- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже спірні думки на рахунок швабри. Спочатку здалось що дуже зручно використовувати (не треба вижимати руками). Але по факту - теж річ досить геморойна. Для того щоб очистити треба дрюкати той держак хто зна скільки часу. Води грізної майже не збирається при тому. Гарчірка відтискається погано, що дуже видно на ліноліумі. Коротше - не знаю, не можу рекомендувати після власного досвіду
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Я задоволена. Підлогу протирати саме задоволення. Нічого не хлюпає. Тряпка волога. Чудово. Дякую за подарунок, у вигляді миючого.
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Працює добре, головне для мене що шерсть від 2 котів збирається у відрі при отжимі, а не розмазується по всій квартирі. Товаром цілком задоволений.
- Продавец Ecologist_ua
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені замовленням
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Не могу пока приловчиться… мало наливаешь воды- не достает чтобы смывать со швабры, если много воды, то не выжимает и течет с неё…
Не могу понять сколько воды нужно наливать - Карасу М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Все добре дякую
- Мирослава С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Користувалася поки тільки один раз, але він залишив позитивні емоції. Система віджиму зручна і дійсно добре працює. Волосся та шерсть затримуються на спеціальних зубчиках, тому вони не потраплять при зливанні брудної води у каналізацію. Хочеться вірити, що набір буде служити довго та якісно
- Полина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
шикарная швабра, очень устойчивое ведро
- Достоинства:
- удобная, не нужно руками трогать тряпку
- Недостатки:
- нету
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Швабра просто супер. Удобно очень в применение
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Не крутиться так як повинна. тільки без кришки крутиться .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже дорого для відра яке не працює
- Продавец Ecologist_ua
Вітаю, брак на виробництві трапляється, Ви оформили заявку на повернення? В таких випадках ми проводимо обмін товару на новий або повернення коштів, надішліть відео з проблемою і менеджер Вам зателефонує для уточнення даних.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже зручна швабра, вона дійсно відділяє воду та якісно очищує швабру після миття, супер, рекомендую! також вона доволі компактна, і дуже хороша ціна
- Достоинства:
- зручна, гарна ціна