Отзывы покупателей о Повербанк с магнитом умб магсейф 15000 mah с беспроводной быстрой зарядкой + встроенные кабели usb type c lightning Zhong Ou magsafe магнитный павербанк для айфона андроида powerbank внешний портативный аккумулятор повербанки легкие компактные черный

Оценка пользователей 4.22/5
на основе 41 отзыв
  • павло В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Товар дуже чудовий якість заряджає дуже добре

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Павло! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• владимир в***

Чудово працює!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Володимир! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Уляна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Павербанк непоганий на свої гроші , вистачає на одну підзарядку телефону

Достоинства:
    Заряджає
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Уляна! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Владислава М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Фиолетовый

Не рекомендую, відключається коли заряджається. Цілу ніч був на зарядці, і зарядився на 80 процентів

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Владислава! Дякуємо за ваш відгук. Розуміємо ситуацію.
      Описана поведінка може бути пов’язана з особливостями роботи контролера живлення — під час одночасної зарядки (powerbank + пристрій) деякі моделі можуть тимчасово відключатись або обмежувати швидкість заряджання для захисту батареї. Також швидкість зарядки залежить від адаптера та кабелю.
      Рекомендуємо перевірити зарядку з іншим блоком живлення (не менше 18W) та без підключених пристроїв.

• Світлана С***

Купила павер саме перед відпусткою, бо на вигляд зручний і компактний. Перестав заряджати після першого циклу. Просто залишилась на період всієї подорожі без додаткового живлення

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Світлана! Нам щиро прикро, що пристрій підвів вас у важливий момент. Така ситуація не є нормальною для даного товару та потребує перевірки. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.

• Світлана С***

Продавець вирішив проблему заміною павербанка. Поки все працює відповідно

• Аделаїда Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Голубой

Компактний і зручний, гарний колір, гарно магнітиться.

Достоинства:
    Компактний, не дуже важкий
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Аделаїда! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Недоліків не помітила. Що очікувала, то і отримала.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ольга! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Очень хороший павербанк , айфон по магсейф заряжает хорошо. Рекомендую!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Владислав! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Товар хороший, прийшов швидко і чудовій якості

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Вікторія! Дякуємо за відгук. Раді, що товар виправдав Ваші очікування.

• Світлана М***

Дуже задоволена покупкоюУМБ, якісна та потрібна річ до мого нового гаджету Infinix та інших пристроїв, швидко та заощадливо заряджає, приємний зовнішньо, але не легкий. Дякую Розетці, що є!

Достоинства:
    Дуже гарний у бузковому кольорі, чергова ємкість на 15 000, яка повністю себе оправдує, потрібні роз'єми для гаджетів
    Недостатки:
    Вага
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Світлана! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Наталья Н***

Дуже зручний. прац.є як треба

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Наталя! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Надія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Голубой

Магнит крепится чётко,зарядка без тормозов, встроенные кабели супер. спасибо

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Надія! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Сергій П***

Чудовий повербанк

Достоинства:
    Наявність вбудованих кабелів, сильні магніти
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Сергій! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Анатолий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Зручно тримати, швидко заряджає, зручно носити з собою!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Анатолій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Руслан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Павербанк реально зручний, особливо магнітом. Вбудовані кабелі це топ! Завжди їх десь сую!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Руслан! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди вам раді!

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Пользуюсь этим повербанком и удивляюсь, как раньше обходился без магнитной зарядки. Удобно притянуть айфон и он сразу на подзарядке. Вес легкий, но аккума хватает на пару дней активно. Полностью нормальный девайс.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Катерина! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Таїсія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Магніт тримає павер на місці, без дроту тепер заряджаю без проблем. Вбудовані кабелі теж виручають. Ємність справді велика, можна кілька разів підзарядити телефон.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Таїсія! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Анжеліка Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Белый

замовила собі аби користуватись на постійній основі (для телефону, іноді планшет зарядити) і спочатку була задоволена, бо є різні кабелі, можливість безпровідної зарядки, він компактний і має гарний простий дизайн. але згодом розчарувалась, бо виявилось, зо швидко сідає і вистачає ненадовго (зробила так як радив продавець, ще спочатку, але нічого не покращилось) загалом мені вистачає користуватись, але майте на увазі , що там ємність не 15 000) а ще треба повозитись із безпровідною зарядкою, не одразу працює, але мені ок, бо я рідко використовую.
    в цілому за таку ціну все нормально, але шкода що зазначена ємність не збігається з реальністю.

Достоинства:
    дизайн, вага, є різні кабелі, компактний
    Недостатки:
    ненадовго вистачає заряду
    • Анжеліка Ч***

а ще маю зазначити, що магніт працює дуже добре, що не може не радувати)

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Анжеліка! Вдячні за відгук. Завжди Вам раді!

• Мальцева о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Белый

Маленький ,що є перевагою ,міститься в маленької сумочці,є різні види шнурів
    Мені подобається

Достоинства:
    Швидка доставка
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Оксана! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Alex
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Реклама цього портативного зарядного пристрою — явна брехня. Він взагалі не пропонує швидкої зарядки; він забезпечує лише повільну зарядку потужністю 15 Вт, яка займає годину, щоб зарядити телефон до 80%. Дійсно жахливий досвід покупок.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо! Дякуємо за відгук. Потужність 15W для бездротової зарядки — це максимальний показник стандарту Qi/MagSafe. Фактична швидкість залежить від моделі телефону, рівня заряду, температури та одночасного використання пристрою. 0–80% за ~1 годину для бездротової зарядки є технічно коректним показником.
      Якщо пристрій працює некоректно — пропонуємо перевірку, обмін або повернення. Напишіть нам у приватні повідомлення — вирішимо питання оперативно.

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Окей, этот пауэрбанк реально удобный: лёгкий, компактный и с магнитом, который прямо как будто создан для айфона. Беспроводная зарядка летит быстро, а встроенные кабели часто спасают, аппарат выручает в любой движ!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Роман! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди вам раді!

• Матвій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Зарядка швидка, зручно тримати, компактний. Рекомендую!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Матвій! Дякуємо за відгук та рекомендації. Завжди Вам раді!

• Рената К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Повербанк зручно тримати в руці, ємності вистачає на довгу підзарядку, швидко працює різними пристроями. Магніт тримає добре.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Рената! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Карина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Очень удобный, заряжает быстро и без проводов!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Карина! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Працює добре, дуже зручний.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олена! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Катерина Г***

Купила в грудні
    І от в лютому він ні з того ні з чого просто перестав заряджатися і взагалі ніяк не реагуєм на зарядку

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Катерина! Вдячні за відгук. Спробуйте, будь ласка, інший зарядний кабель.
      Якщо питання залишиться, то зверніться до нас через Листування з продавцем.

• Роман

Хороший гаджет

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Роман! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Андрій К***

Из обещаных 15000 тысяч миллиампер
    только надпись на упаковке, а в нём самом от силы 3000-4000 тысячи миллиампер(
    Так и ещё ждал его неделю)
    Жалею что его купил…

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Прикро, що ви залишилися незадоволені.
      Для того, щоб павербанк почав працювати коректно, потрібно зробити 3 повні цикли заряду, для: калібрування батареї, оптимізації ємності, продовження терміну служби.
      Якщо питання залишить, то зверніться до нас через Листування з продавцем.

• Костянтин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Чудовий повербанк, а з урахуванням приємної знижки - взагалі топ!

Достоинства:
    Функціональність, демократична ціна, приємний зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Не відчув
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Костянтин! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Наталя Т***

Хочу підтвердити коментар клієнта Олени трохи раніше написала, я повелась на красивий Power Bank колір і додаткові вбудовані дроти для зарядки. Але проблема така що він дуже швидко розряджається і дуже повільно заряджається таке відчуття що там немає 15000 заявленого. Ну Китай що ж. У мене на 20000 тримає ідеально…

Достоинства:
    Магніт
    Недостатки:
    Повільно заряджається, заряджає та швидко розряджається..
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Наталя! Дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Белый

Выглядит классно, заряжала пока один раз буду тестить дальше. Тогда дополню

Достоинства:
    Компактный, красивый
    Недостатки:
    Пока не нашла
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ірина! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Карл І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Ми користуємось цим павербанком здебільшого під час подорожей, і він справді зручний завдяки вбудованим кабелям та магнітній зарядці. За час використання батарея добре тримає заряд, а пристрій не надто важкий у сумці. Дуже практичний аксесуар для щоденного використання.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Карл! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Карина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Черный

Зарядка чотка, магніт тримає добре.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Карина! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Надія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Белый

Користуюсь цим повербанком уже кілька днів. Магнітне кріплення тримає стабільно, швидкість зарядки помітно вища за звичайні павербанки. Єдине, що іноді корпус трохи нагрівається під час інтенсивного використання, але це незначний недолік у порівнянні з перевагами. Загалом дуже зручно і надійно.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Надія! Щиро вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 15000. Цвет: Голубой

Складно оцінити. З одного боку якісна зборка, гарний магніт, пластик з якого зроблений павер зовсім не має запаху, телефон майже не нагрівається при бездротовій зарядці. Але я так і не зрозуміла чому павер перший раз вирубився на 51% і різко став показувати 0%. Зарядила павер до 100% тестую другий день - сьогодні та ж сама історія, тільки вирубився на 47%, і знову вмикаю показує 0%. Поставила заряджати павер вдруге. Чула, що наче може калібруватись контролер, але є сумніви що це саме той варіант.
    Більш схоже на реальну ємність в 5000 замість заявлених 10000…

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олена. Дякуємо за відгук. Для того щоб павербанк почав працювати коректно, потрібно зробити 3 повні цикли заряду, тому що:
      1. Калібрування батареї: Новий павербанк може вимагати кілька повних циклів заряду та розряду для точного калібрування ємності батареї.
      2. Оптимізація ємності: Повні цикли заряду та розряду допомагають батареї досягти своєї максимальної ємності.
      3. Продовження терміну служби: Початковий догляд за батареєю правильно продовжує термін служби.
      Такий підхід забезпечує надійну та ефективну роботу павербанку надалі.

• Олена І***

А чи нормально, що після 2 зарядок павера до 100% сьогодні втретє павер припиняє заряджати та виключається на показнику власної ємності в 49%??? Тобто 49-50 % він рахує все ще за нуль? Навіть після вже двох циклів зарядки. А після претьої трапиться диво?) Ну , зараза я якраз поставила павер на третю по рахунку заряду, тобто якраз третій цикл. Подивимось

• Олена І***

І саме головне, що мій iPhone 16 pro max цей павер зміг зарядити лише на 50-55% ??? Тобто ємність павера при скоромних підрахунках менше ніж 4000 мА…. Це менше заявленої ємності більше ніж вдвічі! Навіть якщо контролер «відкалібрується» то по ідеї показник на дисплеї ємності аккума павера в 50 має просто стати 0
      На ємність це не вплине, він так і буде заряджати мі телефон навіть не на 80% Я вже не кажу про те , що з ємністю в 10000. (котра заявлена) телефон з акумулятором до 5000 я маю заряджати умовно 1,5 рази. До слова я тестувала один день магсейф а другий по шнуру, щоб зрозуміти реальну віддачу без втрат. В обох випадках зарядити телефон я змогла лише на 50-55 %

• Станислав Г***

Iдеально підходить для мого iPhone. Магнітна кріплення Magsafe дуже зручна — просто прицопив і телефон заряджається. Швидка зарядка працює на відмінно

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Станіслав! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви вподобали наш товар. Завжди Вам раді!