- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Замовляла 2, обидва наразі працюють відмінно
- Влада Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Отримала павербанку. Почала заряджати телефон, але при роботі чутно якийсь дивний звук. З іншими девайсами такого не було
- Світлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Сьогодні забрала, швидко доставили, роботу поки не оцінюю, ще зарано
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Techno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Спасибо, супер.
- Недостатки:
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Купували 3 різні моделі павербанків більше року назад. Два працюють відмінно,один ,якому налала перевагу я,на 50% не відповідає дійсності. Не погкодуєте,якщо оберете цю модель.
- Достоинства:
- Заряджаю кожного дня. Рекомендую.
- Недостатки:
- Немає взагалі
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Пропрацював 3 місяці
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Працює відмінно, зимовий блекаут витягнув чудово,рекомендую
- Недостатки:
- Непомітно
Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку!
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
За час користування він мене не підводить.
- Достоинства:
- Не великий за габаритами, але з гарною ємністю.
- Недостатки:
- Поки не виявилися.
Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Один рік у користуванні. Все ОК
Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку!
- Віра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Повністю задоволена покупкою
Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Дуже гарна якість.
Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку!
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Пользуюсь таким повером 2года, норм устройство. На обратной стороне, где указано тех.хар, написано: емкость 16500mah
Вроде честно,мой смарт на 4000mah,
с 0 до 100%,заряжает 4 раза- Достоинства:
- Цена/качество
- Недостатки:
- Большой размер
Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку!
- Мирослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Я цей товар відмовилась отримувати так як після консультації продавця Стаса Магазину Rozetka , що знаходиться за адресою Чернівці, Руська 248, зрозуміла, що він мені не підходить за призначенням.Просила надати банківський, чек про те, що я відмовилась цей товар отримувати і щоб
магазин повернув мені кошти на картку, з якої була здійснена оплата 2.04.2026.
Але тут у кабінеті я бачу ніби я цей товар отримала у магазині.
Прошу надати розʼяснення щодо даної ситуації та повернути мені кошти на картку за цей паувербанк.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Не задоволений. Не попрацював навіть місяць.
Перестав заряджати та заряджатися.- Достоинства:
- Недостатки:
- Ціна , якість.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Через 16 днів експлуатації перестав працювати один із портів USB . Брав для одночасного використання 2 портів під роутер.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Товар якісний, заряджає швидко
Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Спасибо супер.
- Недостатки:
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Працює швидко
Задоволений.- Представник постачальника
Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку!
Прекрасне співвідношення ціна/якість. Вистачає на 3-4 неповних, або 2-3 повних зарядки телефону з батареєю 5000.
Вітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.
- Кузнецова Е***
хм, у меня baseus 20000 я на нём от 20 до 90% заряжаю три раза, у меня поко м 3
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Подобаються всі параметри
Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.
- Ангелина М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗірочКапалай. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все влаштовує
- Наталия Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Хватает на два дня. Очень хороший. фонарик.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Купував ще у вересні 2шт, під час відключення світла добре виручають, швидка зарядка працює.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки немає
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Gresso. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все влаштовує. Недоліків не виявили
- Продавец Gresso
Дякуємо за відгук! Ваша думка важлива для нас
- Вікторія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Gresso. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий повербанк, використовувала на одну поки що зарядку телефона, повністю ще не розрядила щоб подивитись скільки разів можна підзарядити.
- Продавец Gresso
Дякуємо за відгук! Ваша думка важлива для нас.
- Евгенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Гарний павер банк,купила ще в квітні,працює добре,якщо тільки для телефона заряджати,то хватає на пару днів повного заряда!трішки важкуватий,але в цілому я дуже задоволена ним!
- Влад С***Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудово
- Продавец re:Case
Дякуємо за відгук. Вдалого користування, звертайтеся до нас ще!
У нас завжди найбільший асортимент чохлів і захисних стекол для смартфонів.
З найкращими побажаннями інтернет магазин re: Case
- Коваль К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Перестав працювати за два місяці після того як придбала його
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Прийшов швидко. Гарний павербанк
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gresso. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Быстрая доставка в Киев.С виду не плохой.Дальше будет видно в эксплуатации.
- Достоинства:
- Вес,фонарь, быстрая доставка.
- Недостатки:
- Пока нет
- Продавец Gresso
Дякуємо за відгук!
- Христина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Gresso. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий повербанк а в наш час то чудово все
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Гарний
- Таня С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий вибір. Покупкою задоволена.
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Дякую за Павербанк, доставка швидка,все чітко
- Сергей У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Купив павербанк на випадок коли десь піду або на відключення світла тестував швидко телефон заряджає
- Достоинства:
- По швидко телефон заряджає
- Недостатки:
- Трішки важкуватий