник постачальникаТетяно, гречно дякуємо Вам за відгук!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л
Все супер,хороша якість
Представник постачальникаАнастасіє, красно дякуємо за відгук та високу оцінку!
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л
Подобається
- ася с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л
Гель норм, запах легкий
- Достоинства:
- Норм
- Недостатки:
Представник постачальникаАся, вітаємо! Дуже Вам дякуємо за відгук і за те, що обираєте нас!
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
норм консистенс , розхож тоєе норм
- Достоинства:
- топ за свій прайс
- Недостатки:
- слабий запах
Представник постачальникаРомане. вітаємо! Дуже Вам дякуємо за відгук!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.7 л
Гель гарно відстірує дитячі речі.
- Достоинства:
- Алергії не має
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяно, вітаємо! Дякуємо дуже за Ваш відгук і високу оцінку!!!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л
Коли купувала дуже переймалася, бо відгуки були різні, але все нормально. Гель пере нормально, плям на машинці не лишає.
- Достоинства:
- Велика пляшка, консистенція
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаІрино, вітаємо! Дуже дякуємо Вам за відгук!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Це нормальний гель для прання! Використовуємо його як основний, іноді додаючи в стірку трохи Ваніша. Запах приємний, досить густий. А головне не дорогий.
- Достоинства:
- Ціна, запах, якість як для такої ціни.
- Недостатки:
- Важкі плями не видаляє, але й не для того його купляли. Для важких плям є Ваніш.
Представник постачальникаОлександре, вітаємо! Ми Вам дуже вдячні за коментар!
- Катерина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Хороший гель, без нарікань.
Представник постачальникаКатерино, вітаємо! Красно дякуємо Вам за відгук!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5 л
Нормальний гель для прання, алергічних реакцій у дитини не виявлено.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаОльга, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук і дякуємо, що обираєте нас!
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Бодяжкный . В других магазинах берем густой , супер, а тут заказали, жидкое близко к воде и не пенеться.... Не советую вообще тут брать!!!!!!
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Недостатки:
- Очень жидкий
Представник постачальникаАндрію, вітаємо! Тепер бачимо Ваш відгук. Ми посталяємо товар Розетці прямо з виробництва, тож дивно, що Вам попався такий гель. Для того, щоб розібратися з цією проблемою, нам потрібна дата виробництва, якщо Вам не складно, напишіть, будь ласка. Ми протестуємо аналогічний гель і дамо відповідь. Дуже Вам дякуємо!
- Андрій Ч***
Дата 09.11.2023
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію, вибачте за затримку з відповіддю, нам знадобився час знайти бутилку такого гелю цієї дати виробництва. Ми його перевірили, ви праві, він дійсно більш рідкий ніж зазвичай. Це пов’язано з іншим згущувачем, який ми вимушені були взяти через те, що фури з сировиною, яку ми купуємо в Європі стояли на кордоні. Цей згущувач працював інакше і гелі цієї партії були відносно рідкі. Але, ми хотіли би зауважити, що згущувач ніяким чином не впливає на якість гелів. Якість прання визначається кількістю ПАВів, ензимів, активного кисню, а згущувач лише робить густу текстуру, бо по-перше це є звично для користувача, по-друге це зручніше у використанні. Але, умовно, рідкий гель як вода, але з високою кількість ПАВів може прати набагато краще ніж дуже густий з малою кількістю активних компонентів. Тож, на якість прання цей згущувач не вплинув жодним чином, хоча звісно, нам зрозуміло Ваше обурення і ми сподіваємося, що така вимушена ситуація була в останнє. Вибачте, будь ласка, ми вже використовуємо старий звичний згущувач, тож можете бути впевнені в нормальній густоті гелю. Щиро дякуємо Вам за відгук і за інформацію.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Мені до вподоби, тому що вважай без запаху. На гелі з запахом реагую дуже важко. Використовую, як для дитячих речей, так і для всіх інших. Відпирає добре, для різного ступеня брудності речей використовую різні режими прання та кількість гелю. Для складних дитячих плям - плямовивідники типу кисневого порошка із попереднім замочуванням. Ціна якісь нормальні.
Представник постачальникаТетяно, красно дякуємо Вам за відгук!
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Стирает на 7 из 10, сложные пятна нудно предварительно обрабатывать
Брал для коротких стирок, возможно, надо добавлять ещё колпачок и ставить стирку на более продолжительный цикл- Достоинства:
- Много, не дорого, удобная бутылка
- Недостатки:
- Как и все гели из этой ценовой категории,требует предварительного нанесения средства перед стиркой на сложные загрязнения
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за Вашу оцінку!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Гарний, прозорий гель з нейтральним ароматом.
- Бондар Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л
Гель як гель
- Валентина В***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.7 л
Шановні представники бренду! Зверніть вже увагу, що у вас написано в описі: "Дитячий гель Satin Natural Balance розроблений з підвищеними вимогами безпеки, оскільки призначений для полоскання рота немовлят з перших днів життя." Вам не соромно таке публікувати?
- Достоинства:
- Гарно пере, немає запаху
- Недостатки:
- Жахлива помилка в описі товару
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Найближчим часом помилку на сайті буде виправлено.
- оксана ш***
і кстаті сьогодні 4.12.2024 і опис так і не змінений!
- Оксана О***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Хороший гель для белья. Стираю детское и взрослое белье. Запаха почти нет, есле слышный аромат. Хорошо выполаскивается.
- Достоинства:
- Нет едкого аромата. Хорошо выполаскивается
- Недостатки:
- Сильные загрязнения не убирает. Нужно отдельно замачивать или пользоваться мылом перед стиркой.