Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Антистресс сквиш кошачья лапка котика игрушка для детей BRS прозрачная

• Татьяна Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Все добре. Тільки я замовляла рожеву, а прийшла жовта....

• Илля Б***

Сквіш - супер!

• Ірина Л***

Копаний якісний сквіш!

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Купував цей товар для доньки все супер гарна якість продавець дуже швидко відправив

• Ева С***

• Іван С***

Хороша якість, діти задоволені

• Назар К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Все супер, дітям сподобалось, товар як на фото!

• Татьяна Б***

Супер лапка

• Вікторія М***

Все супер

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Сквіш якісний. Дитина задоволена.

Достоинства:
    Оперативна відправка
    Недостатки:

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Прозора, липка, все як в описі. Дитина задоволена! Тільки в школу брати не раджу щоб не фарбувати стелі)

Достоинства:
    Носимо її в чохлі, в якому вона прийшла, зручно і практично
    Недостатки:
    Може лишать плями на поверхнях після прилипання
    • Продавец  StarLight

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Подарувала дитині подруги. Дуже сподобалась іграшка.
    Якість, ціна, обслуговування - все на відмінно! Рекомендую)

• Катя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Відмінний антистрес! Дуже м'яка і приємна на дотик лапка.