- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Avto-Voltage. Цвет: Бирюзовый
Купувала дитині на подарунок, коли вручила на день народження, дитина пограла десь около часу і фотоапарат перестав працювати. На повернення не відправляла так як купувала за місяць наперед. Товар отримала бистро.
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Голубой
Рекомендую продавця, швидко відправили, подарунок на день народження сподобався
- Продавец BTSShop
Доброго дня, дякуємо що обрали наш магазин, щиро радіємо що товаром задоволені:)
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Голубой
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Евгения Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Голубой
Як для першого фотоапарату класний подарунок, моментально друкує, рекомендую одразу замовляти додатково папір для друку, в комплекті 3шт вистачило приблизно на 100 фото +-
- Достоинства:
- Класний подарунок
- Продавец BTSShop
- Юлій К***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Голубой
Чудовий фотоапарат, дитині сподобалось
- Достоинства:
- Швидка відправка, Ціна
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розовый
Камера класно підходить для творчих моментів і миттєвого друку фоток.
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розовый
Покупкою задоволені, дякую за швидку відправку!
- Леся К***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розовый
Хороший фотоаппарат для развития творческих навыков ребёнка.
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розовый
Мы взяли этот фотоаппарат для ребёнка, чтобы развивать творческие способности и интерес к фотографии. Устройство оказалось простым в использовании, фото получаются чёткими, а моментальный термодрук добавляет особое удовольствие от процесса. Особенно нравится, что можно сразу видеть результат и хранить памятные моменты без лишних хлопот.
- Достоинства:
- Легкий в использовании
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розовый
Чудова річ, дитина з задоволенням користується.
- Достоинства:
- Працює від вкумулятора
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop. Цвет: Розовый
Камера с печатью прямо как магия, фото вылетают мгновенно! Качество хорошее за ети деньги!
- Каролина П***Отзыв от покупателя. Продавец: KRAMAR BOND. Цвет: Голубой
Фотоапарат пропрацював декілька днів. Він має особливість - часто зависає, хоча дитина користується за призначенням. Сама дитина перезагрузити не може - потрібно чимось гострим залізти в маленький отвір. А згодом і перестав перезагружатися((
- Достоинства:
- Обслуговування хороше
- Недостатки:
- Товар неякісний
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ImComp. Цвет: Розовый
Купували на подарунок, іменинеця в захваті!!!)
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ImComp. Цвет: Розовый
Однозначно рекомендую цей товар у цього продавця! Фотоапаратом дуже задоволені.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: ForUA. Цвет: Розовый
Купували на подарунок, власниці сподобалось) крім вищезгаданих переваг, є можливість вимикати друк, також присутній таймер для фото. Гучність достатня для прослуховування музики.
- Достоинства:
- Чудовий за свою ціну, друк від телефону, музикальний плеєр
- Недостатки:
- відсутні
- Елена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ForUA. Цвет: Розовый
Брали на подарунок , іменинниця задоволена
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: ForUA. Цвет: Розовый
Фотоапаратом задоволений. В ньому є фото і відео зйомка, принтер ч/б, пару ігор, можливість записати музику і це уже плеєр. Ще можете встановити прогу на тел. і через неї друкувати з свого телефону все що захочете, також є база з шаблонами і стікерами. Папір є і на аліку і в продавця. Доставка швидка, ціна дуже хороша. Беріть!
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: ForUA. Цвет: Розовый
Річ чудова, там і фото і відео знімає, друкує і ігри є і навіть музику можна записати на нього і буде як плеєр. Також, якщо поставити програму на телефон то може і з телефоні купу шаблонів роздрукувати і навіть ваші фото з телефону. Але звісно в чорно-білими. Телефон треба тримати дуже близько до фотоапарату в процесі передачі файлів з телефону. Дитина носиться з ним вже тиждень, кіт став моделлю. Папір можна і дозамовити.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: sodeolni. Цвет: Розовый
Швидке замовлення і доставка на поштомат, зв'язок з менеджером по телефону. Приємний на вигляд і на дотик, ностальгічні ігри, дитина в захваті.
- Достоинства:
- Гарний, з папером
- Недостатки:
- Одразу не хотів друкувати
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: ForUA. Цвет: Розовый
Дуже класний фотоапарат. Дитина в захваті
- Достоинства:
- Друкує одразу, не глючить
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Bube Toys. Цвет: Бело-розовый
Фотоапарат супер! Дитина рада на всі 100! Дякую магазину за швидку відправку!
- Достоинства:
- Відповідає опису, швидке опрацювання замовлення!