Отзывы покупателей о Спортивный костюм с худи на флисе с капюшоном теплый свободного кроя с брюками для прогулок с карманами молодежный с длинным рукавом с манжетами с вставками ISSA PLUS 14921 XL светло-серый (issa2007682659005)
Есть в наличии
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Серый с розовым
Підходить для повсякденних прогулянок з дитиною, але кошлатиться
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.
- Світлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: 3XL. Цвет: Серый с розовым
Розмірна сітка відповідає,колір як на фото- дууже ніжний,гарнезний.
- Достоинства:
- Супер,товаром задоволена
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Екатерина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
Отличный костюм , хорошо погиот
- Достоинства:
- Теплый , удобный
- Недостатки:
- Пока не обнаружено
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Серый с розовым
Дуже гарно виглядає, тканина приємна на дотик і дуже теплий костюм, але швидко почав кашлатиться
- Достоинства:
- Теплий
- Недостатки:
- Кашлатиться
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!