Лише 4 години вражаючих знижок!

Отзывы покупателей о Игрушка антистресс кошачья лапка котика сквіш для детей BRS Pink

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гарна лапка, швидка доставка, задоволена як товаром так і відношенням до роботи.

• Анастасія М***

Дитина задоволена, тапає лапку та знімає стрес у 7 років

Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  StarLight

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Брал несколько разных игрушек для сына. Перзвонили с магазина,чтобы уточнить цвет лапки. Сам лично не щупал))), но ребенок был рад. А это главное.

Достоинства:
    Ребенку понравилось
    • Продавец  StarLight

• Анастасия М***

Товар прекрасний,

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Якісна лапка. М'яка і приємна на дотик, вона чудово розтискається і швидко повертається до початкової форми.

• Нагорна Т***

Підкажіть будь ласка, який її розмір