Отзывы покупателей о Маска для сна 3D универсальная дышащая повязка на глаза с эффектом памяти для медитации чёрная Kayfovo AMD - 20 + подарок

Оценка пользователей 4.7/5
  • AI аналіз відгуків
    73 відгуки:  позитивний — 80%, нейтральний — 10%, негативний — 10%
    Клієнти здебільшого висловлюють позитивне враження від маски для сну. Основні переваги, які відзначають покупці, — це зручність, можливість регулювання, ефективне блокування світла й приємний матеріал. Багато хто задоволений ціною, швидкою доставкою та приємними подарунками у комплекті (беруші). Серед недоліків часто згадують невідповідність товару фото (наприклад, колір або форма), недостатнє прилягання до обличчя в окремих випадках та певні нюанси з якістю після тривалого використання. Загалом маска збирає позитивні відгуки, але для деяких користувачів є індивідуальні моменти дискомфорту або невідповідності очікуванням.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Робоча тема :-) Все добре, зручно, розмір налаштовується.

Достоинства:
    Ціна, можливість регулювання розміру, не пропускає світло.
    • Продавец  Lemeshop

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Синий

М*яка,зручна пов*яка.

• Віталій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный

Маска супер за свою ціну. Вночі не парить, світло не пропускає зовсім. Зручний поясочок з регулюванням, але міг бути більший.

Достоинства:
    Матеріал, ізольованість, глибший сон, ціна
    Недостатки:
    Трохи тисне на потилицю
    • Продавец  Lemeshop

• Наталия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

Хто хоче лаконічну пов'язку, без зайвих наворотів ,то рекомендую.
    Матеріал приємний,регуляція зручна.Легка тканина ,світло не пропускає.Отримали швидко!)

• Соответствие размерной сетке

• Галина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Розовый

Дуже зручна маска. Мʼяка, не пропускає світло. З нею можна спати до ранку, її зовсім не відчуваєш.
    Беруші не використовувала.

• Ариана Н***

Добре

• Соболь А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный

Дружині подобається, а значить і мені.

Достоинства:
    Добре прилягає. Форма що не чіпає ніс.
    Недостатки:
    Не виявили.
    • Продавец  Lemeshop

• Микита К***

Прикольна

• Литовченко О***

Якісний товар.

Достоинства:
    Приємний на дотик матеріал
    Недостатки:
    Дещо мала площа поверхні
    • Продавец  Lemeshop

• Елена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хорошая масочка, мягкая, легкая, практически неощутима на лице, при этом полностью перекрывает свет. Не знаю как износится в процессе эксплуатации, но маска очень приятная. Купила себе две штуки. Рекомендую

Достоинства:
    Мягкая, легкая, удачный крой, возможность отрегулировать размер
    Недостатки:
    не нашла
    • Соответствие размерной сетке

• Мария К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный

Замовила маску кілька тижнів тому. Дуже зручна. Найбільше сподобалось те, що можна регулювати стрічку (за рахунок якої тримається маска). Тобто вона підійде на будь-який обʼєм голови. Також маска не пропускає сонячне світло (якщо плануєте спати в день) і робить сон міцнішим

Достоинства:
    1. Регульована шлейка.
    2. Швидка доставка
    3. Маска гарно «перекриває» попадання світла в очі, від чого сон стає міцнішим
    4. Є виріз для носа , тому маска прилягає максимально щільно до очей
    Недостатки:
    Поки що мінусів в ній не побачила
    • Продавец  Lemeshop

• Денис К***

Удобная маска

• Галина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Замовила вранці, в той же день ввечері забрала в точці видачі. Маска для мене зручна, не давить. Зручно спати на боці в ній. Мені подобається!

Достоинства:
    Мʼяка, зручна, тонка, швидко відправили

• Евгений П***

Гарна,швидка доставка
    Маска зручна, з регулюванням

• Альона А***

Подарунок відсутній

• Михаил
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Одна из самых удобных маск для сна, что пробовал, рекомендую

Достоинства:
    Регулировать размер удобно, прилягает плотно, весь свет закрывает, тем не менее будучи довольно легкой и удобной
    Недостатки:
    Материал мог бы быть поприятнее, но ничего критичного
    • Соответствие размерной сетке

• Ілона М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный

Зручна, добре блокує світло. Але через 4-5 місяців не постійного користування почала розслоюватись по краям

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Красный

Добре спати

• Анатолій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Замовив маску з доставкою у відділення Розетки. На сайті Розетки відобразилось, що товар буде доставлено впродовж чотирьох днів. Оскільки, маска потрібна була для використання після операції, а до її проведення залишилось 2 дні, я зателефонував постачальнику товару. Не знаю як вони вирішили з Розеткою, але маску я отримав перед операцією. Щиро дякую за розуміння, швидку доставку і якісний товар.

Достоинства:
    Швидка доставка. Маска зручна та комфортна .
    • Продавец  Lemeshop

• Ірина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже зручна та комфортна маска. Швидка доставка.

• Продавец  Lemeshop

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Дякую за товар, дуже зручно.

• Соответствие размерной сетке

• Кирилова С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный

Маска мʼякенька, вії не чіпляє, блокує гарно світло — дуже зручна, дякую!

• Денис Б***

Гарна маска

• Антон Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Мені вислали іншу маску, я теж працюю продавцем, і вашому складу позор, і не рекомендую це безвідповідальність

Достоинства:
    Не то що на фото
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за відгук і перепрошуємо за ситуацію. Нам дуже шкода, що ви отримали товар інший товар. Зверніться до нашої тех. підтримки для обміну

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Красный

Я дуже задоволена своїм вибором цієї маски для сну. Вона зручна, м'якенька на дотик, ніде не давить, зручно в ній спати і засипати при яскравому світлі. Дякую Вам
    Ще хочу додати, я прочитала відгук Дмитра... якби в мене не було б цієї маски, то я б задумалася чи купувати її. Дійсно вона не дуже щільно прилягає до носа і пропускає світло, але вона не давить у ніс, а коли закриті очі, то все добре. Напевно Дмитро спить з відкритими очима
    Дякую Вам за приємний подарунок! Рекомендую покупця за уважність та якісний товар)

Достоинства:
    Гарна якість

• Кузнєцов О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный

Маска приємної якості, дійсно виконує свою роботу, легка і зручна. Доставка була звичайною. Дякую за товар і Вашу роботу.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Дружина заберає ;)
    • Продавец  Lemeshop

• Людмила О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Швидка доставка ,гарний магазин

Достоинства:
    Швидка доставка
    • Соответствие размерной сетке

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Маска дуже класна!
    Дуже задоволена , приємна , мʼяка , можна регулювати по вашому розміру .
    Це найкраща маска що в мене була!
    Дякую !!!

Достоинства:
    Мʼяка , не давить

• Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный

Маска повністю виправдала очікування. Стала у дружини невідʼємним аксесуаром. Вдягає її або перед сном, або вже після сходу сонця, якщо яскраве світло починає заважати спати.

• Віталій К***

Все підійшло, Все чудово. Доставка безкоштовна

• ІІ
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Серый

Гарна маска за свій кошт, досить комфортно спати, майже не злазить з обличчя

Достоинства:
    Приємна

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Серый

Маска зручна, в подарунок були беруші. Доставка вчасна

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Серый

Виглядає як товар з магазину "все за долар, на додачу немає особистого пакування лише прозорий целофановий пакетик. Для людей з міцними надбровними дугами, пласким носом глибоко посадженими очима може виконувати свої функції. Для решти людей буде не дуже зручним. Або основою для конструктора "зроби сам". Підходить лише для того, щоб отримати перший негативний досвід)

Достоинства:
    За певних умов може виконувати свої функції
    Недостатки:
    Дешевий вигляд, кріплення на потилиці відчувається на щильних подушках, пропускає світло знизу завдяки незручній формі для носу.
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук і чесний опис вражень. Нам дуже шкода, що маска для сну не виправдала ваших очікувань. Ваша думка допомагає нам краще розуміти потреби клієнтів і покращувати асортимент. Ми звернемо увагу виробника на конструктивні недоліки, про які ви згадали — особливо щодо кріплення і форми, яка не підходить для всіх типів обличчя. Якщо хочете, можемо допомогти підібрати інший варіант маски для сну, більш зручний і якісний. Будемо раді зробити все, щоб ваш досвід з нашим магазином був позитивним.

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Серый

Маску для сну, купила у червні місяці, заказувала сіру, прислали чорну. Гумка вже розтягнулася. Дуже не задоволена своєю покупкою, вона не коштує, ці гроші, котрі я, за неї заплатила.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Зовсім не тримається на очах.
    • Продавец  Lemeshop

Перепрошуємо за ситуацію з кольором і незручності, які ви відчули. Ваш відгук уже передано відповідальним за перевірку замовлень.

Щодо гумки — це нетипова ситуація. Напишіть нам, будь ласка, через форму зв’язку на сайті, ми постараємось вирішити питання якнайшвидше.
      Дякуємо за зворотний зв’язок — це допомагає нам покращувати якість!

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Розовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Отличная маска, всем довольна. Мне мешал свет от монитора и роутера. Все супер, мамка не пропускает свет. На голове держится, но не жмет

Достоинства:
    Хорошая маска, свет не пропускает, в комплекте были беруши. За такую цену супер

• Христина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Розовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудова маска, врятувала мене від недосипання. раджу

Достоинства:
    Все супер