Отзывы покупателей о Набір металевих мисок Memorik з силіконовим дном і кришкою — 5 шт (18-26 см) чорні

Оценка пользователей 4.93/5
  • Ирина Б***

Дуже зручні та якісні.
    Дякую за швидку доставку

• Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори

Не ковзає, кришка щільно прилягає. Все супер.

• Марта Р***

Мисочки дуже сподобались:)
    Замовляли собі і ,тепер, ще одні замовила на подарунок знайомим.

• Ірина М***

Миски гарної якості!

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори

Чудовий набір, якісь виготовлення хороша, прорезинене дно суттєво додає зручності. Якщо правильно закривати кришку, як у коментарях написано, чудово закриває миску.

• Светлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори

Миски с силиконовым дном на вид прикольные ,в эксплуатации пока не были .Крышки плотно закрываются.

• андрей л***

Доброго дня.
    Дружині дуже сподобались.

• Андрій К***

Дружина довольна!
    Дякую продавцю!

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори

Набір нормальний, дуже зручно, що з кришками

Достоинства:
    Ємності з різними об'ємами з кришками, не слизькі, кому важливо, в кожній мисці є позначки об'єму
    Недостатки:
    Іноді буває, на одній мисці кришка не закривається одразу, треба прикладати зусилля, наче вона трошки більша за миску
    • Продавец  Мемори

Доброго дня! Дуже вдячні за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
      А щодо кришки: не намагайтесь закривати іі по краям, натискати треба однією рукою на центр, тоді виходить зайве повітря з миски і виходить вакуум. В такій мисці можна навіть транспортувати перші рідкі страви.

• Походенко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори

Мисочки просто класні, вони з хороших матеріалів,кришки добре триматися на мисках

Достоинства:
    Миски гарний та якісні.
  • Андрій Д***

В цілому гарний товар

Достоинства:
    Є позначки,прорезинене дно,не сколлзить по столі
  • Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори

Чудовий набір, давно такі хотіла,швидка відправка, дякую!

• Вікторія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори

Нещодавно придбала набір мисок і залишилась задоволена. Вони міцні, зручні та легко миються. Особливо сподобалось,що у комплекті є кришки, тепер можна зберігати їжу прямо в мисці, не перекладаючи в інший посуд.

Достоинства:
    Якість супер, все подобається, рекомендую
  • Єва Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори

Набір дуже сподобався, гарна річ у господарстві. Тепер використовую їх щодня. Зручно в них змішувати салати і одразу щільно закривати кришкою, щоб не обвітрювались. І запахів в холодильнику немає. Зручно зберігати готові страви в холодильнику закриті кришками, ніж мотати все харчовою плівкою. Зручно що є силіконове дно, миска не їздить по столу під час приготування.
    Спочатку велика миска не закривалась, я подумала що брак, звернулась до продавця, але виявилось що я її неправильно закривала, треба натискати на середину кришки, тоді зайве повітря з миски виходить і кришка прилягає щільно, сама закривається.
    Куплю ще два набори на подарунки мамі і свекрусі, бо дійсно корисна річ, у приготуванні, зберіганні і транспортуванні їжі.

Достоинства:
    Набір з пʼяти мисок зручних розмірів від маленької до дуже великої. Силіконове дно ззовні. Щільні кришки.
    Недостатки:
    Не виявила
  • Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори

Давно хотіла такий набір а тут ще й акція! Пʼять класних мисок з кришками . Для маринування овочів та мʼяса, зберігання салату та інших готових продуктів те що треба! Тазік Олівʼє тепер не обвітриться . Гарне рішення для природи ! Рекомендую !

Достоинства:
    Миски з кришками то топ! Тепер тазік Олівʼє накритий кришкою