Отзывы покупателей о Сухой беззерновой корм для юниоров Nature's Protection Superior Care White Dogs Grain Free Junior Small and Mini 17 кг

Оценка пользователей 4.36/5
  • Отзывы про товар продавца The plus
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

В мене чотири мальтезе, всім дуже сподобався, беру вже не в перший раз.

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDM&S. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Дякую, за оперативність відправки, все сподобалось, корм супер, моя собачка оцінила!!!

Достоинства:
    Гарна ціна
    Недостатки:
    Не бачу
  • Леонід
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormynka.store. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

якісний корм, рекомендація ветеринара. швидка доставка, супер ціна

Достоинства:
    повний комплекс вітамінів
    • Продавец  Kormynka.store

Дякуємо за відгук)

• Таісія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INZOO. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Все супер

• Дарья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мохнатий

Корм супер.Цена выгодная.Глазки текут но не так сильно как текли раньше.Мы почти месяц на этом корме,собака его уплетает!!! Хотя всегда был безразличен к этому,а щас в миску насыпать не дает.Изначально как перешли он стал очень много какать,очень много.Раз 5 за день было а то и больше ,хотя всегда не больше двух.Но сейчас все супер,все наладилось,я довольна и собака тоже.Мы будем и дальше заказывать этот корм тут.Обратите внимание что корм на развес и его присылают в зип пакете.За счёт этого цена очень выгодная ))))

• Продавец  Мохнатий

Щиро вдячні за чесний відгук:)
      При турботі до улюбленця - головне терпіння,і Ви завдяки йому вирішили багато проблем:)Всім би хвостикам таких чудових батьківБудемо раді Вашому замовленню знову!

• Ірина

Чудовий професійний корм. Беру для вест-хайленда. Задоволені результатом.

• Валерія З***

Моєму песику подобається цей корм. З очима все добре. Гранули такі як і в маленькому форматі ( 1.5 кг) . Рекомендую!

Достоинства:
    Очі не течуть, песику подобається, вигідніше купляти, на довше вистачає.
    Недостатки:
    Пока нема
    • Продавец  Kormynka.store

Дуже вдячні, дякую за відгук!

• Ірина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

У мене щеня вест хайленд. Купляю цей корм вже не перший раз. Порадила подруга, яка займається розведенням вестів. Я в захваті від корму. Багато переваг від інших кормів преміум класу, одна з них - ціна. А головна - позбавились коричневих доріжок під очима та покращили травлення.

Вітаємо та дякуємо за ваш відгук! Хай смакує

• Наталія В***

Чудовий корм

Вітаємо, Наталія! Дякуємо за відгук, бажаємо найкращого для Вашого улюбленця.

• Юлія

Взяла цей корм для своєї собачки, яка тільки з'явилася у мене, по рекомендації заводчиці ,взяла цей корм. Мене здивувала форма,(фото добавлю), ну і собачка день їсть день рвота, понос ..я думала можливо щось з підлоги підібрала, давала їй , пробіотики , але так 2 тижні. Поки не вирішила взяти такий же корм тільки інший смак, він прийшов і по кольору і по формі нормальний , їсть вже місяць і все добре . Можливо то партія така чи підробка , не розумію . Як знову не натрапити на таке?

Недостатки:
    Саме після цього смаку, собаці було погано(

Вітаємо, шкода що корм не підійшов. Причин для такого стану може бути безліч: зміна середовища, стрес, індивідуальна непереносимість окремих інгредієнтів та багато іншого. Якщо підійшов корм з іншим складом залишайте собаку на ньому на постійній основі

• Леся З***

Найкращий корм для моєї мальтійської болонки і дуже гарна знижка на нього

Недостатки:

Вітаємо, Леся! Дякуємо за відгук, бажаємо найкращого для Вашого улюбленця.

• Ксения Н***

Найкращий корм для мого японського шпіца. Немає у собаки проблем з травленням і шерсті блискуча і біла.

Достоинства:
    Класс
    Недостатки:
    Задорого. Вигідно купляти великий мішок корму

Вітаємо, Ксенія! Дякуємо за відгук, бажаємо найкращого для Вашого улюбленця.

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мугівара. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

За складом корм хороший, наш ветлікар нам його рекомендувала.
    На жаль цуценя мальтезе відмовився його їсти. Чи запах йому не подобається чи щось інше, але не заходить взагалі.
    Будемо шукати для нього інший корм.

• Светлана К***

Вкусняшка! Щеночку шпицику оооочень понравилась!!!

Достоинства:
    Всё окей!
    Недостатки:
    Пока нет.

Вітаємо, Світлана! Дякуємо за відгук, бажаємо найкращого Вашому улюбленцю.

• Наталя Б***

Все ок, все вчасно

Вітаємо та дякуємо за вашу покупку! Хай смакує

• Лілія Ю***

Моєму хвостику підходить, їсть із задоволенням

Вітаємо, Лілія! Дякуємо за відгук, бажаємо найкращого Вашому улюбленцю.

• Сергій С***

Ок

• Анатолій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormynka.store. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Корм хороший, дуже дякуємо продавцеві за швидку реакцію, а також за подарунок для улюбленця)

Дякуємо за відгук!)

• Марія П***

Покупал корм для мальтезе, вызвал аллергию, шерсть под глазами красная, кожа красная, начал чесаться, ветеринар предложил заменить на другой корм, буду выбирать и пробовать. Конечно это все индивидуально, просто чтобы вы знали, что хороший состав не всегда равно что будет все отлично, к самому корму претензий нет

Достоинства:
    Хороший состав, относительно приятная цена
    Недостатки:
    У собаки неприятно пахнет изо рта

Шкода, що корм не підійшов. Така реакція може бути викликана особистою непереносимістю деяких складових корму. Для більш вірного вибору корма можна здати аналізи на алергени. Бажаємо здоров'я Вашому улюбленцю

• Наташа С***

Добрий день, який корм підібрали?

Вітаємо, Марія! Так, наш корм не є панацеєю для всіх песиків, ви праві що це все індивідуально для кожної собачки, тому потрібно брати те що ваш носик буде їсти із задоволенням!

• Анна Л***
  • Наталч Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDM&S. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Цуценя задоволене, зручна упаковка. Супер!!!

• Антон С***

Купую вдруге,чудовий корм

• Антон С***

Цуценята мальтіпу дуже добре їдять,очі не тікуть

• Елена К***

Помима корма сухого, что еще даете из еды вашей собачке?

• Аліна З***

Шпиц не есть его вообще первые 2-3 ел ,теперь даже к миске не подходит

Недостатки:
    Не есть корм
  • Надежда А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RichPets. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Отличная цена

• Юля Б***

Корм щеня шпіца їсть добре. Але очі течуть далі, навіть стало гірше.

Достоинства:
    Щеня їсть активно
    Недостатки:
    Сльози далі течуть, коричневі кола навколо очей збільшились
  • Сергей Р***

11 дней кушает белый шпиц, результата 0

Достоинства:
    11 дней кушает белый шпиц, результата 0
    Недостатки:
    11 дней кушает белый шпиц, результата 0
    • Аліна З***

Тоже самое ,вы что-то нашли подходящее если да ,то отпишите пожалуйста,тоже ищу

Вітаю! Для відчутного результату має пройти не менше двох - трьох тижнів.

• Світлана С***

Нажаль, дівчинка бівер 4 місяці їсть корм без особливого задоволення. Дуже дрібна фракція, як для корму Junior, ледь більша за сочевицю. Їсти собаці незручно. Шкода, що виробник ніде не вказує розмір гранул.

Достоинства:
    Склад
    Недостатки:
    Дрібна фракція. Відсутність інформації про це.
    • Ольга С***

Мій бівер теж не хоче його їсти в чистому вигляді (так розумію, запах заслабкий, не приваблює його). Але якщо додати буквально дрібочку консерви з ягнятини цього ж виробника, розбавленої водою (зовсім трішки, на кінчику чайної ложки)- їсть дуже добре! Також я пробувала додавати кілька гранул сухого корму з ягнятини для цуценят всіх порід (теж NaturesProtection)- ефект вражаючий! Змітає все за хвилину! Тому пробуйте або підмішувати, як я, або просто перейдіть на корм з ягнятини цього ж виробника. Там і гранули більші десь втричі.

Добрий день! Справді, для деяких собачок можна додавати трохи теплої води або консервів для заохочення. Ваш спосіб дієвий та вірний

Доброго дня! Дякуємо за відгу. В кормах для дрібних порід завжди дуже маленька грарнула, дійсно. Наразі у вашого цуценяти йде активна фаза зміни молочних зубів, тож є дискормфорт при вживанні сухого корму - це нормально. Для кращого поїдання радимо додавати зовсім трошки теплої води перед годуванням.

• Александр Ш***

Корм хороший! Японский шпиц сметает за минуту. У корма приятный рыбный запах и мелкие гранулы, что для щенка то, что нужно. Шерсть белая, глазки не текут, все отлично!

Достоинства:
    хороший состав
    мелкие гранулы
    подходит для белых собак идеально
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук, бажаємо найкращого для вашого улюбленця!

• Ирина Ю***

Скажите пожалуйста, через какое время получили такой результат с глазами? Когда перестали слезки??

• Оксана

Моя мальтезе ест с удовольствием. Заказываю регулярно. Запах приятный , не резкий. Крупинки не большого размера.

Достоинства:
    Запах
  • Аліна С***

Ми їмо ваш корм вже більше ніж пів року. Він ідеально підходить для нашого мальтезика, очка не течуть, почувається він добре. Тут внизу писали, що акційний корм був поганий. Я також брала його по акції, і все було супер, жодних проблем. Також тут казали, що собачки зригують корм, це швидше за все від того, що його забагато дають, і він розбухає в шлунку. Це важливий фактор на який потрібно звертати увагу при годуванні.
    Ми радимо ваш корм усім знайомим, і всі задоволені)
    Єдине що хотілось би упаковку 5 кг, а то 1.5 замало а 10 забагато
    Дякую вам за те що ви є, без вашого корму наш песик не був би таким щасливим. До слова, він його їсть дійсно з апетитом і завжди радий ️

Достоинства:
    Склад, запах, апетит собаки
    Недостатки:
    Немає 5 кг упаковки
  • Анна

У нашей собаки начали течь глазки и порекомендовали этот корм , надеялись проблема решиться , но ситуация не изменилась в лучшую сторону

• Вікторія В***

Добрий день!Не підкажете на який перейшли?В нас також така сама проблема

• Kaтерина Ц***

Підкажіть, будь ласка,на який перейшли?Ніде не можу знайти альтернативу

• Оксана Т***

Для мальтезе отличный корм

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Цена
  • Александра

Давно берём этот корм, но последние 2 пачки еле доели. собака от него полностью отказывается.. вроде голодная, активно бежит к миске, потом нюхает и уходит..

Достоинства:
    Хороший состав, действительно глаза не текут
    Недостатки:
    Собака отказывается его есть
    • Елена

У меня та же проблема. Отлично съела 3 пачки, а от последней наотрез отказалась. Перешли на ягнятину. Ест. А этот корм при подмесе оставляет.

• Оксана

Хороший корм. Нет резкого неприятного запаха. Заказывать будем еще.

Доброго дня! Дуже дякуємо за Ваш відгук, нам приємно, що Ви обираєте найкраще для Ваших улюбленців)

• Вікторія

Давно были на этом корме и всегда были довольны. У нашего мальтезика глаза текли меньше, ел его хорошо. Но несколько недель назад заказали корм по скидке на Розетке. Наши знакомые с Мальтезе тоже этот корм заказали в то же время, что и мы (по нашей рекомендации). По началу собака его ела с большими уговорами и пропускала приёмы пищи (думали из-за жары). А со временем он в принципе перестал его есть и 3 дня ничего не ел. Поняли, что дело не в жаре и не в характере - проблема была в корме. Перешли на другой корм и собака ест его с удовольствием, приёмы пищи не пропускает, не смотря на жару. У знакомых собака хорошо ел этот корм, но попали в больницу с отравлением. Ветеринар не подумал на корм, а решил что в другом проблема и они временно перестали есть корм, а ели что-то другое. Как только вернулись к этому корму, их собаке снова стало плохо, он срыгивал его не переваренным. Они вернулись на свой предыдущий корм и всё наладилось. Очень жаль, что этот корм испортился. Это был единственный корм, от которого меньше текли глаза и он очень нравился нашему питомцу, но травится ним не собираемся. Видимо не зря он был по скидке и дешевле от нынешней цены больше, чем на 120 грн. Не понятно кто виноват в этой ситуации. Производитель, который выпустил плохую партию и не отозвал её обратно или Розетка, которые хранили корм не правильно, допустили то, чтобы он испортился и всё равно продали его. Who know... Но этот корм больше не рискнём покупать. Теперь в поисках нового корма.

Достоинства:
    Глаза текут меньше
    Недостатки:
    Опасен для жизни и здоровья
    • Костянтин

Можете будь-ласка сфотографувати серію і дату виготовлення корму, бо я теж недавно купував

• Татьяна Ш***

Да, мой мальтезик тоже не ед корм по скидке. Ттт, обошлось без проблем с ЖКТ. Новую партию без скидки лопает, как и раньше.
      Очень хотелось бы привлечь внимание Розетки к акционным товарам. Это все же не телевизоры и телефоны, а живые, самые любимые, существа в мире.

• Александра

У нас такая же ситуация.. Собака всегда ела этот корм с удовольствием, а сейчас только с уговорами и с руки. Тоже больше брать не будем, придётся вернуться к прошлому корму(