- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: 3XL. Цвет: Черный
Купили товар, но после использования обнаружили небольшой брак со швами. К тому же он не совсем оправдал наши ожидания и не выполнял функцию, на которую мы рассчитывали. Связались с продавцом — без каких-либо споров и лишних вопросов он сразу согласился оформить возврат. Сам товар оставил неоднозначное впечатление, а вот к продавцу претензий нет: честный, вежливый и клиентоориентированный.
- Продавец ModnyashkaBest
Дуже Вам вдячні за зворотній звязок
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 3XL. Цвет: Черный
Вже рік користуємось, все ОК
- Достоинства:
- Гріє
- Продавец AllHit
Ольга, дякуємо Вам за відгук. Приємного користування!
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: L. Цвет: Черный
Купил жилетку в подарок,около месяца более менее работала, но несколько дней назад просто в момент перегорела, оставив черные полосы от нагревательных проводов на одежде человека. Радует,что обошлось без жертв,но теперь у родственницы фобия.
- Достоинства:
- недорого
- Недостатки:
- Надежность,качество работы,качество материала
- ModnyashkaBest
Нам дуже шкода , що трапилась така ситуація . Ми зафіксуємо та передамо цю інформацію постачальнику .
Прошитий погано, одразу всі нитки почали вилазити, прийшлось діставати нитку з голкою Пропрацював тиждень, а далі - відключається і не гріє.
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 5XL. Цвет: Черный
На третій день переламався кабель живлення до павербанку…
- Продавец AllHit
Пане Олеже, нам шкода, що ви отримали негативний досвід користування цим жилетом.
Варто відмітити, що вже 4 роки ми продаємо саме цю модель і вже більше тисячі українців зігріваються з його допомогою.
Дроти розраховані на комфортне носіння під одягом, щоб не заважати при цьому користувачу.
А переламати можна дріт будь-якої товщини та якості.
Ви завжди можете звернутися до нас і ми допоможемо вам в вирішенні будь-яких питань з нашими товарами.
Гарного настрою!
- Лилия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: L. Цвет: Черный
Добрый день, жилетку получила, все хорошо. Размер подошёл идеально. Девушка связалась по телефону сразу, уточнила размер, очень приятная.
И все работает. Спасибо вам большое!!!
Рекомендую.- Достоинства:
- Качество хорошее, работает, греет, одни плюсы.
- Недостатки:
- Нету.
- Продавец ModnyashkaBest
Дуже вдячні вам за довіру
- Лисевич Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: L. Цвет: Черный
Чудовий сервіс, дуже швидка доставка. Жилет гріє добре, я задоволена.
- Продавец ModnyashkaBest
Ми Вам дуже вдячні за вибір нашого магазину
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: L. Цвет: Черный
Гріє добре. Є карманчик для павербанка
- Достоинства:
- Гріє добре. Можна носити і виключеним під куртку чи дома
- Недостатки:
- Сильно маломірить. На L треба брати 2 XL
При наклоні павербанк випадає з кармана, треба обережно
- Продавец ModnyashkaBest
Дуже вдячні Вам за відгук
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: L. Цвет: Черный
Дякую Вікторії за відмінний сервіс: підбір розміру, швидка доставка. Жилет дуже допомагає зігрітися!
- Достоинства:
- Жилет легкий, ношу його вдома, одягаю під верхній одяг на вулицю, навіть спала в ньому коли не було простирадла з підігрівом
- Недостатки:
- Необхідно мати достатній заряд батареї для тривалого використання, тому по черзі використовую 2 пауер банки.
- Продавец ModnyashkaBest
Дуже вдячні Вам за вибір нашого магазину
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 3XL. Цвет: Черный
Понравилась оперативность консультанта
- Антоніна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: 3XL. Цвет: Черный
Дуже задоволена покупкою! Замовляла жилетку з підігрівом для мами. Спочатку прийшов менший розмір, але продавець дуже швидко і без зайвих питань замінив на потрібний. Спілкування приємне, ввічливе, сервіс на високому рівні. Дякую за відповідальне ставлення до клієнтів, обов’язково замовлятиму ще!
- Достоинства:
- Тепла, легка, зручна — ідеальна для холодної погоди
Дуже вдячні Вам за вибір нашого магазину
- Дарья М***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: L. Цвет: Черный
Працює та гріє, також дякую менеджеру чи продавцю за те, що детальніше дізнається за розмір а також завжди на звʼязку.
0°C
- Продавец ModnyashkaBest
Дуже Вам вдячні за вибір нашого магазину
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: XL. Цвет: Черный
Замовляла чоловіку на роботу. Жилет пошитий охайно, підігрів працює від звичайного павербанку,є різні температурні режими. Розмір маломірить, але менеджер про це повідомляла під час оформлення замовлення, тому краще брати на розмір більше. Покищо покупкою задоволені.
- Достоинства:
- Все відповідає характеристикам.
- Недостатки:
- Не виявили.
- Продавец ModnyashkaBest
Дуже вдячні Вам за довіру та вибір нашого магазину
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: L. Цвет: Черный
Жилет просто супер!
А сервiс взагалi на висотi!!!
Дякую Вам!!!- Продавец ModnyashkaBest
Дякуємо Вам за довіру та зворотній зв’язок
- оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 5XL. Цвет: Черный
замовила жилет з підігрівом, все працює, дуже тато задоволений, хто хоче грітися замовляйте, дуже дякую продавцю все гарно розказала і підібрала розмір, щироооо вдячнаааа)
- Достоинства:
- дуже гарно гріє жилет
- Недостатки:
- поки не має
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 4XL. Цвет: Черный
Дуэт уважні продавці, пере телефонували для правильного підбору розміру. Швидко відправили і швидко отримали
- Достоинства:
- Гріють
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: L. Цвет: Черный
Жилетом задоволені ,гарно виконує свої функції
- Достоинства:
- Добре гріє)
- Недостатки:
- Не знайшли .
- Продавец ModnyashkaBest
Дякую вам за зворотній звязок
Гріє від павера, так і від розетки
Розмір підібрала та порадила консультант Вікторія, жилети міломірки.
Тепло.
Щодо якості - нитки стирчать і матеріал тонкий. За свою ціну без претензій- Достоинства:
- Зігрітися на роботі при відключеннях саме воно
- Недостатки:
- Матеріал, якість пошиття - думаю не довговічні
- Продавец ModnyashkaBest
Дуже вдячні за відгук
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: L. Цвет: Черный
Щиро хочу подякувати за неймовірний сервіс і окремо — Вікторії
Так склалося, що перша жилетка, яку я замовила за своїми замірами, виявилася замалою. Звісно, я засмутилася, адже була впевнена, що заміри зроблені правильно. Але далі сталося те, що повністю змінило моє враження на краще.
Зі мною зв’язалася менеджер Вікторія — і це просто неймовірна людина. Максимально уважна, тактовна, дуже тепла й щиро небайдужа до клієнта. Ми спокійно все обговорили, я зробила вже коректні заміри, і Вікторія дуже швидко оформила відправку нової жилетки мого розміру.
Окремо хочу відзначити швидкість — усе було зроблено дійсно блискавично. Я отримала жилетку максимально швидко, і вона сіла ідеально.
Дякую вам за такий рівень сервісу, за людяність, підтримку й турботу про клієнтів. Після такого обслуговування хочеться повертатися знову і знову. Вікторії — окрема щира подяка, ви робите свою роботу з душею- Достоинства:
- - уважне та щире ставлення до клієнта,
- оперативне вирішення проблеми;
- дуже швидка повторна відправка
- Продавец ModnyashkaBest
Дуже вдячна Вам за теплі слова , я дісно горю своім ділом і для меня, як власниці бізнесу це дуже важливо , щоб клієнти повертались до нас з теплотою та рекомендували нас
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: L. Цвет: Черный
зручно, ефективно
- Достоинства:
- зручний жилет, підігрівається, кілька режимів
-20°C
Дякую за зворотній звязок
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Швидко зв'язалися і надіслали.Чудово гріє,зручно перемикати режими
- Достоинства:
- Дуже тепло,коли ввімкнена
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец ModnyashkaBest
Дякую за зворотній звʼязок!Вдячні Вам за вибір нашого магазину
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Шикарний жилет для холодів. Брала для мами, вона дуже задоволена. Гріє достатньо нормально, враховуючи що підключається від павербанка.
Окрема подяка за супер швидку доставку.
Товаром повністю задоволені.- Достоинства:
- Працює від павербанка
- Продавец ModnyashkaBest
Дуже вдячні Вам за приємні слова та зворотній звязок!!!
- Володимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: ModnyashkaBest. Размер: XL. Цвет: Черный
Поки нова то гріє файно далі час експлкатації покаже.
- Достоинства:
- Дійсно гріє
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец ModnyashkaBest
Дякую за зворотній зв’язок
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 5XL. Цвет: Черный
Все добре, при перевірці працює
- Продавец AllHit
Віталію, дякуємо вам за відгук! Приємного користування!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 2XL. Цвет: Черный
все замечательно, мама очень довольна, отдельное спасибо за советы и помощь при покупке с размером, все подошло как нельзя лучше.
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: L. Цвет: Черный
Максимально задоволений товаром і продавцем. Особливо продавцем. Дуже швидко звязались і уточнили деталі, щоб розмір жилетки підійшов як найкраще. Я спочатку обрав не правильний розмір. А те що жилетка була уже на Новій Пошті через 2 з половиною години від мого замовлення, дуже вразило. Оперативна робота, і товар який повністю відповідає опису і моїм вимогам.
- Достоинства:
- Швидкість, відповідність опису.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец AllHit
Олександре, дякуємо вам за відгук. Дуже приємно, що Ви відмітили нашу роботу. Ми завжди стараємось приділити максимальну увагу нашим покупцям. Приємного користування і тихого дня!
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 4XL. Цвет: Черный
Гарно гріє, три режима - це зручно, гарно сидить, дуже зручно. Мінусів нарахував 2:
1. Матеріали таке собі, на швах вилазить пух містами. Також усюди стирчать нитки.
2. Кармани. Розріз кармана зверху, зручно тримати павер-банк, дуже не зручно тримати руки.
Загалом - задоволен, за свої грощі гарна річ.- Достоинства:
- Добре зігріває
- Недостатки:
- Якість матеріалів
+20°C
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 6XL. Цвет: Черный
Гріє, різні режими, зручно.
- Достоинства:
- Допомагають підібрати розмір, сидить добре.
- Недостатки:
- Особливих немає, розміри маломірні, тому проконсультуйтеся.
- 5°C
Маломерит
- Продавец AllHit
Дмитро, дякуємо Вам за відгук. Приємного користування!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Працює, гріє, під броню нормально. Замовлю ще такий на подарунок.
- Продавец AllHit
Володимире, щиро дякуємо за відгук! Щиро раді, що Ви задоволені придбаним жилетом. Нехай зігріває і оберігає Вас від холодів! Приємного користування! Мирного неба!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 3XL. Цвет: Черный
Отличный жилет. Теплый и мягкий. Соответствует описанию
- Достоинства:
- Удобный.
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец AllHit
Ольга, щиро дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що він виправдав ваші очікування. Приємного користування! Мирного неба!
- Іван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Все працює чудово дякую.
- Достоинства:
- Без коміру
- Недостатки:
- Поки не знаю що...
- Продавец AllHit
Іване, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді бути корисними. Приємного користування! Мирного неба!
- Едгар К***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 5XL. Цвет: Черный
Попрацював пару днів включається на пару секунд і сразу виключаєиься
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец AllHit
Доброго дня. Як правило в таких випадках справа не в жилеті, а в павербанку. Потрібно протестувати роботу жилета через адаптер з мережі.
Якщо жилет працює від мережі, то вам потрібно замінити павербанк.
Гарного дня!
- Георгий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 6XL. Цвет: Черный
Проработала три недели. Включается на две минуты и сразу выключается
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 3XL. Цвет: Черный
Позвонила девушка, помогла с размером, я ей сказал свои параметры, она посоветовала взять с запасом, идеально подошло
Греет очень хорошо!
Удобро что нет воротника и в шее не давит !- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Продавец AllHit
Андрію, щиро дякуємо за відгук! Ми раді, що правильно підібрали розмір і ви задоволені придбаним товаром. Носіть із задоволенням! Мирного неба!
- Георгий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 6XL. Цвет: Черный
Пользуюсь три недели, доволен. Посоветовал бы только докупить переходник/удлинитель для провода, чтоб можно было пауэрбанк носить не в жилетке . Спасибо.
- Достоинства:
- С задачей справляется
- Недостатки:
- Коротковат провод, не критично.
- Продавец AllHit
Геогрій, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді бути корисними. Нехай жилет зігріває та збереже ваше здоров'я в цю прохолодну пору року! Приємного користування та мирного неба!
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit. Размер: 3XL. Цвет: Черный
Добрый день. Товар приехал быстро. Жилет работает. Предложенная помощь продавца в подборе размера жилета была очень к стати. Спасибо.
- Достоинства:
- Работает.
- Недостатки:
- Пока не выявлен. Внимательнее с подбором размера.
- Продавец AllHit
Сергій, щиро дякуємо за відгук! Ми раді, що підібрали правильний розмір і задовільнили Ваші потреби. Носіть із задоволенням! Будемо раді бачити Вас знову, Мирного неба!