- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с зеленым
Як на мене, то місця по довжині для дитини замало. Дитина вище 80 см буде в притик.
Підставка під ніжки має лише 3 положення і не опускається повністю донизу. Також, вона закоротка. Коли дитина сидить, то ніжки виступають за неї, висять, що як на мене - незручно. Ніжки неможливо поставити на підставку знизу, бо немає у підставці такого положення.
Спинка регулюється ремінцем. І це регулювання - так собі. У самому верхньому положенні спинки все одно виходить, що дитина ніби напів-лежить. При тому, що саму спинку руками можна нахилити ще більш вертикально, а от зафіксувати ременем - ні. Тобто, дитина пристебнута ременем все одно може відчутно нахилитися уперед.
Основа для сідушки та спинки зроблені не з міцної пластмаси а з пластикового профілю. Схожого на вагонку для стелі. Два тонкі листка з перегородками між ними. Від цього, вже при навантаженні у 10-11 кг сідушка та спинка починають прогинатися.
Школа, що коляскою вже покористувалися, тож здати її у магазин не вийде.- Достоинства:
- Великі колеса, які не треба накачувати, москітна сітка у комплекті
- Недостатки:
- Замале місце для дитини. Непродумане регулювання спинки та підніжки. Коротка підніжка
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ZeeLio. Цвет: Розовый с черным
Користуюсь коляскою вже 1.5 роки . Дуже задоволена . Вона зручна як для дитини так і для мене .Легко складається та розкладається , дуже добре закриває козирок як від вітру , так від дощу , звичайно плащ додатково потрібен .Дуже вістка корзина . Також колеса дуже легко знімаються .За час користування міняли підшипники на колесах, зламався на 1 колесі від удару але на всяк випадок вирішили поміняти всі. Підстаканник не зручний , тому майже одразу перестали користуватися ,бо кріплення в самому стаканчику розійшлося . Також мені дуже подобається дизайн самої коляски, я не шкодую що саме її замовляла )
- Продавец ZeeLio
Дякуємо за Ваш відгук
З повагою ZeeLio
- Анастасия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с зеленым
Реальность не оправдала ожидания, на фото коляска выглядит на много лучше, описание не соответствует действительности,посмотрим как будет на практике в езде.
- Достоинства:
- Лёгкая, маневреная
- Недостатки:
- В описании написано что есть сумка и чехол на ножки по факту их нет!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Юлия Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с розовым
Замовила колясочку в рожево чорному кольорі,в характеристиці писалося що комплектація москітна сітка чехол на ніжки ,в результаті прийшло без чохла на ніжки а з москіткою і підстакаником,розчарована відмовилась від замовлення, пишіть будьласка правильно характеристику.
- Недостатки:
- Відсутність чохла на ніжки