- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
Дуже зручні та якісні.
Дякую за швидку доставку - Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
Не ковзає, кришка щільно прилягає. Все супер.
- Марта Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
Мисочки дуже сподобались:)
Замовляли собі і ,тепер, ще одні замовила на подарунок знайомим. - Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
Миски гарної якості!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
Чудовий набір, якісь виготовлення хороша, прорезинене дно суттєво додає зручності. Якщо правильно закривати кришку, як у коментарях написано, чудово закриває миску.
- Светлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
Миски с силиконовым дном на вид прикольные ,в эксплуатации пока не были .Крышки плотно закрываются.
- андрей л***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
Доброго дня.
Дружині дуже сподобались. - Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
Дружина довольна!
Дякую продавцю! - Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
Набір нормальний, дуже зручно, що з кришками
- Достоинства:
- Ємності з різними об'ємами з кришками, не слизькі, кому важливо, в кожній мисці є позначки об'єму
- Недостатки:
- Іноді буває, на одній мисці кришка не закривається одразу, треба прикладати зусилля, наче вона трошки більша за миску
- Продавец Мемори
Доброго дня! Дуже вдячні за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
А щодо кришки: не намагайтесь закривати іі по краям, натискати треба однією рукою на центр, тоді виходить зайве повітря з миски і виходить вакуум. В такій мисці можна навіть транспортувати перші рідкі страви.
- Походенко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
Мисочки просто класні, вони з хороших матеріалів,кришки добре триматися на мисках
- Достоинства:
- Миски гарний та якісні.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
В цілому гарний товар
- Достоинства:
- Є позначки,прорезинене дно,не сколлзить по столі
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
Чудовий набір, давно такі хотіла,швидка відправка, дякую!
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
Нещодавно придбала набір мисок і залишилась задоволена. Вони міцні, зручні та легко миються. Особливо сподобалось,що у комплекті є кришки, тепер можна зберігати їжу прямо в мисці, не перекладаючи в інший посуд.
- Достоинства:
- Якість супер, все подобається, рекомендую
- Єва Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
Набір дуже сподобався, гарна річ у господарстві. Тепер використовую їх щодня. Зручно в них змішувати салати і одразу щільно закривати кришкою, щоб не обвітрювались. І запахів в холодильнику немає. Зручно зберігати готові страви в холодильнику закриті кришками, ніж мотати все харчовою плівкою. Зручно що є силіконове дно, миска не їздить по столу під час приготування.
Спочатку велика миска не закривалась, я подумала що брак, звернулась до продавця, але виявилось що я її неправильно закривала, треба натискати на середину кришки, тоді зайве повітря з миски виходить і кришка прилягає щільно, сама закривається.
Куплю ще два набори на подарунки мамі і свекрусі, бо дійсно корисна річ, у приготуванні, зберіганні і транспортуванні їжі.- Достоинства:
- Набір з пʼяти мисок зручних розмірів від маленької до дуже великої. Силіконове дно ззовні. Щільні кришки.
- Недостатки:
- Не виявила
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори
Давно хотіла такий набір а тут ще й акція! Пʼять класних мисок з кришками . Для маринування овочів та мʼяса, зберігання салату та інших готових продуктів те що треба! Тазік Олівʼє тепер не обвітриться . Гарне рішення для природи ! Рекомендую !
- Достоинства:
- Миски з кришками то топ! Тепер тазік Олівʼє накритий кришкою