Отзывы покупателей о Засіб для вигрібних ям та септиків Microbec 25г

Оценка пользователей 4.29/5
  • Отзывы про товар продавца Gidrogazshop
  • Валентин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gidrogazshop. Вес: 1.2 кг

Користуюсь кілька років, результатом задоволений.

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gidrogazshop. Вес: 1.2 кг

Отличный,давно им пользуюсь

• Милаев С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Binexs

Хороший препарат користуюсь декілька років,рекомендую.

• Валентина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reserv

Замовляю вже не вперше , рекомендую продавця та товар
    Даний товар хороший і виконує свої функції

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЧистоТон. Количество в упаковке: 18. Вес: 25 г

Задоволена дією препарату.

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ArtEcoOne. Вес: 25 г

Користуюсь давно, часний будинок в якому проживаю, туалет, ванна і т.д. практично не викачую яму

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЧистоТон. Количество в упаковке: 18. Вес: 25 г

Все добре ,препарат дієвий) тако ж продавець супер ,все швидко прислали й добре запаковано)

Достоинства:
    Працює так як і має працювати.
    Недостатки:
    Немає за цю ціну недоліків взагалі
    • Продавец  ЧистоТон

Дякуємо за замовлення!

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ECOSTORM

Все чудово! Відповідає опису.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18. Вес: 450 г

Багато років користувались цим засобом для свого бетонного септіка. У лютому придбали виготовлений у кінці 2024р. Зараз десь знайшли і поклали у поштомат зроблене ще 07.2023. Для таких засобів з живими бактеріями темп.зберігання повинна бути до +25С. Влітку минулого року у нас було +41С, а як зберігалось стало зрозуміло, бо препарат НЕ працює. Бактерії мертві. Жахливий сморід, як від звичайної вигрібної ями йде в дім. Уважно треба перевіряти, що вам поклали.

Недостатки:
    Не свіжий товар

• Валерий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Binexs

Добре працює навіть у зимовий період

• Олександр Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЧистоТон. Количество в упаковке: 1. Вес: 25 г

• Продавец  ЧистоТон

Дякуємо за замовлення

• Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18. Вес: 450 г

Чудовий засіб. Багато перепробував, але цей дійсно працює. Раніше викликав викачку раз на місяц, а з цим засобом вже півроку немає потреби.

Недостатки:

Станіслав, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Кузьо С***

Працює

• Володимир Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Binexs

Самий кращий засіб для септика

• Михайло В***

Ок

Михайле, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Городич. Вес: 25 г

Прийшов не той товар що замовляла

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже не задоволена
    • Продавец  Городич

Вітаємо! Можливо на складі помилилися! Можемо зробити заміну або повернути різницю коштів. Зараз вам перетелефонує наш менеджер

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1 кг

Засіб працює. Буду купувати вчергове на літній сезон. Гарно прибирає запахи. Збільшує всмоктування рідини.

Достоинства:
    1кг вистачило майже на 2 сезона

Володимир, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АлефАгроСенс. Вес: 1 кг

Дійсно дієвий засіб

• Продавец  АлефАгроСенс

Дякуємо за відгук

• Роман Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Binexs

Все як в описі, швидка доставка. Препарат справляється з своєю задачею.

Недостатки:
    Немає.
  • Паратова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Binexs

Все в наявності ,швидка доставка,дякую.

• Катя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HarvestUp

Швидка доставка, все сподобалось

• Владимир П***

Є результат

Достоинства:
    Просте застосування

Володимире, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Шестаков А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Binexs

В користуванні 4 роки. Яма 3 кільця, пачки вистачає на 2 роки (3 дорослих людини, на дачі, користування кухня, туалет, душ все тільки 5 місяців у теплий сезон.). Запаху немає. Додаю мірну порцію раз на тиждень в унітаз.
    Повністю відповідає очикуванням.

Достоинства:
    дійсно працює
    Недостатки:
    не вявив
  • Владимир П***

Гарний засіб. Працює.

дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18. Вес: 450 г

Эффект - "0". Спустя неделю вообще никакой реакции не произошло. При том, что засыпал непосредственно в септик.

Достоинства:
    Недостатки:
    Ужас, а не товар.

Сергію, даний засіб не є хімічним, тому миттєвої реакції не варто очікувати. Оскільки в основі засобу - живі бактерії, які природнім шляхом переробляють відходи, необхідно більше часу, щоб побачити результат, залежить від особливостей та рівня заповненості вашого септика чи вигрібної ями. Також важливо систематично відповідно до дозування вносити препарат.
      Зверніть увагу, що застосування сильних дезінфікувальних хлорвмісних засобів і антибіотиків, а також збільшення об'єму нечистот може знизити ефективність впливу Мікробека.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1 кг

Більше 3х років використовую у справжньому сертіфікованому септіку із бетона. Гарно працює, навіть, с невеликим дренажним полем. Ні запаху, ні перетікання, немає переповнення, непотрібно нічого відкачувати. Пральна машинка, посудомийка, санвузол тощо - використовуємо тільки органічні засоби.У ямах без дна, які сусіди скрізь "обладнали" та зі звичайними хімічним побутовими засобами, працювати не буде. Ще й все спливе з грунтовими водами і забруднить середовище. Перш ніж писати, що не працює в вашій самопальній вигрібній ямі, почитайте для чого цей засіб. Не шкодуйте грошей на септік і буде вам щастя і природу збережемо.

Достоинства:
    Робочий засіб для септіка
    Недостатки:

Сергію, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1 кг

Користуємося вже багато років, свої функції виконує повністю. Сторонніх запахів немає. Використовуємо для санвузла в приватному будинку.

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    Ціна кожного разу зростає нажаль

Євгенію,дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1 кг

Гроші на вітер. Ваняє на весь двір… Сусіди возмущалися, що за запах…

• Максим Г***

непрацює

Достоинства:
    непрацює
    Недостатки:
    непрацює
  • Юрий М***

Отличный товар Рекомендую

• Щербина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1 кг

Експлуатуємо засіб 2 неділі.Поки що ефекту зниження рівня септика в вигрібній ямі не замітили.Але надіємось ,що через 4 місяці ,коли засіб закінчиться ,ефект буде.

Достоинства:
    Засіб розчиняється швидко ,зявляється запах лимона.
    Недостатки:
    Ще не встигли помітить.

Миколо, для видимого ефекту необхідно застосовувати засіб тривалий час. Це не є хімічний преперат, тому миттєвого ефекту не буде.
      Рекомендуємо систематично використовувати засіб відповідно до інструкції та дозування, щоб поповнювати колонію бактерії, яка і переробляє вміст вигрібної ями.

• Щербина Н***

Я на це і розраховую.

• Тетяна С***

Дякую!

Достоинства:
    хороший якісний септик
  • Рудов С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1 кг

Брал для уличного туалета маме и теще в августе. Боялся, что не будет нужного эффекта, т.к. препарат работает вроде в теплое время года. Запах поменялся сразу. А вот уровень фекалий не изменился у тещи и конкретно снизился у мамы. Причина, как я думаю, в том, что у мамы установлен унитаз и постоянно сливалась вода, после каждого посещения туалета и при добавлении септика. У тещи же, вода не добавлялась вовсе.

Сергію, дякуємо за ваш відгук. Бактерії працюють лише у рідкому середовищі, тому додавання води є критично необхідним.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Binexs

Дуже кльовий засіб, самий кращий серед інших, він дійсно забирає запах з септика, очищає труби і т.п.
    Рекомендую, користуюсь цим засобом вже більше 5 років.

Достоинства:
    робить роботу
  • Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1 кг

Брала для дворового туалета, сыпала, заливала водой, сыпала больше, заливала - результат так и не увидела. Единственное запахи немного убирает, в остальном ноль. Брала другое средство, там вода реально пошла, бактерии работали. Здесь же без эффекта

Достоинства:
    Убирает запах ненадолго, если насыпать и не заливать
    Недостатки:
    Не работает как должен
  • Сергей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18. Вес: 450 г

Препарат працює чудово,як на мене він найкращий на нашому ринку) сподобалось зручне пакування бумажне ,дуже зручно користуватися )

Достоинства:
    Працює чудово,зручні пакетики) пахне)
    Недостатки:
    Потрібно запускати кожен тиждень( погано що вони тільки анаеробні,хотілося б в майбутньому щоб вдосконалили і добавили й аеробні бактерії в склад)