Отзывы покупателей о Брелок маячок трекер локатор Xiaomi XMT035 белый (XMT035-white)
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: IC Universe
Як повернути товар.. це ж просто жах... Мені трекер треба на gps. .який сенс з трекера якщо він працює на блютуз?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Весь трекер це недолік
- Продавец IC Universe
Чому ніхто не читає опис товару? В описі все чітко описано. Потім дивуються, що не відповідає очікуванням
Оформіть заявку на повернення через свій кабінет на сайті.
- Михайло О***Отзыв от покупателя. Продавец: IC Universe
Вітаю!!! Ви придбали галімий брелок за 300 гривень, ця хрінь не працює абсолютно!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сам по собі виріб один недолік
- Продавец IC Universe
Ще раз підкреслюю, уважно итайте опис перед тим, як придбати товар. Все ті "недоліки", які ви перечислили у переписці, а саме, що він працює тільки у зоні блютуза, описані в інформації і характеристиках товару.
Ні, це не виріб суцільний недолік, а було неуважо прочитано опис перед тим, як придбати товар, а потім виявляється, що товар не відповідає очікуванням.
Оформіть заявку на повернення, повернемо кошти.
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: IC Universe
Безтолкове л***о, працює неадекватно, тобто взагалі не працює
- Продавец IC Universe
В котре просимо уважно читати опис товару перед покупкою. Цей пристрій має сферу застосування, він використовується не тільки в цивільних цілях і покупці задоволені.
Якщо товар Вам не підійшов - оформіть заявку на повернення, якщо виконуються умови закону України про захист споживчих прав
Дякую
- МаріаннаОтзыв от покупателя. Продавец: IC Universe
Меню в додатку англійською я не знайшла- лише італійською. Не знаю для чого його придумали, якщо з іншої кімнати він посилає інформацію про те, що звʼязок втрачено. Я їх замовила 3 одразу. Дуже шкодую. Якщо він вам дуже треба, замовте один і протестуйте. Можливо, вам пощастить, а мені просто дістався бракований
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Не працює як заявлено
- Продавец IC Universe
Вітаю. Шкода, що товар виявився неробочим. Оформіть заявку на повернення, ми повернемо кошти